mikopiko 09.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Tak działa nuuulator tyy nuuulerrr gonisz mnie? gacie http://diores.pl/images/abig/miadoux/abra_black.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 wykopalem z ziemi ..... anioła czy diabła w ciele anioła czyli ... kobietę zdjecie jest bardzo slabe , ale naprawde jest przesliczny , takiego http://images30.fotosik.pl/77/f89094c153002c87med.jpg anioł w ziemi ...gdzie ty jesteś? tutaj http://pl.youtube.com/watch?v=IM5Z0-UpdZU co to opowiadaj jak natrafiłeś na to złoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam wszystkich w ten zimny deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Słoneczko! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! http://www.styloweprezenty.pl/produkty/823.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Słoneczko!!! bądź uśmiechnięta , ogrzewaj nas i rozświetlaj chmury a zamiast kwiatów gacie http://diores.pl/images/abig/KONRAD/wlochatek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Gdzie Wy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! zdrowie? boli mnie gardło, mam zmarźnięte nogi i dłonie brrrrrrr jak ja nie cierpię tej cholernej jesieni i zimy a lato też było do ... a co tam u was ? pewnie prace już kończą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Gdzie Wy?? tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 hhhheeeeeejjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! zdrowie? boli mnie gardło, mam zmarźnięte nogi i dłonie brrrrrrr jak ja nie cierpię tej cholernej jesieni i zimy a lato też było do ... a co tam u was ? pewnie prace już kończą się? Niektóre kończą, niektóre zaczynają. Wreszcie znaleźlismy drzwi...Ale będą dopiero w listopadzie. Ciekawe jak się mieszka bez drzwi wewnętrznych A pogoda.... Dziś w tvn mówili, ze lato sie spakowało i już do nas nie powróci Wyciagnęłam zimową kurtkę z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Gdzie Wy?? tu Ja też tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! zdrowie? boli mnie gardło, mam zmarźnięte nogi i dłonie brrrrrrr jak ja nie cierpię tej cholernej jesieni i zimy a lato też było do ... a co tam u was ? pewnie prace już kończą się? Niektóre kończą, niektóre zaczynają. Wreszcie znaleźlismy drzwi...Ale będą dopiero w listopadzie. Ciekawe jak się mieszka bez drzwi wewnętrznych A pogoda.... Dziś w tvn mówili, ze lato sie spakowało i już do nas nie powróci Wyciagnęłam zimową kurtkę z szafy jadę do Afryki a drzwi wewn my już zamówiliśmy już w kwietniu ...też na listopad:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Gdzie Wy?? tu Ja też tu gdziee ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 gdzie wy?? tu ja też tu gdziee ????? tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! zdrowie? boli mnie gardło, mam zmarźnięte nogi i dłonie brrrrrrr jak ja nie cierpię tej cholernej jesieni i zimy a lato też było do ... a co tam u was ? pewnie prace już kończą się? Niektóre kończą, niektóre zaczynają. Wreszcie znaleźlismy drzwi...Ale będą dopiero w listopadzie. Ciekawe jak się mieszka bez drzwi wewnętrznych A pogoda.... Dziś w tvn mówili, ze lato sie spakowało i już do nas nie powróci Wyciagnęłam zimową kurtkę z szafy jadę do Afryki a drzwi wewn my już zamówiliśmy już w kwietniu ...też na listopad:roll: My czekalismy z pomiarami wszystkimi, jak już będą gotowe ściany i podłogi. Ale się cieszę, bo nie mogłam znaleźć sensownego stolarza w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 przypomniał mi się stary kawał o blondynce: Do drzwi blondynki ktoś puka, -kto tam- pyta dziewczyna -ja-odpowiada głos z zewnątrz -JAAAA????? - dziwi się blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 przypomniał mi się stary kawał o blondynce: Do drzwi blondynki ktoś puka, -kto tam- pyta dziewczyna -ja-odpowiada głos z zewnątrz -JAAAA????? - dziwi się blondynka Aaaahahahah ahahaah Nie znałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! zdrowie? boli mnie gardło, mam zmarźnięte nogi i dłonie brrrrrrr jak ja nie cierpię tej cholernej jesieni i zimy a lato też było do ... a co tam u was ? pewnie prace już kończą się? Niektóre kończą, niektóre zaczynają. Wreszcie znaleźlismy drzwi...Ale będą dopiero w listopadzie. Ciekawe jak się mieszka bez drzwi wewnętrznych A pogoda.... Dziś w tvn mówili, ze lato sie spakowało i już do nas nie powróci Wyciagnęłam zimową kurtkę z szafy jadę do Afryki a drzwi wewn my już zamówiliśmy już w kwietniu ...też na listopad:roll: My czekalismy z pomiarami wszystkimi, jak już będą gotowe ściany i podłogi. Ale się cieszę, bo nie mogłam znaleźć sensownego stolarza w naszej okolicy. nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam Witam i o zdrowie pytam! zdrowie? boli mnie gardło, mam zmarźnięte nogi i dłonie brrrrrrr jak ja nie cierpię tej cholernej jesieni i zimy a lato też było do ... a co tam u was ? pewnie prace już kończą się? Niektóre kończą, niektóre zaczynają. Wreszcie znaleźlismy drzwi...Ale będą dopiero w listopadzie. Ciekawe jak się mieszka bez drzwi wewnętrznych A pogoda.... Dziś w tvn mówili, ze lato sie spakowało i już do nas nie powróci Wyciagnęłam zimową kurtkę z szafy jadę do Afryki a drzwi wewn my już zamówiliśmy już w kwietniu ...też na listopad:roll: My czekalismy z pomiarami wszystkimi, jak już będą gotowe ściany i podłogi. Ale się cieszę, bo nie mogłam znaleźć sensownego stolarza w naszej okolicy. nie ma tego złego Ano nie ma... Nie mogę się przeprowadzki doczekać. Ze względu na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts