Maxtorka 13.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Gacie dla Cię http://www.nastazja.pl/photo/m_Angel_Curves_CRS.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Froscha - fakt dawno temu się widziałyśmy Następnym razem to pewnie dopiero w przyszłym roku na spotkaniu Muratorowym powinni te spotkania robic raz w miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Anusia - lubisz lody ? http://www.mfoto.pl/uploads/1372/recznik1_9b04b.jpg ale te fugi miedzy kafelkami przy podlodze to nadaja sie do czyszczenia ..fuu nie wiem juz czy chce jasna fuge w lazienkach reczniczki piekniste masz jakis namiar ew-unia na nie ? Mikolaj , Barborka, Dzien Chlopaka , Wszystkich Swietych sie zbliza .....trzeba cos kupic Froschowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 mam ochote na loda Lody to trzeba sobie samemu... to se zrob sam , jakzes taki mondry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Aniu gacie http://diores.pl/images/amedium/KONRAD/marine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosch To było na poziomie piętnastolatka, ale cóż anonimowość wypowiedzi niektórym pozwala "rozwinąć skrzydła" [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosch To było na poziomie piętnastolatka, ale cóż anonimowość wypowiedzi niektórym pozwala "rozwinąć skrzydła" [/b] jesli nie znasz sie na zartach , to sorry fakt, czasem zachowuje sie jak malolata nie kumam o co ci chodzi z ta anonimowoscia , wszyscy wiedza kim jestem , z kim jestem i skad jestem ja o tobie np.nie wiem nic oprocz tego , ze masz zone i lubisz ...sznurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 zapraszam na ogórkową http://www.mFoto.pl/uploads/1560/ogorkowa2_8d76e.jpg pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosh Może faktycznie zbyt poważnie traktuje pewne rzeczy...To co - zgoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosh Może faktycznie zbyt poważnie traktuje pewne rzeczy... To co - zgoda? no nieeee wieeemmm wszyscy wiedza , ze jestem nieustepliwa............ p.s. popraw sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosh Może faktycznie zbyt poważnie traktuje pewne rzeczy... To co - zgoda? zaserwuj Frosi loda i bedzie dobrze ....moja koleżanka ma lodziarnię - i jest strasznie wkurzona jak ktoś mówi ,że pani Krysia robi dobre lody ale jak to inaczej powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 zupa stygnie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 zapraszam na ogórkową http://www.mFoto.pl/uploads/1560/ogorkowa2_8d76e.jpg pyszna ew-cia , zauwazylam , ze zawsze dajesz kupke smietany do zup fajnie to wyglada ja prostaczka wale prosto z kubka do gara twoja ogorasowa wyglada na pyycha chetnie sie poczestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosh Może faktycznie zbyt poważnie traktuje pewne rzeczy... To co - zgoda? no nieeee wieeemmm wszyscy wiedza , ze jestem nieustepliwa............ p.s. popraw sie !!! Postaram się A tak swoja drogą to myślałem, że frosch to facet - stąd moja reakcja. Inaczej reaguję jak mnie kobiety na loda zapraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Frosia - daje kremówkę słodką do gara .....a na talerz każdy sobie jeszcze może pomaszkiecić kleksem kw.śmietany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosh Może faktycznie zbyt poważnie traktuje pewne rzeczy... To co - zgoda? zaserwuj Frosi loda i bedzie dobrze ....moja koleżanka ma lodziarnię - i jest strasznie wkurzona jak ktoś mówi ,że pani Krysia robi dobre lody ale jak to inaczej powiedzieć ? ide stad !!! ide!!!! mam niepoprawne skojarzenia wybacz maxi o mnie mowia , ze jestem niezla druciara i sie nie obrazam tak , tak ....poprosze loda ....lubie lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosh Może faktycznie zbyt poważnie traktuje pewne rzeczy... To co - zgoda? no nieeee wieeemmm wszyscy wiedza , ze jestem nieustepliwa............ p.s. popraw sie !!! Postaram się A tak swoja drogą to myślałem, że frosch to facet - stąd moja reakcja. Inaczej reaguję jak mnie kobiety na loda zapraszają ja ? facet? po czym tak sadzisz ? masz przekichane , juz nigdy nie dam sie zaprosic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a tak poza tym ....uwaga -bedę sie chwalić MIJAJA DZISIAJ 4 LATA ODKĄD NIE PALĘ TEGO G...NA ....PAPIEROSÓW !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 żenada nie dość, że plują do kawy to jeszcze kupka w zupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosh Nawet na taką ogromna porcję z bananem i bitą śmietaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts