Maxtorka 12.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ja już dwie kawy wywaliłem i dalej jak net zamulony Całkiem spokojnie wypijam drugą kawę ...... Właśnie oddaję się temu jakże przyjemnemu zajęciu A byłam już na grzybkach ( znowu sukces ) , posadziłam 3 roślinki , zerwalam słoneczniki do wazonu i udusiłam rzeczone grzybki z cebulką . A to dopiero 12-ta . Strach pomyslec co będzie dalej Witam jeszcze nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 czesc deszczowo telewizja kłamie wczoraj zapowiadali słońce a tu od rana leje deszczowo to było w zeszły tygodniu 3 dni bez przerwy padało teraz to chociaz jakieś przerwy sa, nawet dłuzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...i w ramach rekompensaty .....pojechałam do kosmetyczki napije sie ktoś ze mna kawki ? http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A byłam już na grzybkach ( znowu sukces ) , Witam jeszcze nie witanych sa grzyby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ja już dwie kawy wywaliłem i dalej jak net zamulony Całkiem spokojnie wypijam drugą kawę ...... Właśnie oddaję się temu jakże przyjemnemu zajęciu A byłam już na grzybkach ( znowu sukces ) , posadziłam 3 roślinki , zerwalam słoneczniki do wazonu i udusiłam rzeczone grzybki z cebulką . A to dopiero 12-ta . Strach pomyslec co będzie dalej Witam jeszcze nie witanych a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...i w ramach rekompensaty .....pojechałam do kosmetyczki napije sie ktoś ze mna kawki ? http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg no baa, przeca pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...przylece później teraz wstawiam na rosółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...przylece później teraz wstawiam na rosółek u mnie gulaszowa siem ugotowała a moze i pierogi siem zrobiom na kolacje zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...przylece później teraz wstawiam na rosółek Wstaw więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A byłam już na grzybkach ( znowu sukces ) , Witam jeszcze nie witanych sa grzyby ? U mnie som Zbieram je prawie siedząc na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A byłam już na grzybkach ( znowu sukces ) , Witam jeszcze nie witanych sa grzyby ? U mnie som Zbieram je prawie siedząc na tarasie Fajnie masz, ja już nie pamietam kiedy ostatnio byłam na grzybach a tak lubię je zbierać, niestety maz nie jest amatorem grzybobrania a ja nie mieszkam w rodzinnych okolicach a w poblizu fajnego lasu brak (tzn. z grzybami a nie śmietnika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? mam dostac odpowiedz w ciagu 1-2 tygodni, a to była rozmowa z potencjalnym szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...przylece później teraz wstawiam na rosółek Wstaw więcej wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a strasznie mnie pozytywnie ten pan zaskoczył, okazało się ze 2 dzieci jest atutem a nie "problemem" kobiety i dowiedziałam sie że firma jest bardzo prorodzinna (ciekawe co to dla nich znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? mam dostac odpowiedz w ciagu 1-2 tygodni, a to była rozmowa z potencjalnym szefem kurczę ...brak pracy jest straszny tez bede trzymac kciuki -może tym razem bedzie to ostatnia rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? mam dostac odpowiedz w ciagu 1-2 tygodni, a to była rozmowa z potencjalnym szefem kurczę ...brak pracy jest straszny tez bede trzymac kciuki -może tym razem bedzie to ostatnia rozmowa chciałaby bo to praca w moim zawodzie a firma rozwojowa i z perspektywami, własnie kolejną hale buduja, chociaz troche daleko bede miała ok. 35 km w jedna strone, ale pocieszam sie ze trasa szybkiego ruchu tak ok 40 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ew-ka a ten brak pracy to taki troche z wyboru, bo ja sie sama zwolniłam z poprzedniej posady. I nie powiem żebym żałowała bo robota była na 3 etatach z płaca za 1/2 etatu a odpowiedzialnosc za wszystko, łacznie za pogode i o jakimkolwiek wolnym mogłam zapomniec, bo stanowisko było niezastepowalne Ale teraz to juz bym chciała do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 12.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...i w ramach rekompensaty .....pojechałam do kosmetyczki napije sie ktoś ze mna kawki ? http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg Mrrrr.... A ja od samego rana mam taką wielką ochote na kawę. Najlepiej z jakimś dobrym ciasteczkiem Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? mam dostac odpowiedz w ciagu 1-2 tygodni, a to była rozmowa z potencjalnym szefem kurczę ...brak pracy jest straszny tez bede trzymac kciuki -może tym razem bedzie to ostatnia rozmowa chciałaby bo to praca w moim zawodzie a firma rozwojowa i z perspektywami, własnie kolejną hale buduja, chociaz troche daleko bede miała ok. 35 km w jedna strone, ale pocieszam sie ze trasa szybkiego ruchu tak ok 40 min. Na pewno się uda Czuję to Ale kciuki nadal trzymać będziemy , tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts