maksiu 03.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 a co byś chciał oglądać???????? Ty już dobrze wiesz co :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ciekawe czy mi się uda do końca roku... Ale nawet jeśli to bedzie marzec to i tak bedę się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Braza, moje wykonafce też zdani są na mnie i chyba się przyzwyczaili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ciekawe czy mi się uda do końca roku... Ale nawet jeśli to bedzie marzec to i tak bedę się cieszyć Wszystko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 a co byś chciał oglądać???????? Ty już dobrze wiesz co :D m. ahhhhaa dobrze, next week świeżutkie będą z gór, mogą być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Braza, moje wykonafce też zdani są na mnie i chyba się przyzwyczaili No właśnie To i do mnie się przyzwyczają Żeby już tylko tę działkę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Hmmmm to dla nich nie jest komfortowa sytuacja baba na budowie ale... bywaja też miłe akcenty Miałam dekarzy w wieku 25-27 lat Dwóch braci i koledzy Ech.... to były najfajniejsze 2 tygodnie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 A jak po tym dachu chodzili...mmmm.... miło było popatrzeć I mąż wcześniej do domu wracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Braza, moje wykonafce też zdani są na mnie i chyba się przyzwyczaili No właśnie To i do mnie się przyzwyczają Żeby już tylko tę działkę ..... Kupisz ją, kupisz Ja Ci to mówię!!! A jak mówię to wiem My na swoją czekaliśmy też długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Mmiras czekamy z Brazą ! a do cierpliwych to nie nalezymy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Hmmmm to dla nich nie jest komfortowa sytuacja baba na budowie ale... bywaja też miłe akcenty Miałam dekarzy w wieku 25-27 lat Dwóch braci i koledzy Ech.... to były najfajniejsze 2 tygodnie na budowie Nie komfortowa bo co? Baba bardziej upier....wa jest?? No kurdę, Mayland, ale Ci się fartnęło z dekarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja jak nie miałam to żadnej działki. Jak dostałam to dwie naraz A niebawem podobno trzecia dostaniemy, cąłe gospodarstwo rolne Co ja z nim zrobię? kupię krowy, nauczę je pływać i otworzę gospodarstwo agroturystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasiu ,ładne napisałam streszczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 a co byś chciał oglądać???????? Ty już dobrze wiesz co :D m. ahhhhaa dobrze, next week świeżutkie będą z gór, mogą być??? pewnie ze moga... moze nawet odwdziecze sie tym samym, bo wybieram sie w weekend do DPS'ki, no i może jak bedzie sensowna pogoda wyskocze na jeden dzien w karkonosze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 03.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witaj mmiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 pewnie ze moga... moze nawet odwdziecze sie tym samym, bo wybieram sie w weekend do DPS'ki, no i może jak bedzie sensowna pogoda wyskocze na jeden dzien w karkonosze pozdrawiam m. noooo, super w takim razie czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasiu ,ładne napisałam streszczenie ? bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witaj mmiras mmiras, z nami się przywitaj, a nie ze sobą hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja jak nie miałam to żadnej działki. Jak dostałam to dwie naraz A niebawem podobno trzecia dostaniemy, cąłe gospodarstwo rolne Co ja z nim zrobię? kupię krowy, nauczę je pływać i otworzę gospodarstwo agroturystyczne Szczęściara Ale z tą nauką pływania dla krów to ja bym się źdźebko zastanowiła Mmiras. Udało się Witaj w żenującym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kaśka ja mam propozycję na nowy rok szkolny :lol:Jak już Cię wkurzą na maxa to zrób im wycieczke na budowę cegły ponosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts