Anna Wiśniewska 04.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 1 i 5 wygrałam? wow!!! w mat-fizie byłam i coś tam zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Gatki Aniuhttp://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_figi_wolbar_stringi_guaracha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzięki brazunia, śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 1 i 5 wygrałam? o kurka nie wpadłam,ze można linię c powyżej lini b narysoawać Olka - nie przejmuj się. Proste równoległe do niczego się nie przydają w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzięki brazunia, śliczne Nie lubię stringów, ale te mi się wyjątkowo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 1 i 5 wygrałam? o kurka nie wpadłam,ze można linię c powyżej lini b narysoawać Olka - nie przejmuj się. Proste równoległe do niczego się nie przydają w życiu Do parkowania się przydają I do układania parówek równo na talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Sztachnełam się wieczornie witaminką C i wpadłam zobaczyć co porabiacie Widzę geometria Z tej podobno najmilsze są trójkąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć! Coś antydepresyjnego poproszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć! Coś antydepresyjnego poproszę.... Ty też??? Plaga jakaś Whisky jest dobra na "te rzeczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć! Coś antydepresyjnego poproszę.... Boszzzzzzzzzz, Ty też idę spać w takim razie cześć i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Pogoda taka depresyjna, czy co Idę spać, kochana Żenadko. Dobranoc http://img229.imageshack.us/img229/6885/8anio5mz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć! Coś antydepresyjnego poproszę.... Ty też??? Plaga jakaś Whisky jest dobra na "te rzeczy" Nie mogę whisky.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja też już pędzę do łóżka, późno. Trzymaj się Pepitka! Prześpij się, to ZAWSZE pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć! Coś antydepresyjnego poproszę.... Ty też??? Plaga jakaś Whisky jest dobra na "te rzeczy" Nie mogę whisky.... Wiem, wiem To sok z ananasów albo winogron! W ostateczności jabłkowy I koniecznie spagetti z sosem pomidorowym - duuuuużo sosu Naukowo udowodnione, ze to danie zawiera mnóstwo substancji pobudzających w organizmie produkcję hormonów szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja też już pędzę do łóżka, późno. Trzymaj się Pepitka! Prześpij się, to ZAWSZE pomaga! Mi nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja też już pędzę do łóżka, późno. Trzymaj się Pepitka! Prześpij się, to ZAWSZE pomaga! Mi nie pomaga... Oj, coś źle To zerknij wyżej co jutro zjeść na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć! Coś antydepresyjnego poproszę.... Ty też??? Plaga jakaś Whisky jest dobra na "te rzeczy" Nie mogę whisky.... Wiem, wiem To sok z ananasów albo winogron! W ostateczności jabłkowy I koniecznie spagetti z sosem pomidorowym - duuuuużo sosu Naukowo udowodnione, ze to danie zawiera mnóstwo substancji pobudzających w organizmie produkcję hormonów szczęścia Soków nie mogę.... Sosu nie mogę..... Chyba stąd idę, co będę marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć! Coś antydepresyjnego poproszę.... Ty też??? Plaga jakaś Whisky jest dobra na "te rzeczy" Nie mogę whisky.... Wiem, wiem To sok z ananasów albo winogron! W ostateczności jabłkowy I koniecznie spagetti z sosem pomidorowym - duuuuużo sosu Naukowo udowodnione, ze to danie zawiera mnóstwo substancji pobudzających w organizmie produkcję hormonów szczęścia Soków nie mogę.... Sosu nie mogę..... Chyba stąd idę, co będę marudzić Marudź, marudź, od tego jest to miejsce Dlaczego nie możesz sosu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Bo karmię, a Weronika jest wrażliwcem... Ostatnio skusiłam sie na jedno Ptasie Mleczko i miała rewelacje żołądkowe A taki sos pomidorowy niebardzo jest light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No to makaron i pomidora bez skórki z ogródka, duuużego. Mam malinowe i bycze serca, podesłać Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts