krys1 05.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to pare słów o sobie:Jestem starą zmęczoną kobietą, która odżywa gdy reszta śpi i nie przeszkadza;Mam starego męża, który na wznak chrapie, więc go dźgam palcem aby obrócił się na bok, i tak kilka razy każdej nocy.Mam przemądrzałego sześciolatka, narwanego czterolatka, który chce iść na wojnę i roczną córę, która codziennie wywala mi wszystko z kuchennych szafek. Miło mi. nazywam się M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 pp- motor dla 18 latka ??? nie dałabym zgody Moja mama też nie dała... Ale to jest Kuba. Zarobił, wykupił kurs, zapłacił za egzamin - bez niczyjej wiedzy i zgody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 co za niesforna gromadka, zostawiam na chwile, a tu bum, stornka gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Na razie nie, bo nie ma na czym jeżdzić. Poza tym on nie słucha nikogo i niczego... a kase na motor ma ? jak nie -to spoko prawko może mieć - skończy 40-tke to se kupi motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 pp ......te twoje streszczenia...... nie za bardzo sie streszczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to pare słów o sobie: Jestem starą zmęczoną kobietą, która odżywa gdy reszta śpi i nie przeszkadza; Mam starego męża, który na wznak chrapie, więc go dźgam palcem aby obrócił się na bok, i tak kilka razy każdej nocy. Mam przemądrzałego sześciolatka, narwanego czterolatka, który chce iść na wojnę i roczną córę, która codziennie wywala mi wszystko z kuchennych szafek. Miło mi. nazywam się M. Miło....w tej rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to pare słów o sobie: Jestem starą zmęczoną kobietą, która odżywa gdy reszta śpi i nie przeszkadza; Mam starego męża, który na wznak chrapie, więc go dźgam palcem aby obrócił się na bok, i tak kilka razy każdej nocy. Mam przemądrzałego sześciolatka, narwanego czterolatka, który chce iść na wojnę i roczną córę, która codziennie wywala mi wszystko z kuchennych szafek. Miło mi. nazywam się M. Magda, Marta, Monika, Maria??????? nam też miło, imię jak obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Na razie nie, bo nie ma na czym jeżdzić. Poza tym on nie słucha nikogo i niczego... a kase na motor ma ? jak nie -to spoko prawko może mieć - skończy 40-tke to se kupi motor Kasy na motor na szczęście nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 pp ......te twoje streszczenia...... nie za bardzo sie streszczasz ? Oj nawet mi się mysleć nie chce.... A co dopiero streszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Marzenna przez dwa nn, dziwne nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to pare słów o sobie: Jestem starą zmęczoną kobietą, która odżywa gdy reszta śpi i nie przeszkadza; Mam starego męża, który na wznak chrapie, więc go dźgam palcem aby obrócił się na bok, i tak kilka razy każdej nocy. Mam przemądrzałego sześciolatka, narwanego czterolatka, który chce iść na wojnę i roczną córę, która codziennie wywala mi wszystko z kuchennych szafek. Miło mi. nazywam się M. niezle a ta starosc to jak stara ? milo mi .rowniez nazywam sie M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Marzenna przez dwa nn, dziwne nie? Nie, ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 pp- stronke walnęłaś ? kiedy ??? no to gratulacje i gaciorki http://garderoba.pl/zdjecia/male/1538.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 pp- stronke walnęłaś ? kiedy ??? no to gratulacje i gaciorki http://garderoba.pl/zdjecia/male/1538.jpg Dziękuję Trochę mi jeszcze do takiej figurki brakuje, bo ciągle chodzę głodna (moze przez karmienie? ), więc od pewnego czasu waga ani drgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Marzenna oryginalne i ładne a nie wołali na Cie Marzanna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę Eeeee, to jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę eeeeeeeeeeeeee............... to ty jeszcze mloda jeszcze jestes zobaczysz jak bedziesz w moim wieku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę Eeeee, to jak u mnie Boszzzz, co oni Wam każą robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 bo ciągle chodzę głodna (moze przez karmienie? ) Jasne, to prolaktyna. Najbardziej głodna jesteś wieczorem, nie? Też to mam. Każde cyckuję przez dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts