Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Widzę, że tu stali bywalcy i nawet nikt pączkiem sie nie poczęstował :wink:

http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/1642.jpg

pyszne te pączusie ....ale przydałaby sie jeszcze gorąca herbatka z samowara :wink:

http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu44/zdjecia/samowar2.jpg

Ila - super :)

ja przepraszam, że się wtrącę... bo ostatnio moje posty sa jakoś omijane, olewane, nie wiem co jeszcze grunt, że jakbym nic nie napisała :p ;)

Ale takie pytanie do wątku kulinarnego Ili...

Czy ten GUSCIK to on ma taki sposób bycia czy jest zwyczajnie chamski, bo jego posty mnie okrutnie rażą... wyłazi z nich snobizm, i zwykłe chamstwo jak dla mnie... :roll:

Ila - super :)

ja przepraszam, że się wtrącę... bo ostatnio moje posty sa jakoś omijane, olewane, nie wiem co jeszcze grunt, że jakbym nic nie napisała :p ;)

Ale takie pytanie do wątku kulinarnego Ili...

Czy ten GUSCIK to on ma taki sposób bycia czy jest zwyczajnie chamski, bo jego posty mnie okrutnie rażą... wyłazi z nich snobizm, i zwykłe chamstwo jak dla mnie... :roll:

hmm, czasem mnie drażni okrutnie, czasem mnie bawi do łez: np przebierając się w strój supermana :o :lol:

ja myślę, że to taka poza i nic poza tym :roll:

acha czyli po prostu niegroźny "wariat" :lol:

No bo tekstem o tanim grillu za 5000 złotych mnie zabił :roll: i tymi pieprzami a cynamonem wkurzył okrutnie, ale nie będe tam Ili syfu robić :)

Co tam Kasia słychać w ogóle? Jak dzieciaki?

Moja dzisiaj dała do wiwatu, pani w szkole powiedziała, że zamiast interesować się tym co mówią na lekcjach, interesują ją wyłącznie kanapki :evil:

I nie słucha co sie mówi :roll:

acha czyli po prostu niegroźny "wariat" :lol:

No bo tekstem o tanim grillu za 5000 złotych mnie zabił :roll: i tymi pieprzami a cynamonem wkurzył okrutnie, ale nie będe tam Ili syfu robić :)

pewnie, daj luz, on tak ma i już :wink:

[qoute=Trini]Co tam Kasia słychać w ogóle? Jak dzieciaki?

Moja dzisiaj dała do wiwatu, pani w szkole powiedziała, że zamiast interesować się tym co mówią na lekcjach, interesują ją wyłącznie kanapki :evil:

I nie słucha co sie mówi :roll:

a moje dzieci w porzo jak na razie :)

przejęte przedszkolem i szkołą :wink: