ullerowa 31.08.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A ja piekłam piernik z marchewki i nam smakuje Ila przepis na marchewkowe ciasto polecam i roześle dalej. Wyszło pycha Następne bedzie jogurtowe od Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A ja piekłam piernik z marchewki i nam smakuje Ila przepis na marchewkowe ciasto polecam i roześle dalej. Wyszło pycha Następne bedzie jogurtowe od Brazy Od Brazy-jogurtowe będe robic jutro / napewno sie uda / mam przepis na "Domek Baba Jagi" bez pieczenia,ale zdjecia mam cudze,nie wiem czy moge wkleić? - bo ciasto wyprobowałam i wyszło pycha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A ja piekłam piernik z marchewki i nam smakuje Ila przepis na marchewkowe ciasto polecam i roześle dalej. Wyszło pycha Następne bedzie jogurtowe od Brazy Od Brazy-jogurtowe będe robic jutro / napewno sie uda / mam przepis na "Domek Baba Jagi" bez pieczenia,ale zdjecia mam cudze,nie wiem czy moge wkleić? - bo ciasto wyprobowałam i wyszło pycha ! A ja tam nic nie piekę bo nic nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cześć Witaj ! co u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A ja piekłam piernik z marchewki i nam smakuje Ila przepis na marchewkowe ciasto polecam i roześle dalej. Wyszło pycha Następne bedzie jogurtowe od Brazy Od Brazy-jogurtowe będe robic jutro / napewno sie uda / mam przepis na "Domek Baba Jagi" bez pieczenia,ale zdjecia mam cudze,nie wiem czy moge wkleić? - bo ciasto wyprobowałam i wyszło pycha ! A ja tam nic nie piekę bo nic nie mogę Biedactwo ! nadal masz diete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cześć Witaj ! co u Ciebie ? Dom sie wykańcza. Weronika rośnie. Mąż pracuje. A ja wreszcie pomalowałam sobie paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A ja piekłam piernik z marchewki i nam smakuje Ila przepis na marchewkowe ciasto polecam i roześle dalej. Wyszło pycha Następne bedzie jogurtowe od Brazy Od Brazy-jogurtowe będe robic jutro / napewno sie uda / mam przepis na "Domek Baba Jagi" bez pieczenia,ale zdjecia mam cudze,nie wiem czy moge wkleić? - bo ciasto wyprobowałam i wyszło pycha ! A ja tam nic nie piekę bo nic nie mogę Biedactwo ! nadal masz diete? Tak. Nie chcę, żeby Weronika cierpiała przez moje zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 PP u mnie tym razem obyło się bez specjalnej diety, mały bez problemów toleruje to co jem, a jem praktycznie wszystko, no może poza nielicznymi wyjątkami. Przy starszym synu tez byłam na diecie Mam nadzieję że jeszcze troche i tez będziesz mogła więcej różnych smakołyków popróbowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 gacie jea skoro lubisz od tyłu to proszę http://www.garderoba.pl/zdjecia/male/2547.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.08.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 czesc Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 czesc Kasia cześć kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.08.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 czesc Kasia cześć kobieto co tam ciekawego u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 dziś to wolę nie opowiadać co ciekawego, bo musiałabym używać samych nieparlamentranych słów szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja też jestem w podłym nastroju Idę na konie, może mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 i u mnie coś słabo, wszystko mnie wk****a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 i u mnie coś słabo, wszystko mnie wk****a To pewnie dlatego, ze bardzo tęsknisz juz za szkołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 31.08.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 co? ...kontempluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts