Ew-ka 05.09.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ila - takie otulone http://62.181.0.222/model/1168254171.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 05.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 milo mi powitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Widzę, że tu stali bywalcy i nawet nikt pączkiem sie nie poczęstował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Widzę, że tu stali bywalcy i nawet nikt pączkiem sie nie poczęstował http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/1642.jpg pyszne te pączusie ....ale przydałaby sie jeszcze gorąca herbatka z samowara http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu44/zdjecia/samowar2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 pączki i herbata ! tego mi trzeba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Przywiozlam MĘŻA ze SZPITALA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.09.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam. A u mnie zaczęli dzisiaj wybierać ziemię. wszystko fajnie,ale zerwali jakiś drenaż, o którym nikt nic nie wiedział. Aż się boję co zastanę,także zaraz po rehabilitacji pędzę do domu. Miłego dnia wszystkim życzę. Ila, też się cieszę, że masz męża w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Przywiozlam MĘŻA ze SZPITALA !!! super !!! pozdrawiam męża i życzę dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.09.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 napilabym sie goracej herbatki z jakims dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ja też się przywitam w ten smętny dzień Ila gratki i pozdrowienia dla chłopa i gacie http://olive.pl/admin/zdjecia/700b66328f7903d2cac50b67b81d377c.mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Cześć wszystkim. Witam w piękny słoneczny dzień Słoneczny u mnie Ila gratki i gatki http://www.bieliznadlaciebie.pl/photo/1465.jpg Zbieraj gaciory Ilunia!! Mąż w domciu to na pewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Przywiozlam MĘŻA ze SZPITALA !!! SUPER!!, Znaczy się wszystko w porządku, tak?? Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ila - super ja przepraszam, że się wtrącę... bo ostatnio moje posty sa jakoś omijane, olewane, nie wiem co jeszcze grunt, że jakbym nic nie napisała Ale takie pytanie do wątku kulinarnego Ili... Czy ten GUSCIK to on ma taki sposób bycia czy jest zwyczajnie chamski, bo jego posty mnie okrutnie rażą... wyłazi z nich snobizm, i zwykłe chamstwo jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ila - super ja przepraszam, że się wtrącę... bo ostatnio moje posty sa jakoś omijane, olewane, nie wiem co jeszcze grunt, że jakbym nic nie napisała Ale takie pytanie do wątku kulinarnego Ili... Czy ten GUSCIK to on ma taki sposób bycia czy jest zwyczajnie chamski, bo jego posty mnie okrutnie rażą... wyłazi z nich snobizm, i zwykłe chamstwo jak dla mnie... hmm, czasem mnie drażni okrutnie, czasem mnie bawi do łez: np przebierając się w strój supermana ja myślę, że to taka poza i nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.09.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 acha czyli po prostu niegroźny "wariat" No bo tekstem o tanim grillu za 5000 złotych mnie zabił i tymi pieprzami a cynamonem wkurzył okrutnie, ale nie będe tam Ili syfu robić Co tam Kasia słychać w ogóle? Jak dzieciaki? Moja dzisiaj dała do wiwatu, pani w szkole powiedziała, że zamiast interesować się tym co mówią na lekcjach, interesują ją wyłącznie kanapki I nie słucha co sie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 acha czyli po prostu niegroźny "wariat" No bo tekstem o tanim grillu za 5000 złotych mnie zabił i tymi pieprzami a cynamonem wkurzył okrutnie, ale nie będe tam Ili syfu robić pewnie, daj luz, on tak ma i już [qoute=Trini]Co tam Kasia słychać w ogóle? Jak dzieciaki? Moja dzisiaj dała do wiwatu, pani w szkole powiedziała, że zamiast interesować się tym co mówią na lekcjach, interesują ją wyłącznie kanapki I nie słucha co sie mówi a moje dzieci w porzo jak na razie przejęte przedszkolem i szkołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 To ja też się pochwalę. Moja córka poszła do 1 klasy i jest jak narazie bardzo zadowolona. Oczywiście ja tym bardziej, bo wzięłam nawet tydzień urlopu, żerby dziecko zaklimatyzowaćw szkole a tu żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A ja dzisiaj byłam u fryzjera i jeszcze zakupiłam wyprawkę małemu do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Cześc dziewczyny ja mojej wykład zrobiłam, obiecała że już tak nie będzie - no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts