andre59 30.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Znowu wszyscy na czata zwiali nikogo na czacie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Znowu wszyscy na czata zwiali nikogo na czacie nie ma już nie jesteś sam ILA, fajnie, że się wszystko dobrze ułożyło Czy nie tak wszyscy Ci mówili??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 oho, czatowicze zaczynają się schodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Znowu wszyscy na czata zwiali ja nie, ale zmykam do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu !Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam...Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 30.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Jedna w ta, jedna w tamta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . przestań ila, strzeliłaś i już system się "przegrzał" to nie twoja wina stronka jest twoja i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Ty się przyznaj. Tobie się pisać tego streszczeniu nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 30.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . przestań ila, strzeliłaś i już system się "przegrzał" to nie twoja wina stronka jest twoja i już ila, daj spokoj, wyluzuj, zartowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ilunia, a gdzie streszczenie??? Bierz się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Daj spokój. Dawaj te nowiny No to operacja trwała trochę ,ale ..... UDAŁA SIĘ !!!i ponoć ,nawet tryska humorem !! super Gratulacje! Po tylu latach małżeństwa... Wiesz ,w tym przypadku ilość lat małżeńskich nie ma znaczenia ! No,ale widać że mamy inne podejście do tych spraw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 30.08.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila, nadgorliwosc gorsza od... Ilesz razy ty wysylasz posty... aaaaa, nabijasz posty... przyganiał kocioł garnkowi Tak??? A to dlaczego? Nie wysylam postow po 5 razy... ino 2 popatrz na poprzednie strony, też się czknęło a w ogóle to skąd się wziąłeś? Bo pierwsze widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Już poprawiłem Dzieki Andre ,ze poprawiłeś i odliczyłeś mi stronkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila bierz przykład z innych i podchodź do sprawy luźniej Nie przejmuj się, naprawdę. I weź się za RR i streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 30.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 O Olka, równo rok po Tobie dołączyłam do forum, ale kurka - postami to Cię nigdy kochana nie dogonię Ja to mały Kubuś jestem Kurna, pol roku i prawie 2,5 kpostow??? no sory jak dla mnie to jak w pysk wychodzi, że juz ponad PÓŁTORA roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Andre ! bardzo proszę odejmij mi stronkę w Rakingu ! Nie zasłuzyłam na nią i zdobyłam ja przez przypadek,czy awarie czegoś tam... Napewno nie chcialam grać nieuczciwie ,ani być przyczyną niezgody . Proszę zrób to ! i dlatego nie zrobiłam streszczenia . Urażonych przepraszam z pełnym żażenowaniem . Już poprawiłem Dzieki Andre ,ze poprawiłeś i odliczyłeś mi stronkę ! Ojej, to ne będzie drugiego RR i streszczenia na tej samej stronie A tak mogłoby być fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 30.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila, nadgorliwosc gorsza od... Ilesz razy ty wysylasz posty... aaaaa, nabijasz posty... przyganiał kocioł garnkowi Tak??? A to dlaczego? Nie wysylam postow po 5 razy... ino 2 popatrz na poprzednie strony, też się czknęło a w ogóle to skąd się wziąłeś? Bo pierwsze widzę To ja nie rozumiem... 2 razy nie wysylalem. Ale niewazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 30.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ila, nadgorliwosc gorsza od... Ilesz razy ty wysylasz posty... aaaaa, nabijasz posty... przyganiał kocioł garnkowi Tak??? A to dlaczego? Nie wysylam postow po 5 razy... ino 2 popatrz na poprzednie strony, też się czknęło a w ogóle to skąd się wziąłeś? Bo pierwsze widzę To ja nie rozumiem... 2 razy nie wysylalem. Ale niewazne. no toć mówimy, że forum często szwankuje nie przeeeeejmuj sięę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ilunia, a gdzie streszczenie??? Bierz się do pracy hihihihi ,Braza nie będzie mojego streszczenia ,bo nie mam stronki ! sprawdź w rakingu u Andre ! Niech streszczenie napisze ArtiW,bo to on by miał stronkę i o to chyba mu chodziło /tak wynika z jego atakow na mnie /. chociaż nie wiem ,bo wcześniejsze posty też sie zdublowały ,hmmmm to może Tirini ? eee to juz niech rozważą na górze Olimpu, chodź na czt poplotkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts