Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Matko Boska :cry: Biedne dziecko :cry: Współczuję Mamie, mogę sobie tylko wyobrażać, co ta biedna kobieta przechodzi :cry:

Życzenia dla Niej wytrwałości i wiary.

A ja już sama nie wiem czego mam jej życzyć. Jest na skraju załamania nerwowego..

Wcale Ci się nie dziwię :( Tu żadne słowa nie pomogą. Ale już sam fakt że jesteś obok na pewno w jakiś sposób Jej pomaga.

Matko Boska :cry: Biedne dziecko :cry: Współczuję Mamie, mogę sobie tylko wyobrażać, co ta biedna kobieta przechodzi :cry:

Życzenia dla Niej wytrwałości i wiary.

A ja już sama nie wiem czego mam jej życzyć. Jest na skraju załamania nerwowego..

Wcale Ci się nie dziwię :( Tu żadne słowa nie pomogą. Ale już sam fakt że jesteś obok na pewno w jakiś sposób Jej pomaga.

Mam taką malutką nadzieję, ze tak jest.

I modlę sie za nich codziennie.

PP przyjrzałaś się tej modelce, co to Twoje gacie ma :wink: Już parę razy gdzieś mi mignęła, i za każdym wydaje mi się, że patrzę na lalkę Bratz'a :oops: Głowa jakas takaś nie pasująca do całości, małe to wszystko. Czy to ja mam coś ze wzrokiem :roll:

PP przyjrzałaś się tej modelce, co to Twoje gacie ma :wink: Już parę razy gdzieś mi mignęła, i za każdym wydaje mi się, że patrzę na lalkę Bratz'a :oops: Głowa jakas takaś nie pasująca do całości, małe to wszystko. Czy to ja mam coś ze wzrokiem :roll:

Ja się tylko modelom przyglądam ;)

Pewnie dużą rolę odegrał tu photoshop, nie ma się co stresować :)

Dobrej nocki!!!!!!!!

i wiecie co ????

podjęliśmy decyzje ......29 grudnia organizujemy nasze wesele :D

bo mija nasze wspólne 25 lat ...czyli Srebrne Wesele :D

zaczynamy robić listę gości - na razie jest ponad 80 osób :o

a forumową delegację liczyłaś :roll: 8)

PS. dzięki za życzenia :D

Jamles, ode mnie spóźnione, ale serdeczne życzenia,

niech Wam się wiedzie jak najlepiej, jak najdłużej i najszczęśliwiej.

wcale nie spóźnione, toż to dzisiaj jest :lol:

dziękuję :D

Masz kreche :evil:

grubą?

Ale i tak zostają w szpitalu, dopóki nie wykończą tej bakterii....

Dobrych kilka lat temu, oddział położniczy w jednym z krakowskich szpitali "słynął" z obecności gronkowca i mnóstwo noworodków wracało na oddział z objawami takich zakażeń (właśnie różnego rodzaju ropne zapalenia).

Proponowałabym Twojej przyjaciółce, aby zbadali niemowlę na obecność gronkowca we krwi i przy dodatnim wyniku zawiadomili San-Epid o tym przypadku, żądając kontroli w szpitalu.

Jeśli okaże się, że gronkowiec jest na oddziale, rodzice mogą się domagać odszkodowania.