DPS 01.09.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 dps- dzwonił małż ..juz dzisiaj pływali kilka godzin - jest zauroczony obawiam sie ,że będzie miał kolejne marzenie łódka ....H. ma zwyczaj spełniać swe marzenia Nie martw się, Ewunia. To fajne hobby, lepsze niż picie piwa. I jeszcze rodzinę będzie mógł zabrać na jakiś rejs! My mamy jacht i ... jest naprawdę fajnie jak pływa się razem. Ważne, żeby był bezpieczny, stabilny, kabinowy, nie za mały, żeby można było wyprostować się w kabinie (tzw. wysokość stania) i żeby była kuchenka gazowa. Reszta - pikuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 hmm... mogę przyjsć Ci coś rozwalić, żebyś mogła jeszcze pisac, chcesz? miałabyś tyle odwagi ???? ale lepiej nic nie rozwalać -dobrze jest jak jest uwielbiam swój domek -wzruszam sie niemal codziennie -jakie mnie spotkało szczęśćie ,że tak sie potoczyło ...a przecież nie zawsze było różowo .... klepaliśmy biede jak wiele młodych małżeństw .... dorabialiśmy sie wszystkiego od podstaw jedno zawsze nam przyświecało - być razem niezależnie od okoliczności niedługo stukne 25 lat .....aż łza się w oku kręci ,że tak szybko zleciało nie no co Ty nic bym nie tyknęła, wszystko jest tak jak powinno być, czyli najnormalniej doskonałe Powiem krótko, chciałabym żeby mnie i chłopu mojemu za 25 lat mówiło się tak samo jak Tobie - gratuluję szczęścia i życzę kolejnych cudownych 25 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 dps-ko wszystko pieknie ładnie ,ale jest jeden szkopuł -ja sie strasznie boję wody tylko ta pod prysznicem mi pasuje więc rodzinne pływanie odpada ...nie dałabym rady (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ewcia - zawsze będziesz mogła w czasie rejsów Męża (ewentualnie z dziećmi) przeznaczyć ten czas dla siebie. Kiedy ostatnio byłas u kosmetyczki? A kiedy pozwoliłas sobie na weekend w spa? Jeśli rodzina popłynie - podaruj sobie ten czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 oj dziewczyny,dziewczyny - strasznie tu poważnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 posłuchajcie tego a humor Wam sie poprawi ! http://pl.youtube.com/watch?v=y98G8nW3GSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dps-sia i Kasiu od Sławka W dniu Waszych urodzin życzę wszystkiego naj, naj, naj... zdrówka, radości, spełnienia tych jeszcze niespełnionych... Niech kazdy dzień będzie dla Was tym najpiękniejszym http://www.gemus.pl/files/products/IMG_1508_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 No dobra, to mniej poważnie. Wiecie jaki jest szczyt lenistwa? Wstać o 5 rano - żeby dłużej nic nie robić! Czasem zastanawiam się, czy ten, kto to wymyślił, to nie był leń śpiący do południa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Mam pytanko, co to jest "spa" ? no nie wiem i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 No dobra, to mniej poważnie. Wiecie jaki jest szczyt lenistwa? Wstać o 5 rano - żeby dłużej nic nie robić! Czasem zastanawiam się, czy ten, kto to wymyślił, to nie był leń śpiący do południa... ja disiaj wstałam o 5 ...... jaki ten dzień dzisiaj jest długi ale jeszcze mi sie nie zdarzyło spać do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 wcale mi się nie poprawił bo mnie tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 dps- oczywiście ,że dam ciap-kapusta to po śląsku pańćkrał ....głupio brzmi -prawda? na to nie ma przepisu -robi sie to na tzw wyczucie -jesteś dobrą kucharką -poradzisz sobie gotujesz kiszoną -pokrojoną kapustę (np 0.5 kg) gotujesz osobno ziemniki (ok 4szt srednie) odcedzasz -dobrze i do kapusty wsypujesz ziemniaki i ubijakiem ubijasz ziemniaki łącząc je z kapustą -dodajesz przesmażony boczek z cebulką -dosmaczasz odrobiną maggi ,pieprzem i solą ...i wcinasz aż sie uszy trzęsą jak bylam,na dniach KUCHNII ŚLĄSKIEJ -to też to podawali ! PYCHA! ja jak ucieram /ubijam/ kartofle ,to jeszcze czasami dodaje marchewkę ugotowana i kapustę. kiedys nawet zrobiłam ;kartofle + kapusta+ mieszanka 5 skladnikowa ugotowana / z mrożonek /. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Mam pytanko, co to jest "spa" ? no nie wiem i już jedziesz tam na tydzień jako 4o latek a wracasz o 10 lat młodszy /a czesc andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Andre, dziękuję bardzo! Weź sobie, proszę, ciasto i szampana - dla Ciebie też jest porcja tam wyżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Andre, dziękuję bardzo! Weź sobie, proszę, ciasto i szampana - dla Ciebie też jest porcja tam wyżej! a całusa też dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 to idę, dzisiaj jadę w stronę Zakopca mój sąsiad wysłał swojego psa do Zakopanego jadę po niego nie warto ....zakopał go głęboko nie doczytałem ....i niepotrzebnie odkopywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Rany ! Andre zrób coś !!!! bo na smutne miny dziewczyn patrzeć nie mogę !hmmm,wklej może zdjęcia lub coś postaw,zagraj....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 no,uśmiech prosze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 to idę, dzisiaj jadę w stronę Zakopca mój sąsiad wysłał swojego psa do Zakopanego jadę po niego nie warto ....zakopał go głęboko nie doczytałem ....i niepotrzebnie odkopywałem takie stare wątki odkopujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 dziewczyny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts