gawel 09.08.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Szkoda, że przyszło Ci sie wyprowadzić z rodzinnych stron i takiego gustownego domu o fajnej dzialce nie wspomne . To na prawde musiał byc extra powód. Ale co tam w sumie ja też jestem znikąd urodzilem się k Białej podl. potem mieszkalismy prze 25 lat k grójca, a potem 4 lata w Poznaniu a teraz k w-wy. nie jest źle na pewno nowy dom bedzie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Planujemy na przyszłe wakacje. my też Witajcie hij Czesc oświeć mnie gdzie te bliskie okolice bo moze na sąsiedniej dzialce k mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Planujemy na przyszłe wakacje. my też Witajcie hij Czesc oświeć mnie gdzie te bliskie okolice bo moze na sąsiedniej dzialce k mnie koło twojej działki nie... chyba ale gorąco....gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też Gaciiory verka http://www.frejolie.com/BBS/lingerie/upload/upload_2006718152536.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Cześc ludziska Okropny dzień miałam, chyba zaraz padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Cześc ludziska Okropny dzień miałam, chyba zaraz padnę Czesc a co robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Cześc ludziska Okropny dzień miałam, chyba zaraz padnę Czesc a co robiłaś? Mało spałam, wcześnie wstałam, ganiałam za dzieckiem i wkurzałam się na męża między innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Cześc ludziska Okropny dzień miałam, chyba zaraz padnę Czesc a co robiłaś? Mało spałam, wcześnie wstałam, ganiałam za dzieckiem i wkurzałam się na męża między innymi A cóż zrobił lub nie zrobił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy jeszcze jestem podmuchajcie, żeby ta b12 nie bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Cześc ludziska Okropny dzień miałam, chyba zaraz padnę Czesc a co robiłaś? Mało spałam, wcześnie wstałam, ganiałam za dzieckiem i wkurzałam się na męża między innymi A cóż zrobił lub nie zrobił ? szkoda gadać życie z facetem to trudna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy jeszcze jestem podmuchajcie, żeby ta b12 nie bolała Czyżby rwa kulszowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy jeszcze jestem podmuchajcie, żeby ta b12 nie bolała Będziemy dmuchać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy jeszcze jestem podmuchajcie, żeby ta b12 nie bolała Czyżby rwa kulszowa ??? nie, półpasiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy jeszcze jestem podmuchajcie, żeby ta b12 nie bolała Czyżby rwa kulszowa ??? nie, półpasiec Uuuuuu, znam to, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy jeszcze jestem podmuchajcie, żeby ta b12 nie bolała Będziemy dmuchać!! jeszcze kark mam do podmuchania i za prawym uszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy jeszcze jestem podmuchajcie, żeby ta b12 nie bolała Będziemy dmuchać!! jeszcze kark mam do podmuchania i za prawym uszkiem To ja mogę za uszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 jestem Ja też też jestem, ale jadę ukłuć się w dupsko To jak przyjedziesz przyjdź , podmuchamy jeszcze jestem podmuchajcie, żeby ta b12 nie bolała Będziemy dmuchać!! A potem rozmasujemy I lekarstwo polejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts