jea 06.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzięki za gacie Ania się wstrzeliła w rozmiar braza, hhmmm prawie funfel zaskoczył mnie...ceną W sensie, że ulubiony? Raczej zaślubiony To ulubiony powiem więcej ukochany ciekawe czy ktoś wymyśli jeszcze inną opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzięki za gacie Ania się wstrzeliła w rozmiar braza, hhmmm prawie funfel zaskoczył mnie...ceną W sensie, że ulubiony? Raczej zaślubiony To ulubiony powiem więcej ukochany ciekawe czy ktoś wymyśli jeszcze inną opcję najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzięki za gacie Ania się wstrzeliła w rozmiar braza, hhmmm prawie funfel zaskoczył mnie...ceną W sensie, że ulubiony? Raczej zaślubiony To ulubiony powiem więcej ukochany ciekawe czy ktoś wymyśli jeszcze inną opcję Namacalnie optymalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Namacalnie optymalny? BINGO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dzięki za gacie Ania się wstrzeliła w rozmiar braza, hhmmm prawie funfel zaskoczył mnie...ceną W sensie, że ulubiony? Raczej zaślubiony To ulubiony powiem więcej ukochany ciekawe czy ktoś wymyśli jeszcze inną opcję Namacalnie optymalny? Jedyny niepowtarzalny bo Twój własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam wieczorowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Cześć ila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej Ila, jak mąż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja też witam, Iluniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja też witam, Iluniu Brazunia,gdzie sa wszyscy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej Ila, jak mąż?? Juz jest w domu ! zasuwa jak motorynka i pyta kiedy Go wpuszcze na nasz "czat" bo sam chce podziekować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej Ila, jak mąż?? Juz jest w domu ! zasuwa jak motorynka i pyta kiedy Go wpuszcze na nasz "czat" bo sam chce podziekować ! to fajnie, uściski i całusy dla Was oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Cześć ila! hejka Aniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej Ila, jak mąż?? Juz jest w domu ! zasuwa jak motorynka i pyta kiedy Go wpuszcze na nasz "czat" bo sam chce podziekować ! No to pozdrowionka dla Męża i niech dba o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kurcze człowieka kilka chwil nie ma a tu normalnie jakby lata świetlne mnie nie było tyle się działo... no nie nadążam normalnie z czytaniem i w ogóle... ale to chyba z przemęczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej Ila, jak mąż?? Juz jest w domu ! zasuwa jak motorynka i pyta kiedy Go wpuszcze na nasz "czat" bo sam chce podziekować ! to fajnie, uściski i całusy dla Was oboje Mój Krzysiu też Cie kazał uściskać , a całusy to sam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kurcze człowieka kilka chwil nie ma a tu normalnie jakby lata świetlne mnie nie było tyle się działo... no nie nadążam normalnie z czytaniem i w ogóle... ale to chyba z przemęczenia... spoko! dasz radę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 aa no i dla kogo to tam ...oczywiście gatki... jak była mowa o ulubionych, jedynie słusznych, wspólnych itd... no to niech będzie http://roshi101.webd.pl/gadzety/majtki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 a no i oczywiście dobry wieczór wszystkim )))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej Ila, jak mąż?? Juz jest w domu ! zasuwa jak motorynka i pyta kiedy Go wpuszcze na nasz "czat" bo sam chce podziekować ! No to pozdrowionka dla Męża i niech dba o siebie przekazałam ! masz buziaki ! z tym dbaniem ,,,,,,, to nie mam na niego wpływu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts