kaśka maciej 11.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my te dwa wypadki w pzu mielismy, nikomu nie życzę tego co przeszlismy my z PZU przerabialiśmy kradzież auta szok, w zasadzie to nasza wina, że nam ukradli i w ogóle to łache zrobili, że wypłacili kasę ( po wielkich przebojach i 2 miesiącach) Ja przerobilem kolejnio Pzu, wartę, i teraz allianz. Pzu to hała, warta nie jest zła ale allianz to bajka i niedrogi (dają pakiety do 8 lat) To dobrze wiedzieć, w przyszłośi wybierzemy allianz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol aco chodzi z tymi buźkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A ja idę spać, bo jestem megazmęczona. Miłego wieczorku Kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol aco chodzi z tymi buźkami ??? a nie wiem, ale jaka przednia zabawa, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A ja idę spać, bo jestem megazmęczona. Miłego wieczorku Kochani!!! Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj Monia,filmik obejrzyj .... Ila gratki ... z pracy wracam , a tu tyle milych slow , dziekuje slicznie , bolalo mnie , ze w pierwszej wersji nie moglem sobie poradzic z niektorymi avatarkami , np. Kasia , Ila i inne , ale juz mam nowa wersje , oczywiscie jest juz Kasia i Ila , ale "zalapali sie tez inni , zreszta kto chce zobaczyc to proszer bardzo ... http://pl.youtube.com/watch?v=y98G8nW3GSA http://framboise78.free.fr/Coeurs/barrecoeur.gif http://framboise78.free.fr/Baisers/smack.gif http://framboise78.free.fr/Coeurs/barrecoeur.gif Boski filmik i jak fajna muzyka do niego, nawet sobie potańczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A ja idę spać, bo jestem megazmęczona. Miłego wieczorku Kochani!!! śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 szybki prysznic i od razu lepiej teraz to mogę z wami gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my te dwa wypadki w pzu mielismy, nikomu nie życzę tego co przeszlismy my z PZU przerabialiśmy kradzież auta szok, w zasadzie to nasza wina, że nam ukradli i w ogóle to łache zrobili, że wypłacili kasę ( po wielkich przebojach i 2 miesiącach) Ja przerobilem kolejnio Pzu, wartę, i teraz allianz. Pzu to hała, warta nie jest zła ale allianz to bajka i niedrogi (dają pakiety do 8 lat) my zrezygnowalismu z pzu min bo na roczne auto nie chcieli dac pakietu a zreszta było drożej jak gdzie indziej i gorsze warunki, pomijajac kwestie wczesniejszych problemów z odzyskaniem kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 szybki prysznic i od razu lepiej teraz to mogę z wami gadać a ja właśnie z wanny wyszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 szybki prysznic i od razu lepiej teraz to mogę z wami gadać a ja właśnie z wanny wyszedłem hej andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Z przerażeniem stwierdziłem, że zaczyna mi sadełko rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Z przerażeniem stwierdziłem, że zaczyna mi sadełko rosnąć czyli robisz sie prawdziwym mężczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Z przerażeniem stwierdziłem, że zaczyna mi sadełko rosnąć Witaj Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Z przerażeniem stwierdziłem, że zaczyna mi sadełko rosnąć No nareszcie , hormony w normie i zaczynają wychodzić kolacyjki na ciepło . Tak to już jest ciesz sie ze niewczesniej ilu jest 20 latków z brzuszkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 11.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my te dwa wypadki w pzu mielismy, nikomu nie życzę tego co przeszlismy my z PZU przerabialiśmy kradzież auta szok, w zasadzie to nasza wina, że nam ukradli i w ogóle to łache zrobili, że wypłacili kasę ( po wielkich przebojach i 2 miesiącach) Też mieliśmy kradziez auta. Wszystkie samochody mamy ubezpieczone w PZU. Poszło bez problemu. Wtedy mieszkaliśmy w Warszawie, teraz jest Wielkopolska i również jakiekolwiek problemy załatwiane są praktycznie od ręki. Dlaczego macie takie złe doświadczenia z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my te dwa wypadki w pzu mielismy, nikomu nie życzę tego co przeszlismy my z PZU przerabialiśmy kradzież auta szok, w zasadzie to nasza wina, że nam ukradli i w ogóle to łache zrobili, że wypłacili kasę ( po wielkich przebojach i 2 miesiącach) Też mieliśmy kradziez auta. Wszystkie samochody mamy ubezpieczone w PZU. Poszło bez problemu. Wtedy mieszkaliśmy w Warszawie, teraz jest Wielkopolska i również jakiekolwiek problemy załatwiane są praktycznie od ręki. Dlaczego macie takie złe doświadczenia z tą firmą? Tu moze nie chodzi o pzu jako takie chociaz mają socjalistyczne nawyki, po prostu inne towarzystwa są szybsze i milsze w obsłudze i tansze ws kladkach. Mówimy o polisach komunikacyjnych, pzu jest niezle ponoc w polisach majątkowych, ale nie likwidowalem szkody i oby do tego bron Boże nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Z przerażeniem stwierdziłem, że zaczyna mi sadełko rosnąć lepsze sadełko ,niż coś takiego http://butcher20.republika.pl/Grafiki/spontan/brzuch.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my te dwa wypadki w pzu mielismy, nikomu nie życzę tego co przeszlismy my z PZU przerabialiśmy kradzież auta szok, w zasadzie to nasza wina, że nam ukradli i w ogóle to łache zrobili, że wypłacili kasę ( po wielkich przebojach i 2 miesiącach) Też mieliśmy kradziez auta. Wszystkie samochody mamy ubezpieczone w PZU. Poszło bez problemu. Wtedy mieszkaliśmy w Warszawie, teraz jest Wielkopolska i również jakiekolwiek problemy załatwiane są praktycznie od ręki. Dlaczego macie takie złe doświadczenia z tą firmą? czandra, -podejście do klienta = dno -na "przesłuchaniu" byłam 4 razy, bo panu się zawieruszyły dokumenty -w tak zwanym międzyczasie zdążyłam urodzić dziecko (jak ukradli nam auto, byłam w 8 miesiącu ciąży) więc jakiś czas byłam w szpitalu. Tak przeciągali wypłatę kasy, że wmawiali na kity, że ja muszę się podpisać jeszcze w stu miejscach, inaczej kasy niet. Dodam, że nie byłam właścicielem tego auta, - a w ogóle to nie chcieli wypłacić tyle na ile auto było ubezpieczone znów wciskając kit NEVER AGAIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts