andre59 17.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ale pustki nie wiadomo komu dzień dobry powiedzieć Witaj Kasiu tak się zastanawiam dlaczego w naszym języku nie ma powitania na popołudnie , takie "dobre popołudnie"... macie jakieś propozycje? Może Dobrego Obiadku Ja juz po więc zmykam na rower bo pogoda piękna i szkoda go na kompa a co było jeśli mogę spytać? miłej przejażdżki Veruniu zajrzyj wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Anglicy mają: good morning, good afternoon good evening... Rosjanie mają: dobryje utro, dobryj dień, dobry wiecier... a my tylko: dzień dobry, dobry wieczór... więcej języków nie znam, oprócz ten tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.09.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Jeszcze mamy "dzień ziobry" Aaaa i słabego advocaata na kaczych jajach (ziobrówkę, znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 O tej porze to już chyba mogę powiedzieć Dobry wieczór Dobry wieczór wszystkim od zawirusowanej mamy równie zawirusowanej córki Marjucha wejście miodzio, gacie dla Ciebie http://www.dyskretna.pl/images_u/BLOOM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.09.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Anglicy mają: good morning, good afternoon good evening... Rosjanie mają: dobryje utro, dobryj dień, dobry wiecier... a my tylko: dzień dobry, dobry wieczór... więcej języków nie znam, oprócz ten tego.... buon giorno - do 12 buona sera- po 12 buona notte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.09.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dobry wieczór Brazunia a dobre fluidy dotarły do cię, cały dzień słałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dobry wieczór wszystkim od zawirusowanej mamy równie zawirusowanej córki Kuruj sie moja droga, herbatka z miodem i malinami, czosnek, miód z cytryna i do łózka wygrzewac , na to nie ma rady, to trzeba wyleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ullerciu fluidy dotarły i baardzoo pomogły. W życiu nie byłam taka spokojna Taki rozwód to jednak nie jest miłe przeżycie A na to wredne przeziębienie chyba sobie czosnku zafasuje. Buzi nikomu dawać nie będę, to mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Kolację wszyscy jedzą, że tak cichutko Ja tu ledwo pion jaki taki trzymam z osłabienia, a nikt gadać ze mną nie chce Nawet Ullercie gdzieś poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.09.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ja też tutaj jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.09.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Anglicy mają: good morning, good afternoon good evening... Rosjanie mają: dobryje utro, dobryj dień, dobry wiecier... a my tylko: dzień dobry, dobry wieczór... więcej języków nie znam, oprócz ten tego.... buon giorno - do 12 buona sera- po 12 buona notte Andre, mamy jeszcze DOBRANOC Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.09.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 witaj witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.09.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 moje szkraby już śpią, więc mogę troszkę popisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.09.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dobry wieczór wszystkim od zawirusowanej mamy równie zawirusowanej córki Kuruj sie moja droga, herbatka z miodem i malinami, czosnek, miód z cytryna i do łózka wygrzewac , na to nie ma rady, to trzeba wyleżeć Oj tak, kuruj się kuruj! Dla córci herbatka z miodem, dla mamy nieco inne lekarstwo http://bi.gazeta.pl/im/0/2988/z2988610N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 moje szkraby już śpią, więc mogę troszkę popisać. Mój szkrab walnął sobie drzemkę. Czeka nas jeszcze kąpiel, karmienie i lulanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.09.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Kolację wszyscy jedzą, że tak cichutko Ja tu ledwo pion jaki taki trzymam z osłabienia, a nikt gadać ze mną nie chce Nawet Ullercie gdzieś poniosło dziecka musiałam nakarmic i pomyc ale juz jestem chwilowo bo jutro ciezki dzionek, ja mam rozmowe i z mężem do chirurga na zabieg muszę jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.09.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 moje szkraby już śpią, więc mogę troszkę popisać. u mnie jeszcze się zabawiaja no i bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dobry wieczór, jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 To ja mam chwilę wolnego czasu, a Wy co??? no wyłażić z tych krzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 bry Kaśka , co tak krzyczysz -dzieci śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts