kaśka maciej 22.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a z jaką kapustą robisz?? bo ja z włoską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Melduję, że nadaję, over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a z jaką kapustą robisz?? bo ja z włoską Ja z normalną białą . Zwykle robię z mięskiem a tym razem dodałam boczek i kiełbaskę , do tego cebulka i dość dobrze dopieprzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a z jaką kapustą robisz?? bo ja z włoską Ja z normalną białą . Zwykle robię z mięskiem a tym razem dodałam boczek i kiełbaskę , do tego cebulka i dość dobrze dopieprzyłam Mniaammm, może znowu zrobię w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a z jaką kapustą robisz?? bo ja z włoską A ja mieszam - kiszona i świeża. Boskie Andre widzimy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A jak smakują z włoską ?Ja czasami z nia robię gołąbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Melduję, że nadaję, over Po kolacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A jak smakują z włoską ? Ja czasami z nia robię gołąbki. Smakuje przepysznie A gołąbki to tylko z włoskiej robię, bo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? boś nagrzeszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A jak smakują z włoską ? Ja czasami z nia robię gołąbki. Smakuje przepysznie A gołąbki to tylko z włoskiej robię, bo szybciej Dajcie spokój, o takich pysznościach gadanie, że jeść mi się zachciało Nie umiem robić gołąbków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Melduję, że nadaję, over Po kolacji ? Ano była żenująco dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie umiem robić gołąbków Umieeesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz Gołąbki to nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? boś nagrzeszył myślą tak, uczynkiem nie ja sie zastrzele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Telepatia, czy co? Bo ja też dzisiaj łazanki (z włoskiej kapusty, a jakże) upichciłam A makaron łazankowy wielicki jest tak dobry jak domowy http://www.makaron-wielicki.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? boś nagrzeszył myślą tak, uczynkiem nie ja sie zastrzele Po co? Uczyń coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? boś nagrzeszył myślą tak, uczynkiem nie ja sie zastrzele andre, nieee, no myślą??????????????? i Ty się dziwisz, że grzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie umiem robić gołąbków Umieeesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz Gołąbki to nic trudnego Kiedyś myślałem, że te gołąbki to naprawdę są gołąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka, grzmieć zaczęło i po co? boś nagrzeszył U mnie też grzmi a nie mam z kim grzeszyć Chyba że myślą i mowa ale to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Telepatia, czy co? Bo ja też dzisiaj łazanki (z włoskiej kapusty, a jakże) upichciłam A makaron łazankowy wielicki jest tak dobry jak domowy http://www.makaron-wielicki.com.pl/ Jakieś kólko łazankowe się nam tu tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.