frosch 23.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 o kurka , ale mi sie traflo RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 168 5. Olkalybowa - 165 6. Mikopiko-158 7. Joanna i Janusz, - 142 8. kze - 134 9. Whisper - 119 10. jea - 102 11. fizyk - 100 12. frosch - 95 13. kasztanka - 92 14. Ania Wiśniewska - 90 15. Majka, maksiu - 85 17. teska - 77 18. Sonika, pp - 53 19. badi - 52 21. andre59 - 51 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G ew-ka - 41 26. Maxtorka - 39 27. Moniś, zaba_gonia - 36 29. facio - 35 30. Trini - 31 31. markus_gdynia - 30 32. Jezier - 28 33. Witos, Nefer - 27 34. kaśka maciej - 26 35. wartownik, - 25 36. marcel2000 - 23 37. tola - 22 39. Funia, beti555 - 20 41. gaweł - 19 42. Sylvia1, mati_sowee, monikach - 16 44.Agniesia, Karolka, joola, marjucha - 14 45. mundzia, - 13 49. ullerowa - 12 51. jamles, dompodsosnami - 11 53. Jane, Wojty, prymasek - 10 56. kasia64, duende, ania, ila66 - 9 59. stukpuk - 8 60. kolia, Zielonooka - 7 62. Januszz, tabaluga1, edzia - 6 65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5 70. Pawson, mayland - 4 72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2 85. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, braza juz nie pamietam jak sie robi streszczenia stronke rozpoczal rozpustnie jea , aga nie wraca jutro z pracy , monikach , ania , maxi i mundzia ciezko pracuja ...na Rw , ila dopiero sie do niej wybiera (czekamy na czacie ) ,ciocia ew-ci ma sie niezle , pawelek ankowy poczestowal ew-ke pomidorem , do tego dobre byly ogorki maxi , utworzono wieczorna grupe teraupetyczna dla majacych zenujacy dzien ...a tam........osiwieje z ulllerowa i braza .....takie dlugie streszczenia trza pisac Dla mnie bomba http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/63.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas ... bo ja też mam takową miotającą się miotłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 eee tam ....kiedys mialam wene do streszczen , ale teraz wypadlam juz z obiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas ... bo ja też mam takową miotającą się miotłę to zenujace , wiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas ... bo ja też mam takową miotającą się miotłę to zenujace , wiesz .... Wiem Zajrzałam na chwilę na czata. ale byłam tylko ja, później nadszedł xyz i odszedł, więc i ja odeszłam. Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Po ciężkim dla mnie dniu witam Was moje kochane żenadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Cześć Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 gacie froszka http://www.lulu.pl/images/produkty/1541/m3bhwjcssnayp4br84xw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas ... bo ja też mam takową miotającą się miotłę to zenujace , wiesz .... Wiem Zajrzałam na chwilę na czata. ale byłam tylko ja, później nadszedł xyz i odszedł, więc i ja odeszłam. Żenada cos sciemniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc kasiunia piekne gacie , dzieki o kurde !!!!! zapomnialam , ze dostalam rano paczke i jeszcze jej nie rozpakowalam starzeje sie , starzeje ...olaboga !!!! a to taka gaciowa paczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas ... bo ja też mam takową miotającą się miotłę to zenujace , wiesz .... Wiem Zajrzałam na chwilę na czata. ale byłam tylko ja, później nadszedł xyz i odszedł, więc i ja odeszłam. Żenada cos sciemniasz O rany, a po co Może to była taka cicha chwila, nie wiem Czyżby coś się tam działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc kasiunia piekne gacie , dzieki o kurde !!!!! zapomnialam , ze dostalam rano paczke i jeszcze jej nie rozpakowalam starzeje sie , starzeje ...olaboga !!!! a to taka gaciowa paczuszka ... a pochwalisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas ... bo ja też mam takową miotającą się miotłę to zenujace , wiesz .... Wiem Zajrzałam na chwilę na czata. ale byłam tylko ja, później nadszedł xyz i odszedł, więc i ja odeszłam. Żenada cos sciemniasz O rany, a po co Może to była taka cicha chwila, nie wiem Czyżby coś się tam działo? a zaby tam nie widzialas ? wszyscy mnie olewaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 eee tam ....kiedys mialam wene do streszczen , ale teraz wypadlam juz z obiegu haha , jak DM .... gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 niewazne jaki kolor , wazne , ze mam ich duzo Masz rację Frosiu, czym tu martwić jak na łepetynie miota się tego od jasnej anielki przeczytalam miotla i ......pomyslalam skad wiesz , jak mnie nie widzialas ... bo ja też mam takową miotającą się miotłę to zenujace , wiesz .... Wiem Zajrzałam na chwilę na czata. ale byłam tylko ja, później nadszedł xyz i odszedł, więc i ja odeszłam. Żenada cos sciemniasz O rany, a po co Może to była taka cicha chwila, nie wiem Czyżby coś się tam działo? a zaby tam nie widzialas ? wszyscy mnie olewaja Jakbym żabę widziała, to bym nie odszedła Pojawił się i zniknął niejaki xyz. To wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc kasiunia piekne gacie , dzieki o kurde !!!!! zapomnialam , ze dostalam rano paczke i jeszcze jej nie rozpakowalam starzeje sie , starzeje ...olaboga !!!! a to taka gaciowa paczuszka ... a pochwalisz się? uwaga !!! otwieram pierwszy woreczek i....... sukienka .....czarna , krotka , bez ramiaczek ..z tylu jakies dwie blaszane kokardki eeee..to nie tyl zamawialam taki dekolt ? starzeje sie , jak babcie kocham cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Froschka, wytłumacz mi co oznaczają te tajemnicze literki OS NRW RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 eee tam ....kiedys mialam wene do streszczen , ale teraz wypadlam juz z obiegu haha , jak DM .... gratki jakie DM? dawno juz Euro w obiegu uwaga !!! otwieram kolejny woreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 czesc kasiunia piekne gacie , dzieki o kurde !!!!! zapomnialam , ze dostalam rano paczke i jeszcze jej nie rozpakowalam starzeje sie , starzeje ...olaboga !!!! a to taka gaciowa paczuszka ... a pochwalisz się? uwaga !!! otwieram pierwszy woreczek i....... sukienka .....czarna , krotka , bez ramiaczek ..z tylu jakies dwie blaszane kokardki eeee..to nie tyl zamawialam taki dekolt ? starzeje sie , jak babcie kocham cdn Żabka napięcie buduje Co z tym dekoltem - z tyłu czy z przodu bo mnie się miesza Witaj Wartowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts