Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Dlaczego odnoszę wrażenie, że tak sobie obie podskakujemy tu i tam :wink:

Jak minął dzień Kasieńko??

kiepsko :-?

padł komputer synka :cry:

jakis dzyndzel od płyty głównej się urwał czy coś :roll:

a urwał się jak wiozłam kompa z naprawy :evil: :evil: :evil:

No jak pragnę zdrowia, to faktycznie pecha macie z komputerami :evil: To jakiś ważny dzyndzel? Da się to jakoś w miarę bezstresowo naprawić?

Dlaczego odnoszę wrażenie, że tak sobie obie podskakujemy tu i tam :wink:

Jak minął dzień Kasieńko??

kiepsko :-?

padł komputer synka :cry:

jakis dzyndzel od płyty głównej się urwał czy coś :roll:

a urwał się jak wiozłam kompa z naprawy :evil: :evil: :evil:

No jak pragnę zdrowia, to faktycznie pecha macie z komputerami :evil: To jakiś ważny dzyndzel? Da się to jakoś w miarę bezstresowo naprawić?

cholera wie, chyba tak, bo pan w miejscowym serwisie powiedział, żeby go oddać do naprawy gwarancyjnej :roll:

Hej wszystkim, i tak nieśmiało zajrzałam sobie tu pierwszy raz, przeczytałam ostatnią stronę i nic nie kumam, nic mi się nie klei z tych postów, to jakaś specjalna grupa grypsujących czy co?? Czy jest szansa aby podkleić się pod jakiś wątek, czy po prostu tu nie pasuję i lepiej na siłę nic nie drążyć bo musiałabym najpierw przeczytać wszystkie tysiączki stron??? :roll: :wink: :roll: :wink:

Hej wszystkim, i tak nieśmiało zajrzałam sobie tu pierwszy raz, przeczytałam ostatnią stronę i nic nie kumam, nic mi się nie klei z tych postów, to jakaś specjalna grupa grypsujących czy co?? Czy jest szansa aby podkleić się pod jakiś wątek, czy po prostu tu nie pasuję i lepiej na siłę nic nie drążyć bo musiałabym najpierw przeczytać wszystkie tysiączki stron??? :roll: :wink: :roll: :wink:

Podklejaj się, bez problemu :)

Za jakiś czas sama zobaczysz, o co tu chodzi, bo chyba my sami już nawet nie wiemy o co kaman ;)