inż. Mamoń 09.08.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hej Kiedyś rzeczywiście byłaś grzeczną dziewczynką No i widzisz co to z takich grzecznych dziewczynek wyrasta Widzę, widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ale żem sie zmachała w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ale żem sie zmachała w ogrodzie A co robiłaś? Ja wczoraj pieliłe do teraz mnie pazurki bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.08.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ale żem sie zmachała w ogrodzie A co robiłaś? Ja wczoraj pieliłe do teraz mnie pazurki bolą Jak znam żabę to pewnie się opalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 To czym tu sie zmachac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.08.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 To czym tu sie zmachac? np: nacierając sie olejkiem i siegając po piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ale żem sie zmachała w ogrodzie A co robiłaś? Ja wczoraj pieliłe do teraz mnie pazurki bolą Jak znam żabę to pewnie się opalała Verunia, ja nie lubie sie opalać, szzcególnie w taki upał...Sadziłam rosliny i wyrywałam chwasty i starą trawę. .. Jak się podniosłam to miałam ciemno przed oczami, o mało nie padłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ale żem sie zmachała w ogrodzie A co robiłaś? Ja wczoraj pieliłe do teraz mnie pazurki bolą Jak znam żabę to pewnie się opalała Verunia, ja nie lubie sie opalać, szzcególnie w taki upał...Sadziłam rosliny i wyrywałam chwasty i starą trawę. .. Jak się podniosłam to miałam ciemno przed oczami, o mało nie padłam... żaba, ja tylko żartowałam. NIe pracuj tak cięzko. Ja tez mam tak czasami, że jak szybko się podniosę to dostaję zawrotow głowy. Moze to przez niskie ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ale żem sie zmachała w ogrodzie A co robiłaś? Ja wczoraj pieliłe do teraz mnie pazurki bolą Jak znam żabę to pewnie się opalała Verunia, ja nie lubie sie opalać, szzcególnie w taki upał...Sadziłam rosliny i wyrywałam chwasty i starą trawę. .. Jak się podniosłam to miałam ciemno przed oczami, o mało nie padłam... Ja wczoraj przy pieleniu niexle sie nawet opaliłem 3 czybate taczki zielska poprzednio pieliłem 3 tyg temu . Ciekawe ile jest warte opielenie 1 m2 dzialki trzeba by zrobic ankiete , a moze jakis przetarg nieograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ale żem sie zmachała w ogrodzie A co robiłaś? Ja wczoraj pieliłe do teraz mnie pazurki bolą Jak znam żabę to pewnie się opalała Verunia, ja nie lubie sie opalać, szzcególnie w taki upał...Sadziłam rosliny i wyrywałam chwasty i starą trawę. .. Jak się podniosłam to miałam ciemno przed oczami, o mało nie padłam... żaba, ja tylko żartowałam. NIe pracuj tak cięzko. Ja tez mam tak czasami, że jak szybko się podniosę to dostaję zawrotow głowy. Moze to przez niskie ciśnienie Napijemy się kawki w trójke ? tak , musze uważać, tym bardziej, ze biorę leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Chyba dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 właśnie zmierzyłam ciśnienie 101/65 No to robie kawę Dal Ciebie gaweł białą czy czarną? http://www.onephoto.net/uploads/anutka/1111423065_gal_kawka1c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 czarną bez niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Coś do kawy http://www.ciasta.net/graph/sernik-na-zimno-z3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Gdzie wszystkich wywiało . Może za mało sernika ???? Prosze bardzo jeszcze troche nie bede taki http://www.ciasta.net/graph/sernik-na-zimno-z1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Gdzie wszystkich wywiało . Może za mało sernika ???? Prosze bardzo jeszcze troche nie bede taki http://www.ciasta.net/graph/sernik-na-zimno-z1.jpg Jak tyle to zostaję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Gratuluje baardzo ładnego domu! Wczoraj oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.08.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 ja też moge kawałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 ja też moge kawałek? No wywabiłem Cie jak widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.08.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 a co się będe pytać, sama wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts