joola 08.09.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Hejka Kze. A ja myślałam, że było 0:1 dla naszych Chyba coś przoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 W 44min było 0:1 (bramka Lewnadowskiego), potem ok. 50min 1:1 (Maniche) potem ok. 65min 2:1 (Ronaldo) potem 83min Krzynówek i 2:2 ... Joola prawie znałaś wynik meczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Hejka Kze. A ja myślałam, że było 0:1 dla naszych Chyba coś przoczyłam tak sie z Joola zagadałam tu i tam,ze żenująco przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 podpisuję listę obecności.............żenująco się spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 podpisuję listę obecności.............żenująco się spóźniłem bardzo żenująco ! ciekawe jak to naprawisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dziewczyny rzadko interesują się piłką. Nie macie co się przejmować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 podpisuję listę obecności.............żenująco się spóźniłem bardzo żenująco ! ciekawe jak to naprawisz ? naprawiać będę mógł nie wcześniej jak za godz., albo dwie na razie tyram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dziewczyny rzadko interesują się piłką. Nie macie co się przejmować.. ale my sie przejmujemy ...,aż nam wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 podpisuję listę obecności.............żenująco się spóźniłem Co to znaczy żenująco spóźniłem się?? Na co spóźniłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 podpisuję listę obecności.............żenująco się spóźniłem bardzo żenująco ! ciekawe jak to naprawisz ? naprawiać będę mógł nie wcześniej jak za godz., albo dwie na razie tyram hmmmmm,to my już bedziemy spały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Aaa bo mnie zmyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dziewczyny rzadko interesują się piłką. Nie macie co się przejmować.. ale my sie przejmujemy ...,aż nam wstyd I słusznie. Byle nie przeszkadzać facetom w oglądaniu i emocjonowaniu się meczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 podpisuję listę obecności.............żenująco się spóźniłem Co to znaczy żenująco spóźniłem się?? Na co spóźniłeś się? na figury geometryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dziewczyny rzadko interesują się piłką. Nie macie co się przejmować.. ale my sie przejmujemy ...,aż nam wstyd I słusznie. Byle nie przeszkadzać facetom w oglądaniu i emocjonowaniu się meczem... no przecież nie przeszkadzałam; przekąski i zimne piwo podałam ,grzecznie na Rw powędrowałam - malo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Aaa bo mnie zmyliły Co cię zmyliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 podpisuję listę obecności.............żenująco się spóźniłem Co to znaczy żenująco spóźniłem się?? Na co spóźniłeś się? na figury geometryczne eee tam ,napewno gdzięś sie załapiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Wiecie co, ja to już sobie chyba pójdę, bo mi coś mój komp dzisiaj odmawia posłuszeństwa, wszystko mi się muli, nawet mecz mi stanął w 44-ej minucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.09.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Wiecie co, ja to już sobie chyba pójdę, bo mi coś mój komp dzisiaj odmawia posłuszeństwa, wszystko mi się muli, nawet mecz mi stanął w 44-ej minucie JOOLA nie zostawiaj mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dziewczyny rzadko interesują się piłką. Nie macie co się przejmować.. ale my sie przejmujemy ...,aż nam wstyd I słusznie. Byle nie przeszkadzać facetom w oglądaniu i emocjonowaniu się meczem... no przecież nie przeszkadzałam; przekąski i zimne piwo podałam ,grzecznie na Rw powędrowałam - malo ? Znaczy się idealna Żona jesteś.. Moja poszła dokończyć usypiać córcię Madzię. Bo moja Żona to nie tylko nie interesuje się, ale chyba bardzo nie lubi piłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.09.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 podpisuję listę obecności.............żenująco się spóźniłem Co to znaczy żenująco spóźniłem się?? Na co spóźniłeś się? na figury geometryczne ekierki jeszcze są ino pisoki sie wypisały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts