mikopiko 05.10.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czesc:):) hej może ty wreszcie podgonisz to rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 witaj tesia niestety musze was na jakis czas opuscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 witaj tesia niestety musze was na jakis czas opuscic ja też idę z dziećmi na działkę pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No ja już w kuchni gary ponastawiałam i moge pogadać a wy poszłyscie no ale mam nadzieje że ktos sie moze pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A gdzie Wy wszyscy jesteście witam wieczorowo jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 haaaaaaallllllllllloooooooooo????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ja też tak wieczoro Bardzo wieczorowo http://www.quelle-international.com/pl/default/produkt-images/_w600_h510/4/0/406089_I600_200000523456.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 I jeszcze gratki dla Mikohttp://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_figi_figi_lupoline_figi_model_562.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 haaaaaaallllllllllloooooooooo????????????? No jestem!!!! Teraz Ty gdzieś zginęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 haaaaaaallllllllllloooooooooo????????????? No jestem!!!! Teraz Ty gdzieś zginęłaś jestem, jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dlaczego odnoszę wrażenie, że tak sobie obie podskakujemy tu i tam Jak minął dzień Kasieńko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dlaczego odnoszę wrażenie, że tak sobie obie podskakujemy tu i tam Jak minął dzień Kasieńko?? kiepsko padł komputer synka jakis dzyndzel od płyty głównej się urwał czy coś a urwał się jak wiozłam kompa z naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dlaczego odnoszę wrażenie, że tak sobie obie podskakujemy tu i tam Jak minął dzień Kasieńko?? kiepsko padł komputer synka jakis dzyndzel od płyty głównej się urwał czy coś a urwał się jak wiozłam kompa z naprawy No jak pragnę zdrowia, to faktycznie pecha macie z komputerami To jakiś ważny dzyndzel? Da się to jakoś w miarę bezstresowo naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dlaczego odnoszę wrażenie, że tak sobie obie podskakujemy tu i tam Jak minął dzień Kasieńko?? kiepsko padł komputer synka jakis dzyndzel od płyty głównej się urwał czy coś a urwał się jak wiozłam kompa z naprawy No jak pragnę zdrowia, to faktycznie pecha macie z komputerami To jakiś ważny dzyndzel? Da się to jakoś w miarę bezstresowo naprawić? cholera wie, chyba tak, bo pan w miejscowym serwisie powiedział, żeby go oddać do naprawy gwarancyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 HAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOO zdzieram gardło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jestem!!!! Wybacz, odpowiadałam Rrmisi.Wchodziłaś na czata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej wszystkim, i tak nieśmiało zajrzałam sobie tu pierwszy raz, przeczytałam ostatnią stronę i nic nie kumam, nic mi się nie klei z tych postów, to jakaś specjalna grupa grypsujących czy co?? Czy jest szansa aby podkleić się pod jakiś wątek, czy po prostu tu nie pasuję i lepiej na siłę nic nie drążyć bo musiałabym najpierw przeczytać wszystkie tysiączki stron??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej wszystkim, i tak nieśmiało zajrzałam sobie tu pierwszy raz, przeczytałam ostatnią stronę i nic nie kumam, nic mi się nie klei z tych postów, to jakaś specjalna grupa grypsujących czy co?? Czy jest szansa aby podkleić się pod jakiś wątek, czy po prostu tu nie pasuję i lepiej na siłę nic nie drążyć bo musiałabym najpierw przeczytać wszystkie tysiączki stron??? Podklejaj się, bez problemu Za jakiś czas sama zobaczysz, o co tu chodzi, bo chyba my sami już nawet nie wiemy o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts