Ew-ka 06.09.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 no dobra się sprężyłam... streszczenie poprzedniej strony: bitwa o gacie, wygrywa rzutem na taśmę jea komentując molestowana przez męża mikopiko napięcie rośnie ranking gatków nabiera rumieńców wszyscy chcą jeszcze, a przynajmniej większość niektórzy się wstrzelają w rozmiary, niektórzy tylko prawie a jeszcze niektórzy są zaskakujący i zaskakiwani trwa również żywa dyskusja, czy ulubiony to zaślubiony czy też może ...jedyny bo swój własny wygrywa namacalnie optymalna Anna Wiśniewska lista obecności, kto śpi a kto nie, kto jest i będzie a kto jest i go nie będzie bo wyjeźdza do zakopanego pozdrowienia dla Maxi i całusy i takie tam... odpluwanie śniegu w zakopanym przez lewe ramie i jesteśmy na stronie następnej a teraz wydrukuj opraw i powies na ścianie żartowałam super streszczenie -masz zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ew-cia porzuc ten podly humor i..napij sie ze mna szampana http://hannover.gay-web.de/huk/Bilder/Anstossen.jpg super !!! a mamy co opijać jeszce mi troszkę lodów zostało ....dam rade ....dam rade no jak nie mamy przeciez sie widzimy niewazne , ze wirtualnie wpadlabys kiedys na budowe po sasiedzku dawaj troche tych lodow !!! nie cham sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dobry wieczór czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi z tą żenadą, o której wszyscy piszecie? od czego to się zaczęło....bo przegapiłam i nie wiem no wiesz Tola .....jetseś żenująco niezorientowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ufff... na zdrowie... a żenująco się sprężyłam i do rankingu wskoczyłam... pierwszy raz że tak powiem i dlatego to takie żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 no dobra się sprężyłam... streszczenie poprzedniej strony: bitwa o gacie, wygrywa rzutem na taśmę jea komentując molestowana przez męża mikopiko napięcie rośnie ranking gatków nabiera rumieńców wszyscy chcą jeszcze, a przynajmniej większość niektórzy się wstrzelają w rozmiary, niektórzy tylko prawie a jeszcze niektórzy są zaskakujący i zaskakiwani trwa również żywa dyskusja, czy ulubiony to zaślubiony czy też może ...jedyny bo swój własny wygrywa namacalnie optymalna Anna Wiśniewska lista obecności, kto śpi a kto nie, kto jest i będzie a kto jest i go nie będzie bo wyjeźdza do zakopanego pozdrowienia dla Maxi i całusy i takie tam... odpluwanie śniegu w zakopanym przez lewe ramie i jesteśmy na stronie następnej super !!!!!! brawo!!!! brawo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 wpadlabys kiedys na budowe po sasiedzku dawaj troche tych lodow !!! nie cham sie !!! dałam rade ale teraz mi nie dobrze bede ...... beeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dobry wieczór czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi z tą żenadą, o której wszyscy piszecie? od czego to się zaczęło....bo przegapiłam i nie wiem no wiesz Tola .....jetseś żenująco niezorientowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 a ja żenująco nie nadążam... chyba mi odświeżanie albo łącze się zapchało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 no dobra się sprężyłam... streszczenie poprzedniej strony: bitwa o gacie, wygrywa rzutem na taśmę jea komentując molestowana przez męża mikopiko napięcie rośnie ranking gatków nabiera rumieńców wszyscy chcą jeszcze, a przynajmniej większość niektórzy się wstrzelają w rozmiary, niektórzy tylko prawie a jeszcze niektórzy są zaskakujący i zaskakiwani trwa również żywa dyskusja, czy ulubiony to zaślubiony czy też może ...jedyny bo swój własny wygrywa namacalnie optymalna Anna Wiśniewska lista obecności, kto śpi a kto nie, kto jest i będzie a kto jest i go nie będzie bo wyjeźdza do zakopanego pozdrowienia dla Maxi i całusy i takie tam... odpluwanie śniegu w zakopanym przez lewe ramie i jesteśmy na stronie następnej No, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dobry wieczór czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi z tą żenadą, o której wszyscy piszecie? od czego to się zaczęło....bo przegapiłam i nie wiem Jak Cię widziałem, To zażenowana byłaś, ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Tola - wpadla tu kiedyś taka jedna ....i stwerdziła skąd sie biora takie OLIMPY jak my -niby że to żenująco sobie tak nabijac posty na tak żenująco bezsęsownych wpisach RW powiedziała jeszcze ,że jej noga tu wiecej nie stanie .....czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 a to moja noga może tu postawać bo ja jeszcze nie olimp.. to może mniejsza żenada no i super że się wam streszczenie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 wpadlabys kiedys na budowe po sasiedzku dawaj troche tych lodow !!! nie cham sie !!! dałam rade ale teraz mi nie dobrze bede ...... beeeeee Miseczki ... proszę uprzejmie http://www.jjkamplast.pl/agd/miska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dobry wieczór czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi z tą żenadą, o której wszyscy piszecie? od czego to się zaczęło....bo przegapiłam i nie wiem no wiesz Tola .....jetseś żenująco niezorientowana no wiem, że jestem niezorientowana, i wiem, że żenująco, ale niechże mi ktoś to w żenująco prosty sposób wytłumaczy, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Tola - wpadla tu kiedyś taka jedna ....i stwerdziła skąd sie biora takie OLIMPY jak my -niby że to żenująco sobie tak nabijac posty na tak żenująco bezsęsownych wpisach RW powiedziała jeszcze ,że jej noga tu wiecej nie stanie .....czy jakoś tak tak myślałam....i co z tą nogą....postała, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 braza ale ładne miseczki... takie... czerwone i kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dobry wieczór czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi z tą żenadą, o której wszyscy piszecie? od czego to się zaczęło....bo przegapiłam i nie wiem Jak Cię widziałem, To zażenowana byłaś, ja też... o Matko jedyna co wyście robili żeby zaraz tak żenująco było jea - wstydź sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 braza ale ładne miseczki... takie... czerwone i kuchenne Oj, bo po co Ewcia ma biegać Specjalnie takie "gustowne" wybrałam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dobry wieczór czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi z tą żenadą, o której wszyscy piszecie? od czego to się zaczęło....bo przegapiłam i nie wiem Jak Cię widziałem, To zażenowana byłaś, ja też... do dziś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 tola gatki ) http://www.efaktoria.pl/_var/gfx/45792ffa485d4f3806a99399486f04d2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts