Maxtorka 06.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 koniec lenistwa !!!! wstaję z łóżka tak mi sie nie chce , ale musze rosół nastawić ,posprzatać ,zmienić pościel ( ale śliczna kupiłam Kasi - cały kpl łącznie z prześcieradłem w ogromne zielonkawo -seledynowo-białe margarytki ) o 13,oo jedziemy na grzyby ( tak tak Maxi -my musimy kilka km jechac do lasu ) a o 16,oo na OKTOBERFEST do pobliskiej miejscowości ,o 18,oo na msze za moich dziadków ,a o 20 na imieniny Teresy .....uffff......jak wyjdziemy przy czasie tak ok 23,oo moze podejdziemy na koncert Andrzeja Sikorowskiego bo jest dzisiaj w Olesnie Przegląd Poezji Spiewanej ( świetna -cykliczna impreza -w ubiegłym roku był Turnau ) może sie wyrobię Ale pracowita jesteś , jak pszczółka Ja dzisiaj chyba opalanko-karuzelę odwalę , jakies zakupy , trochę sie po ogrodzie pokręcę , książkę poczytam , muzyki posłucham .....i takie tam inne No i gołąbki zrobię , może jaieś klopsiki mielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 zycze dawidowi wszystkiego naj naj jest tego wart jak zaden inny chlopak Ty to umiesz pszajać facetom A co to znaczy przajać ? Oświećcie biedną gorolkę pszajać -lubić , dogadzać A dokładnie to lubić czy dogadzać , a może lubić dogadzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ale pracowita jesteś , jak pszczółka raczej jak śląska baba miłego dnia naprawde już spadaaaammmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 pocichutku mleczka doleje Tylko żeby frosia i jamles nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ale pracowita jesteś , jak pszczółka raczej jak śląska baba miłego dnia naprawde już spadaaaammmmmmmm Miłego dnia I grzybami się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 pod stołem to zrobie i jeszcze osłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 pod stołem to zrobie i jeszcze osłodze No nieeeee, udam że tego nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 pod stołem to zrobie i jeszcze osłodze noooooo nieeeeeeeee !!!! profanacja kawy !!! trza bylo poprosic o weissa http://www.wissenschaft.de/sixcms/media.php/1434/kaffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Nikt nie jest doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 nałogi biorą góre nademną ,pracuje nad nimi ale dość leniwie Jakieś przyjemności trzeba sobie zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 nałogi biorą góre nademną ,pracuje nad nimi ale dość leniwie Jakieś przyjemności trzeba sobie zostawić z tych przyjemnosci najbardziej wole ... Rw i..... mykam kobity do pracy milej, leniwej sobotki wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 nałogi biorą góre nademną ,pracuje nad nimi ale dość leniwie Jakieś przyjemności trzeba sobie zostawić z tych przyjemnosci najbardziej wole ... Rw i..... mykam kobity do pracy milej, leniwej sobotki wam zycze Przyjemności , ja tez chwilowo znikam , jadę wydac troszkę pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 też spadam -pościemniać męża,że troche pracuje miłego dnia zajrze wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Witam przemilych ludzi na rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.10.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Heloł, widzę, że Maxi zapomniała Rankingu zrobić Ale co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 czesc kasiu moze jakos zachecimy ladnie maxi http://www.cazar.de/shop/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images//d_2_seta/sl_TITANIC.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Pochmurne dzień dobry ... Pogoda barowa, ale nie ma z kim iść ... Frosia wracając z Tarnowskich Gór zamierzałam oblukać Twoje roślinki, ale zasiedziałam się na klachach i jak dojechałam do P. było już ciemno ... Może następnym razem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.10.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Maxi gratki! No i gatki http://62.181.0.222/model/miniatury/1174983272.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Pochmurne dzień dobry ... Pogoda barowa, ale nie ma z kim iść ... Frosia wracając z Tarnowskich Gór zamierzałam oblukać Twoje roślinki, ale zasiedziałam się na klachach i jak dojechałam do P. było już ciemno ... Może następnym razem ... monisia , jak to milo z twojej strony , ze o mnie pamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts