forum_user 22.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 U nas tak straszyli tymi burzami i nic , ani kropelki a mnie sie nie chce podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 U mnie dzisiaj ponuro i mokro co za żenująca pogoda Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzisiaj byliśmy oglądać wnętrza Matkooo, to dopiero jest szał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Wnętrzowy zawrót głowy? Cześć Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Wnętrzowy zawrót głowy? Cześć Kasieńko Oj, żebyś wiedział Ale bardzo przyjemny zawrót głowy, to mój żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Telefon mnie oderwał od tego zacnie żenującego towarzystwa. Mogę pogadać z Wami o pogodzie u mnie od paru dni dopiero jest ładne słoneczko Nareszcie można w trochę mniej kolizyjny sposób po mieście się poruszać. Wszyscy polegują brzuchami do góry na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Co konkretnie ogladaliście?Jakieś aranżacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Co konkretnie ogladaliście? Jakieś aranżacje? Konkretnie to oglądaliśmy łazienki cuuudneee oraz meble typy szafki pod szprzęt tv i jakieś sofy też nas oszołomiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Telefon mnie oderwał od tego zacnie żenującego towarzystwa. Mogę pogadać z Wami o pogodzie u mnie od paru dni dopiero jest ładne słoneczko Nareszcie można w trochę mniej kolizyjny sposób po mieście się poruszać. Wszyscy polegują brzuchami do góry na plaży U nie dzis chmurno i mokro brrrr Brzuchami do góry powiadasz... mój kolega zwykł mawiać: "wentylkiem do góry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 pp ...mamy do pogadania Mam się bać????? owszem czekam na ciebie na rogu prawym No jestem I czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kupuję ten "wentylek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Co konkretnie ogladaliście? Jakieś aranżacje? Konkretnie to oglądaliśmy łazienki cuuudneee oraz meble typy szafki pod szprzęt tv i jakieś sofy też nas oszołomiło Faktycznie, aranazacji łazienek jest najwięcej. Ciekawe czemu sypialni tak nie eksponują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Co konkretnie ogladaliście? Jakieś aranżacje? Konkretnie to oglądaliśmy łazienki cuuudneee oraz meble typy szafki pod szprzęt tv i jakieś sofy też nas oszołomiło Faktycznie, aranazacji łazienek jest najwięcej. Ciekawe czemu sypialni tak nie eksponują? eee też były i to jakie ale z dziećmi byliśmy to wieszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kupuję ten "wentylek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 [Faktycznie, aranazacji łazienek jest najwięcej. Ciekawe czemu sypialni tak nie eksponują? Bo by ludziskom głupie myśli do łbów wlatywały ... A tak ... nie ma bodźca ... nie ma grzechu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cudowna wiadomość Nawet nie chcę myśleć co przeżywaliście . Podrap Borę za uszkiem , na pewno wyzdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Cześć żenado Fajnie że się psina znalazła Ale czemu żenado??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No cześć Wiecie co, 11 sierpnia uciekł mi pies I dziś się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!!!! W schronisku, zupełnie przypadkowo. Okazało się, ze ktoś potrącił Borę i zostawił na drodze. Inny ktoś zawiadomił schronisko i w taki sposób moja psina spędziła 11 dni w schronisku. Ale jest już od dziś z nami, ma nogę w gipsie i jest bardzo osłabiona, ale JEST!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze się Bora odnalazła, bo już straciliśmy nadzieję, ze ją kiedykolwiek zobaczymy... Smutne i radosne zarazem, cieszę się, że Bora do Was wróciła Wklej fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts