ila66 10.08.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 niestety na mnie już czas jutro do pracy -niestety Dobrej Nocki wszystkim pa pa Papa Grzesznej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 niestety na mnie już czas jutro do pracy -niestety Dobrej Nocki wszystkim pa pa a Piotrek R. był , na Mundial się nie załapał do Osaki chyba jutro ma jeszcze ostatnia szansę ,ale chyba nic z tego nie będzie bo coś forma go opuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 niestety na mnie już czas jutro do pracy -niestety Dobrej Nocki wszystkim pa pa Papa Grzesznej nocy jak grzesznej ,to grzesznejhttp://www.ryneksztuki.lodz.pl/images/gm/gm-2/nowicka-kochankowie3a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 no i gdzie znikasz ? Maxi się martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? nieładnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam W prawej , a lewa co robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.08.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A gdzie będzie umieszczony ? gratki Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A gdzie będzie umieszczony ? gratki Maxi no to sie obudziłeś spiochu ! przed polowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.08.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A gdzie będzie umieszczony ? gratki Maxi no to sie obudziłeś spiochu ! przed polowaniem ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A gdzie będzie umieszczony ? gratki Maxi no to sie obudziłeś spiochu ! przed polowaniem ano Na kogo dzis polujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam W prawej , a lewa co robi ? capuccino mieszała , koniec świata ja i nie czorno kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam W prawej , a lewa co robi ? capuccino mieszała , koniec świata ja i nie czorno kawa Co sie Ciebie od tego kłucia porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Maxi on na Ciebie poluje,uwazaj jak bedziesz gasić światlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jamles ocuciłeś się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No tak : Maxi gdziesz poszła z Jamlesem,a ja tu sama zostałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts