Anna Wiśniewska 13.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Mulera nie włączałem...nie było potrzeby a streszczenie pisałem ale mi zeżarło dzięki za gacie nie tuuuumacz się króliczku Tłumaczyć się może ktoś, kto wysyła 5postów w tym samym czasie tzw. muler Hmmm, to jak nazwać Teskę za jej niezapomniany wyczyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a czy ktoś mnie oświeci co trzeba zrobić, żeby mnie powiadamiało (tak jak o prywatnej wiadomości wyskakuje takie okienko) o postach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Mulera nie włączałem...nie było potrzeby a streszczenie pisałem ale mi zeżarło dzięki za gacie nie tuuuumacz się króliczku Tłumaczyć się może ktoś, kto wysyła 5postów w tym samym czasie tzw. muler Jea wytłumacz mi proszę bliżej, o co chodzi z tym mulerem? Wiem, że to jakieś ... nie wiem jak to ująć ... spowolnienie, przepychanka Ale tak dokłądnie, to ciemna masa w tym jestem Wysyłasz dużo postów w jednym czasie, z zewnątrz, to wygląda tak, że nawet jak widzisz jeden, to po chwili okazuje się, że jest ich np. 5 albo 2 lub 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a czy ktoś mnie oświeci co trzeba zrobić, żeby mnie powiadamiało (tak jak o prywatnej wiadomości wyskakuje takie okienko) o postach ??? Ja po prostu włączyłam ten prostokącik w lewym dolnym rogu każdej strony z napisem "Śledź odpowiedzi w temacie" i dostaję powiadomienia na skrzynkę mailową. Ale może jest prostszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Mulera nie włączałem...nie było potrzeby a streszczenie pisałem ale mi zeżarło dzięki za gacie nie tuuuumacz się króliczku Tłumaczyć się może ktoś, kto wysyła 5postów w tym samym czasie tzw. muler Jea wytłumacz mi proszę bliżej, o co chodzi z tym mulerem? Wiem, że to jakieś ... nie wiem jak to ująć ... spowolnienie, przepychanka Ale tak dokłądnie, to ciemna masa w tym jestem Wysyłasz dużo postów w jednym czasie, z zewnątrz, to wygląda tak, że nawet jak widzisz jeden, to po chwili okazuje się, że jest ich np. 5 albo 2 lub 10 No dobrze, ale po wysłaniu jednego postu kiedy chciałam nawet czasami coś zmienić, to przy wysyłaniu drugiego zbyt szybko pokazywał się komunikat, że nie można tak szybko wysłać kolejnego postu No to jak Tylko żeby nie było, że chcę pykać stronki Chcę wiedzieć jak to działa, po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a czy ktoś mnie oświeci co trzeba zrobić, żeby mnie powiadamiało (tak jak o prywatnej wiadomości wyskakuje takie okienko) o postach ??? Ja po prostu włączyłam ten prostokącik w lewym dolnym rogu każdej strony z napisem "Śledź odpowiedzi w temacie" i dostaję powiadomienia na skrzynkę mailową. Ale może jest prostszy sposób. tak, ale wtedy musisz sledzic swoją pocztę, a mnie chodzi, żeby wyskakiwało takie okienko jak przy priwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a czy ktoś mnie oświeci co trzeba zrobić, żeby mnie powiadamiało (tak jak o prywatnej wiadomości wyskakuje takie okienko) o postach ??? Ja po prostu włączyłam ten prostokącik w lewym dolnym rogu każdej strony z napisem "Śledź odpowiedzi w temacie" i dostaję powiadomienia na skrzynkę mailową. Ale może jest prostszy sposób. nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a czy ktoś mnie oświeci co trzeba zrobić, żeby mnie powiadamiało (tak jak o prywatnej wiadomości wyskakuje takie okienko) o postach ??? Ja po prostu włączyłam ten prostokącik w lewym dolnym rogu każdej strony z napisem "Śledź odpowiedzi w temacie" i dostaję powiadomienia na skrzynkę mailową. Ale może jest prostszy sposób. tak, ale wtedy musisz sledzic swoją pocztę, a mnie chodzi, żeby wyskakiwało takie okienko jak przy priwach Moja poczta głośno woła, że jest nowa wiadomość. Ale faktycznie, może jest taka możliwość jak z wiadomościami prywatnymi? Dołączam do pytania Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a czy ktoś mnie oświeci co trzeba zrobić, żeby mnie powiadamiało (tak jak o prywatnej wiadomości wyskakuje takie okienko) o postach ??? Ja po prostu włączyłam ten prostokącik w lewym dolnym rogu każdej strony z napisem "Śledź odpowiedzi w temacie" i dostaję powiadomienia na skrzynkę mailową. Ale może jest prostszy sposób. nie ma łeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Moja poczta głośno woła, że jest nowa wiadomość. Ale jak woła i co to za poczta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Moja poczta głośno woła, że jest nowa wiadomość. Ale jak woła i co to za poczta??? Poczta Główna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 jea, nie kombinuj!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Tak działa mulator wszystie w jednym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 no i dalej nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts