frosch 24.08.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 kurcze , bo znowu zapomne monikach widze nowy avatarek u ciebie tez fajny , ale tamten mi jakos bardziej do ciebie pasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.08.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Zbanowali nas wszystkich???? To przez andre, on zapytał o francuski i wtedy nas wyrzuciło Nieee francuski juz wcześniej też był poruszany Ale my przecież tylko o manicure mówiiśmy nie bylo tak zle przed chwila zapukalam leciutko i.....wpuscili mnie bez problemu moze ta szafa im sie nie podobala do wystroju wnetrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Zbanowali nas wszystkich???? To przez andre, on zapytał o francuski i wtedy nas wyrzuciło Nieee francuski juz wcześniej też był poruszany Ale my przecież tylko o manicure mówiiśmy nie bylo tak zle przed chwila zapukalam leciutko i.....wpuscili mnie bez problemu moze ta szafa im sie nie podobala do wystroju wnetrza ? HIhihi , ja też tam dziś pukałam i zaprosili do środka Masz rację, szafa nie konweniowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.08.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 musicie isc do pracy ? bo ja musze a wyjatkowo dzisiaj niechetna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witajcie żenująco i piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Braza kawusia super wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dzieńdoberek!! Ila gratki! Kurcze wczoraj wywaliło mnie na dobre...tą moją radiówkę chyba wyp... w piguły .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 musicie isc do pracy ? bo ja musze a wyjatkowo dzisiaj niechetna jestem ja nie musze ale coraz bardziej chce , a moze ja nienormalna jestem, ale ja juz rok w domu jestem i mam dość. JA CHCĘ DO PRACY!!!!! Tylko ze potencjalni pracodawcy nie chca zatrudnic kobiety z dziecmi i wybieraja panów nawet z nizszymi kwalifikacjami. ufff to się pozaliłam, ale wczoraj dostałam odmowna odpowiedź z pewnej firmy mimo że spełniałam wszystkie podane kryteria Jeszcze tydzień i zmienie taktyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.08.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 kurcze , bo znowu zapomne monikach widze nowy avatarek u ciebie tez fajny , ale tamten mi jakos bardziej do ciebie pasowal Mnie chyba też :oops : ... Nie wiem jak zmniejszyć zdjęcie, żeby nie było z podpisem powiększ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Proszę, taki fajny był wczoraj czat, a mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Braza kawusia super wielkie dzięki Też se wziełam ...pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Proszę, taki fajny był wczoraj czat, a mnie nie było Kacha nie żałuj...z mężem byłaś czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 gacie to chyba dla ili, nie??? http://www.lulu.pl/images/produkty/2010/rbyse5rc0f07a72h3a89.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Proszę, taki fajny był wczoraj czat, a mnie nie było Kacha nie żałuj...z mężem byłaś czy nie ... nieee, no jak najbardziej z małzem i było bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 musicie isc do pracy ? bo ja musze a wyjatkowo dzisiaj niechetna jestem Dzisiaj robie sobie wolne ...Wybieram się do fryzjera, a potem na przesłuchanie w sprawie moich pieniędzy ...Zostałam okradziona, ale muszą mnie jeszcze dokładniej przesłuchać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ide sobie poczytac coscie żenujacego wczoraj wyrabiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 dzieńdoberek ale sie wczoraj dzialo dobrze ,że mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Proszę, taki fajny był wczoraj czat, a mnie nie było Kacha nie żałuj...z mężem byłaś czy nie ... nieee, no jak najbardziej z małzem i było bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 jak bylam mala , chcialam byc brunetka teraz jestem dalej mala i.....dalej jestem szatanka Mała, to jest walizka, Ty jesteś niska... Dzięki za gacie mnie już później nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts