ullerowa 12.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 To czuj sie zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jak bedzie słychac wielki krzyk radosci tzn. ze dostałam tę posadę a i jeszcze korek od szampana poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 To czuj sie zaproszona Chyba zaproszony Napisane było odwdzięczyłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 To czuj sie zaproszona Chyba zaproszony Napisane było odwdzięczyłbym ups rzeczywiście przepraszam To czuj sie zaproszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jak bedzie słychac wielki krzyk radosci tzn. ze dostałam tę posadę a i jeszcze korek od szampana poleci Tylko nie po oczach , prooooszę Czy kto widział ślepą dentystkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jak bedzie słychac wielki krzyk radosci tzn. ze dostałam tę posadę a i jeszcze korek od szampana poleci Tylko nie po oczach , prooooszę Czy kto widział ślepą dentystkę? postaram sie, bo twoi pacjenci moga miec potem problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Anka strzelaj w nogi , kulawa jakos sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Anka strzelaj w nogi , kulawa jakos sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało i nawet nie podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało i nawet nie podziekował a jeszcze miła rozmowa miała byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową a o czym chciałbyś porozmawiać ? śmiało ...my tu rozwiązujemy problemy albo plotkujemy albo tylko pijemy -nie koniecznie kawe a przede wszystkim obdarywujemy sie majtkami wiec jak chcesz pogadać - lepiej nie mogłeś trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową a o czym chciałbyś porozmawiać ? śmiało ...my tu rozwiązujemy problemy albo plotkujemy albo tylko pijemy -nie koniecznie kawe a przede wszystkim obdarywujemy sie majtkami wiec jak chcesz pogadać - lepiej nie mogłeś trafić święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Idę dzis do fryzjera ja byłam tydzień temu i moje samopoczucie sie znacznie poprawiło wyglad chyba tez To jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową a o czym chciałbyś porozmawiać ? śmiało ...my tu rozwiązujemy problemy albo plotkujemy albo tylko pijemy -nie koniecznie kawe a przede wszystkim obdarywujemy sie majtkami wiec jak chcesz pogadać - lepiej nie mogłeś trafić Ale z tymi majtkami to nie tak hop siup , za darmoszkę sie ich nie dostaje , trzeba zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Idę dzis do fryzjera ja byłam tydzień temu i moje samopoczucie sie znacznie poprawiło wyglad chyba tez To jak u mnie nie ma jak dobry fryzjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...i w ramach rekompensaty .....pojechałam do kosmetyczki napije sie ktoś ze mna kawki ? http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg Bardzo chętnie. Ale sernik oddam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.09.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową a o czym chciałbyś porozmawiać ? śmiało ...my tu rozwiązujemy problemy albo plotkujemy albo tylko pijemy -nie koniecznie kawe a przede wszystkim obdarywujemy sie majtkami wiec jak chcesz pogadać - lepiej nie mogłeś trafić Ale z tymi majtkami to nie tak hop siup , za darmoszkę sie ich nie dostaje , trzeba zdobyć Otóż to. Gacie to poważna sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało i nawet nie podziekował a jeszcze miła rozmowa miała byc No tak , zobaczył chłopak same baby i się wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 tralala ...słoneczko sie pojawiło i to dośc mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts