mikopiko 05.10.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 miko a nie mozesz go juz nauczyc wiesz.........do nocnika? moje dzieci szybko ucywilizowalam no jeszcze nie da rady siada na nocnik na 2 sek , wstaje bije sobie brawo i i dzie dalej ew zakłada sobie na głowę my musielismy kupic drugi nocnik dla starszego syna, bo przy nauce siadania na nocnik tak go na głowę zakładał że nocnik pękł i przeciekał , drugiego juz na głowe nie zakładał i zanim skonczył 2 lata zapomniałam o pampersach, teraz mam nadzieje ze bedzie szybciej do 2 lat brakuje nam 3 mieś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ale cos w to wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A tak wogóle to czesc dziewczyny. Froscha jak ja dawno cie tu nie widziałam, a moze sie mijamy ? witaj ullerka no ......nie bylo mnie troche jak tam prace budowlane, u mnie dzis wymiana dachu na domku gospodarczym, maz robi własnymi rencyma, a jutro moje rence mu bedą pomagały i chyba szwagra tez, a babcia bedzie z chłopakami, a ja jeszcze musze obiad podszykowac na jutro heh ..prace budowlane w ...planach ...wiosennych czasem zazdroszcze miko, kasi i veruni , ze leca tak szybko a czasem sie ciesze , ze u nas jeszcze luzik, zero stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 miko a nie mozesz go juz nauczyc wiesz.........do nocnika? moje dzieci szybko ucywilizowalam no jeszcze nie da rady siada na nocnik na 2 sek , wstaje bije sobie brawo i i dzie dalej ew zakłada sobie na głowę my musielismy kupic drugi nocnik dla starszego syna, bo przy nauce siadania na nocnik tak go na głowę zakładał że nocnik pękł i przeciekał , drugiego juz na głowe nie zakładał i zanim skonczył 2 lata zapomniałam o pampersach, teraz mam nadzieje ze bedzie szybciej do 2 lat brakuje nam 3 mieś może? no to wszystko w granicach normy, jedne dzieci szybciej załapuja przy innych trzeba troszeczke poczekac u nas to było prawie z dnia na dzien jak załapał o co chodzi, raz został w samych majtach i sie posikał , a potem to juz nie chciał miec mokrych gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ale cos w to wątpie a nie am gdzies w twojej okolicy kursu obslugi nocnika ? moglabys malego zapisac na takie szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 co do szybkości prac to u mnie totalny stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A tak wogóle to czesc dziewczyny. Froscha jak ja dawno cie tu nie widziałam, a moze sie mijamy ? witaj ullerka no ......nie bylo mnie troche jak tam prace budowlane, u mnie dzis wymiana dachu na domku gospodarczym, maz robi własnymi rencyma, a jutro moje rence mu bedą pomagały i chyba szwagra tez, a babcia bedzie z chłopakami, a ja jeszcze musze obiad podszykowac na jutro heh ..prace budowlane w ...planach ...wiosennych czasem zazdroszcze miko, kasi i veruni , ze leca tak szybko a czasem sie ciesze , ze u nas jeszcze luzik, zero stresu a u nas na wiosne moze bedzie dalsza wykonczeniówka, wszystko zalezy od tego czy znajde pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ale cos w to wątpie a nie am gdzies w twojej okolicy kursu obslugi nocnika ? moglabys malego zapisac na takie szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 co do szybkości prac to u mnie totalny stop e tam stop wazne , ze masz juz strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A tak wogóle to czesc dziewczyny. Froscha jak ja dawno cie tu nie widziałam, a moze sie mijamy ? witaj ullerka no ......nie bylo mnie troche jak tam prace budowlane, u mnie dzis wymiana dachu na domku gospodarczym, maz robi własnymi rencyma, a jutro moje rence mu bedą pomagały i chyba szwagra tez, a babcia bedzie z chłopakami, a ja jeszcze musze obiad podszykowac na jutro heh ..prace budowlane w ...planach ...wiosennych czasem zazdroszcze miko, kasi i veruni , ze leca tak szybko a czasem sie ciesze , ze u nas jeszcze luzik, zero stresu a u nas na wiosne moze bedzie dalsza wykonczeniówka, wszystko zalezy od tego czy znajde pracę znajdziesz mysl pozytywnie przeciez plulam do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A tak wogóle to czesc dziewczyny. Froscha jak ja dawno cie tu nie widziałam, a moze sie mijamy ? witaj ullerka no ......nie bylo mnie troche jak tam prace budowlane, u mnie dzis wymiana dachu na domku gospodarczym, maz robi własnymi rencyma, a jutro moje rence mu bedą pomagały i chyba szwagra tez, a babcia bedzie z chłopakami, a ja jeszcze musze obiad podszykowac na jutro heh ..prace budowlane w ...planach ...wiosennych czasem zazdroszcze miko, kasi i veruni , ze leca tak szybko a czasem sie ciesze , ze u nas jeszcze luzik, zero stresu a u nas na wiosne moze bedzie dalsza wykonczeniówka, wszystko zalezy od tego czy znajde pracę a u nas osb przyjeżdża dziś a jutro z mężem będziemy obijać strych...ciekawe jak sobie poradzimy wysokość ciężar ew myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ale cos w to wątpie a nie am gdzies w twojej okolicy kursu obslugi nocnika ? moglabys malego zapisac na takie szkolenie nie m a? tyle teraz kursow myslalm , ze i taki juz wymyslono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 w Kraku zagrzmiało. brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 co do szybkości prac to u mnie totalny stop e tam stop wazne , ze masz juz strop no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ale cos w to wątpie a nie am gdzies w twojej okolicy kursu obslugi nocnika ? moglabys malego zapisac na takie szkolenie nie m a? tyle teraz kursow myslalm , ze i taki juz wymyslono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 don osze , ze u mnie andal pogodnie miko , ajednak gacie chcialas http://blog.shadaim.de/wp-content/uploads/2007/06/genitalion_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 289 3. SławekD-żonka - 200 4.Mikopiko- 182 5.Olkalybowa- 174 6.verunia - 171 7.Joanna i Janusz - 142 8. kze - 134 9. jea -124 10. Whisper - 119 11. Ania Wiśniewska - 103 12. fizyk - 100 13. frosch - 98 14. kasztanka - 92 15. Majka - 90 16. maksiu - 85 17. teska - 77 18.pp - 58 19, andre59 - 54 20. Sonika - 53 21. badi, - 52 22.ew-ka 47 23. monka - 44 24. andrzejka- 43 25. Aga J.G , Maxtorka- 41 27. Moniś, zaba_gonia - 36 29. facio , ila66 - 35 30. Trini - 34 31. kaśka maciej, - 31 32. markus_gdynia, - 30 33 .wartownik - 29 34. Jezier - 28 35. Witos, Nefer - 27 38. marcel2000, tola - 23 40. Funia, beti555 -20 42. gaweł - 19 43. mati_sowee, monikach, ullerowa - 18 46. Sylvia1, marjucha, - 16 48. Agniesia, Karolka, joola, mundzia - 14 52. dompodsosnami, jamles, braza - 12 54. Jane, Wojty, prymasek, - 10 57. kasia64, duende, ania - 9 61. stukpuk - 8 62. kolia, Zielonooka - 7 64. Januszz, tabaluga1, edzia - 6 67. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5 72. Pawson, mayland, jabko - 4 75. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 80. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2 87. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, Anoleiz, Jola i Jarek, marioh - 1 stronka skończyła sie po północy , była pachnąca czarna i biała kawa a do tego wszystkiego pyszne rogaliki. Kiedy zaczęło lać zajadano sie rybkami , dziś złowionymi ...były nawet cukierki śledziowe i z...krzyżykiem . a tak wogóle to wszyscy zalatani- latawice znaczy bez pralki i żelazka Monka ma urodziny - sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 co do szybkości prac to u mnie totalny stop e tam stop wazne , ze masz juz strop no gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czesc:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 don osze , ze u mnie andal pogodnie miko , ajednak gacie chcialas u nas też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts