mikopiko 01.09.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 witam STO LAT! STO LAT! dziewczyny , trzymajcie się ciepło i żyjcie nam długo ... http://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg http://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 i jak ? posprzątane ? ugotowane ? to teraz odpoczywamy przy kawie i serniczku http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 może ktoś mi dotrzyma towarzystwa ....bo mnie dzisiaj wszczyscy opuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a moge być ja bo tez pije kawe i jem ciasto ale pierniczka marchewkowego, co prawda jeszcze mycie garów i sprzatanie ale na razie chwila odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a moge być ja bo tez pije kawe i jem ciasto ale pierniczka marchewkowego, co prawda jeszcze mycie garów i sprzatanie ale na razie chwila odpoczynku super musze kiedyś upiec to marchewkowe cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a moge być ja bo tez pije kawe i jem ciasto ale pierniczka marchewkowego, co prawda jeszcze mycie garów i sprzatanie ale na razie chwila odpoczynku super musze kiedyś upiec to marchewkowe cudo naprawdę fajne wychodzi i mozna poeksperymentowac z dodatkami typu orzechy, rodzynki, czekolada a moze jeszcze coś, zrobic polewę czekoladową, polukrowac itp. Ja dodałam tylko 1 szklanke cukru a i tak wyszło jak dla mnie za słodkie i następnym razem dam mniej, ale może dlatego że dodałam wiecej marchwi. I co najważniejsze moim chłopakom spasowało tak więc chyba będzie często robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 naprawdę fajne wychodzi i mozna poeksperymentowac z dodatkami typu orzechy, rodzynki, czekolada a moze jeszcze coś, zrobic polewę czekoladową, polukrowac itp. jak przeczytalam przepis zaraz pomyslałam o bakaliach ....az sie prosi wygląda bardzo apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 naprawdę fajne wychodzi i mozna poeksperymentowac z dodatkami typu orzechy, rodzynki, czekolada a moze jeszcze coś, zrobic polewę czekoladową, polukrowac itp. jak przeczytalam przepis zaraz pomyslałam o bakaliach ....az sie prosi wygląda bardzo apetycznie ja na próbe zrobiłam bez zadnych dodatków ale nastepnym razem poszaleję, i bedzie jeszcze lepsze. a twój serniczek tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a twój serniczek tez niczego sobie .... ten był z niesprawdzonego sera ,ale nie był najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dzień dobry, nie ma komu, ale zawsze To idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ja wróciłam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jak tam Mąż? Mam nadzieję, że już Mu minęła temperatura. Aha, zajrzyj na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jak tam Mąż? Mam nadzieję, że już Mu minęła temperatura. Aha, zajrzyj na PW. dzieki-zajrzałam i właśnie eksperymentuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 wkleiłam do przetworów przepis z pomaranczy-ale zaznaczam,ze nie moj,tylko innego formuowicza,zerknij czy może byc i czy dobrze to zrobiłam,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Pięknie Ci wyszło! I nawet sama zmodyfikowałaś wpis! Super - zuch dziewczyna! Idę zobaczyć przepis pomarańczowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Właśnie cos nakreciłam w profilu ,a już było dobrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Pięknie Ci wyszło! I nawet sama zmodyfikowałaś wpis! Super - zuch dziewczyna! Idę zobaczyć przepis pomarańczowy! DPS-ka załóż jeszcze jeden watek - KULINARIA-same przepisy na sałatki,mięsiwa itp... bo ten co jest ,jest tak "zapstrzony" tekstami,nie na temat,że aż sie przegladac nie chce ! plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 hej ! sama tu będę siedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 kawę zrobię ! chodzcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ila, gratki! I gatki. Anielskie. http://www.sklep.ewex-bielizna.com.pl/images/ewexa_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts