mikopiko 27.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A mi nogi w d..ę wlazły, zrobiłam już dwa ciasta, jutro następne a co Ola przyjeżdża teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A mi nogi w d..ę wlazły, zrobiłam już dwa ciasta, jutro następne a co to za świeto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A mi nogi w d..ę wlazły, zrobiłam już dwa ciasta, jutro następne a co to za okazja? mój rekord to 4 w jeden dzień, na chrzciny małego, sernik, Pani Walewska, torcik z nutellą i poziomkowe. A do tego 4 rodzaje miesa + ryby no i takie tam. Cała sobota z głowy a wieczorem miałam dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Mąż wyprawia zaległe imieniny Sobota nasi koledzy, niedziela rodzina Jak jak ja to przeżyje to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A mi nogi w d..ę wlazły, zrobiłam już dwa ciasta, jutro następne a co Ola przyjeżdża teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Mąż wyprawia zaległe imieniny Sobota nasi koledzy, niedziela rodzina Jak jak ja to przeżyje to nie wiem ups ....to dużo sił i mądrej organizacji pracy ( ja mam zawsze panikę w oczach przy takich uroczystościach ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Powiedzcie jak sie te cholerne flaki gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 verunia -chcesz to podam Ci przepis na sprawdzona zupę gulaszowa ,którą robi sie tak samo szybko jak je wczoraj robiłam moim domownikom na pożegnalna kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 verunia -chcesz to podam Ci przepis na sprawdzona zupę gulaszowa ,którą robi sie tak samo szybko jak je wczoraj robiłam moim domownikom na pożegnalna kolację Zupe gulaszową robiłam w tamtym roku, nie chcę się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 verunia -chcesz to podam Ci przepis na sprawdzona zupę gulaszowa ,którą robi sie tak samo szybko jak je wczoraj robiłam moim domownikom na pożegnalna kolację Zupe gulaszową robiłam w tamtym roku, nie chcę się powtarzać to zrob chili con corne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 verunia -chcesz to podam Ci przepis na sprawdzona zupę gulaszowa ,którą robi sie tak samo szybko jak je wczoraj robiłam moim domownikom na pożegnalna kolację Zupe gulaszową robiłam w tamtym roku, nie chcę się powtarzać to zrob chili con corne a co to? Podaj moze tą gulaszową , moze twoja jest inna bo tych flakw mi się nie chce gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 O, jak smacznie się zrobiło Chyba zdrowieję, bo głodna się robię Mam pranie do rozwieszenia, potem postaram się żenująco do Was wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 no .... juz myślałam ,że nigdy mnie nie poprosisz o ten przepis ( a jast wart zrobienia ) a chili con corne ? to potrawa meksykańska z miesa mielonego - pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 no .... juz myślałam ,że nigdy mnie nie poprosisz o ten przepis ( a jast wart zrobienia ) a chili con corne ? to potrawa meksykańska z miesa mielonego - pychota oooo to ja poproszę i jedno i drugie i hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 no .... juz myślałam ,że nigdy mnie nie poprosisz o ten przepis ( a jast wart zrobienia ) a chili con corne ? to potrawa meksykańska z miesa mielonego - pychota oooo to ja poproszę i jedno i drugie i hej ja uwielbiam gulaszowa, tez poprosze o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zupa 1kg szynkówki 2 zupy cebulowe Knora 1 mała puszka kukurydzy 1 czerwona papryka przyprawa Gyros śmietana 30% przecier pomidorowy Mięso pokroić w paseczki mocno opruszyć przyprawa do Gyrosa podsmażyć na tłuszczu W garnku w ok 1 l wody rozpuścić zupy cebulowe -zagotować przełożyć do wywaru podsmażone mięso gotować ok godziny na wolnym ogniu dodać łyżke przecieru pomidorowego dodać pokrojoną w kostkę paprykę dodać puszkę kukrydzy zagotować wlać śmietanę Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 zupa odkryta przeze mnie przypadkiem - bardzo smakuje moim gościom - juz chyba wszystkie moje przyjaciłoki maja ten przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zupa 1kg szynkówki 2 zupy cebulowe Knora 1 mała puszka kukurydzy 1 czerwona papryka przyprawa Gyros śmietana 30% przecier pomidorowy Mięso pokroić w paseczki mocno opruszyć przyprawa do Gyrosa podsmażyć na tłuszczu W garnku w ok 1 l wody rozpuścić zupy cebulowe -zagotować przełożyć do wywaru podsmażone mięso gotować ok godziny na wolnym ogniu dodać łyżke przecieru pomidorowego dodać pokrojoną w kostkę paprykę dodać puszkę kukrydzy zagotować wlać śmietanę Smacznego to jeszcze chili con carne poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 chili con corne 1 kg miesa mielonego wołowego 2 przyprawy Chili con corne (Magi) papryka czerwona i żółta puszka fasoli czerwonej pomidory świeże lub puszka pomidorów pokrojonych w sosie własnym 2-3 ząbki czosnku 1 cebula Podsmażyć czosnek i cebule Mięso posmażyć ,dodać rozpuszczoną przyprawę w wodzie ,dusić ok godziny dodać pomidory ( obrane ze skórki) ,pokrojoną w kostkę papryke ,dodać fasolę Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dzieki Ew-ka z pewnościa wyprubuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.