braza 05.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej wszystkim, i tak nieśmiało zajrzałam sobie tu pierwszy raz, przeczytałam ostatnią stronę i nic nie kumam, nic mi się nie klei z tych postów, to jakaś specjalna grupa grypsujących czy co?? Czy jest szansa aby podkleić się pod jakiś wątek, czy po prostu tu nie pasuję i lepiej na siłę nic nie drążyć bo musiałabym najpierw przeczytać wszystkie tysiączki stron??? Cześć Krys1 Zasad nienaruszalna brzmi tak: w tym wątku rozmawia się o wszystkim, byle nie o budowie!!! Masz zły dzień - wpadaj na RW się wyżalić i wypłakać; masz świetny dzień - wpadaj na RW podzielić się radością i pośmiać z innymi; chcesz się napić kawy z liczną grupą świetnych ludzi - wpadnij na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 haaaaaaaaaaaaaaalo !!!!!!!!!! krys witaj wsrod swoich pamietam , jak kiedys nie kumalam o co chodzi gdy zatrybilam , bylo juz za pozno wpadlam w wir Rw .................i nie zaluje !!! czesc ciotka pepitka jak tam moje sloneczko ? spi juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej wszystkim, i tak nieśmiało zajrzałam sobie tu pierwszy raz, przeczytałam ostatnią stronę i nic nie kumam, nic mi się nie klei z tych postów, to jakaś specjalna grupa grypsujących czy co?? Czy jest szansa aby podkleić się pod jakiś wątek, czy po prostu tu nie pasuję i lepiej na siłę nic nie drążyć bo musiałabym najpierw przeczytać wszystkie tysiączki stron??? Cześć Krys1 Zasad nienaruszalna brzmi tak: w tym wątku rozmawia się o wszystkim, byle nie o budowie!!! Masz zły dzień - wpadaj na RW się wyżalić i wypłakać; masz świetny dzień - wpadaj na RW podzielić się radością i pośmiać z innymi; chcesz się napić kawy z liczną grupą świetnych ludzi - wpadnij na RW sprostowanie : w naglych przypadkach rozmawiamy nawet o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej wszystkim, i tak nieśmiało zajrzałam sobie tu pierwszy raz, przeczytałam ostatnią stronę i nic nie kumam, nic mi się nie klei z tych postów, to jakaś specjalna grupa grypsujących czy co?? Czy jest szansa aby podkleić się pod jakiś wątek, czy po prostu tu nie pasuję i lepiej na siłę nic nie drążyć bo musiałabym najpierw przeczytać wszystkie tysiączki stron??? Cześć Krys1 Zasad nienaruszalna brzmi tak: w tym wątku rozmawia się o wszystkim, byle nie o budowie!!! Masz zły dzień - wpadaj na RW się wyżalić i wypłakać; masz świetny dzień - wpadaj na RW podzielić się radością i pośmiać z innymi; chcesz się napić kawy z liczną grupą świetnych ludzi - wpadnij na RW sprostowanie : w naglych przypadkach rozmawiamy nawet o budowie Tak, tak!!!! Ale to już wtedy jak potwór się rodzi Cześć Pepetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to fajowo, ale ja jestem trochę nienormalna, nie wiem czy będę pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to fajowo, ale ja jestem trochę nienormalna, nie wiem czy będę pasować ooooooooo !!!! pasujesz , pasujesz ..... przynajmniej do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to fajowo, ale ja jestem trochę nienormalna, nie wiem czy będę pasować ooooooooo !!!! pasujesz , pasujesz ..... przynajmniej do mnie Do mnie chyba odrobinę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 dobry wiecier sernik mam w piekarniku czujecie jak pieknie pachnie ?? trzymacie kciuki -po raz pierwszy sernik piekę na zakopiańskim serze BUNC rano posyłam sernik dzieciakom do Krakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Maxi zapodała w kulinariach ...RYBE PO CYGAŃSKU mówie Wam -REWELKA !!!! smacznie polecam ,a autorce już dziekowałam osobiście ( głosowo -ma sie rozumieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 haaaaaaaaaaaaaaalo !!!!!!!!!! krys witaj wsrod swoich pamietam , jak kiedys nie kumalam o co chodzi gdy zatrybilam , bylo juz za pozno wpadlam w wir Rw .................i nie zaluje !!! czesc ciotka pepitka jak tam moje sloneczko ? spi juz? Ale które Słoneczko? Malutkie śpi, a duże bawi na osiemnastce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to fajowo, ale ja jestem trochę nienormalna, nie wiem czy będę pasować Musisz zwiększyć stopień nienormalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Musisz zwiększyć stopień nienormalności Dam z siebie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 haaaaaaaaaaaaaaalo !!!!!!!!!! krys witaj wsrod swoich pamietam , jak kiedys nie kumalam o co chodzi gdy zatrybilam , bylo juz za pozno wpadlam w wir Rw .................i nie zaluje !!! czesc ciotka pepitka jak tam moje sloneczko ? spi juz? Ale które Słoneczko? Malutkie śpi, a duże bawi na osiemnastce malutkie , malutkie Krzych poszedl na osiemnastke ? no bo Kuba to raczej nie moje sloneczko p.s. mam nadzieje , ze ola jest w domu , a nie w Piotrkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 haaaaaaaaaaaaaaalo !!!!!!!!!! krys witaj wsrod swoich pamietam , jak kiedys nie kumalam o co chodzi gdy zatrybilam , bylo juz za pozno wpadlam w wir Rw .................i nie zaluje !!! czesc ciotka pepitka jak tam moje sloneczko ? spi juz? Ale które Słoneczko? Malutkie śpi, a duże bawi na osiemnastce malutkie , malutkie Krzych poszedl na osiemnastke ? no bo Kuba to raczej nie moje sloneczko p.s. mam nadzieje , ze ola jest w domu , a nie w Piotrkowie Krzysiek w łóżku Kuba na osiemnastce. Kupili koleżance rózowy wibrator... Oli w Piotrkowie nie widziałam, ale jak zobaczę, to dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Maxi zapodała w kulinariach ...RYBE PO CYGAŃSKU mówie Wam -REWELKA !!!! smacznie polecam ,a autorce już dziekowałam osobiście ( głosowo -ma sie rozumieć ) ja dzisiaj po raz pierwszy w zyciu smazylam i jadlam makrele pyyyycha !!!! te cyganska musze zerznac i zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Musisz zwiększyć stopień nienormalności Dam z siebie wszystko. Liczymy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ale które Słoneczko? Malutkie śpi, a duże bawi na osiemnastce pp - aleś mnie przeraziła ta osiemnastką myslałam ,że Twój ślubny z jakąś 18-tka sie bawi kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Maxi zapodała w kulinariach ...RYBE PO CYGAŃSKU mówie Wam -REWELKA !!!! smacznie polecam ,a autorce już dziekowałam osobiście ( głosowo -ma sie rozumieć ) ja dzisiaj po raz pierwszy w zyciu smazylam i jadlam makrele pyyyycha !!!! te cyganska musze zerznac i zrobic Ja zacznę rządzić w kuchni, jak się przeprowadzę na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ale które Słoneczko? Malutkie śpi, a duże bawi na osiemnastce pp - aleś mnie przeraziła ta osiemnastką myslałam ,że Twój ślubny z jakąś 18-tka sie bawi kamień z serca Hmmm.... No wiesz Ewcia, ja nie wiem o on robi w wolnym czasie, gdy nie jest w domu... Mi mówi, że na budowie cośtam wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Oj widzę, że ciężko będzie.....ryby, wibratory, przepis, idę się napić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts