braza 06.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Skompromitowałam się dzisiaj - nie przejechałam parkuru bo spanikowałam po pomyleniu kolejności przeszkód Proszę o jakieś słowa pocieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Jak dzionek minął? Pracowałeś, czy może w końcu wolne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Skompromitowałam się dzisiaj - nie przejechałam parkuru bo spanikowałam po pomyleniu kolejności przeszkód Proszę o jakieś słowa pocieszenia to wina PO, albo faceta bez prawa jazdy ja bym nie pomylił koń za wysoko ma plecy ....nie wsiadłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Jak dzionek minął? Pracowałeś, czy może w końcu wolne? wolna sobota.....walczyło się o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Skompromitowałam się dzisiaj - nie przejechałam parkuru bo spanikowałam po pomyleniu kolejności przeszkód Proszę o jakieś słowa pocieszenia to wina PO, albo faceta bez prawa jazdy ja bym nie pomylił koń za wysoko ma plecy ....nie wsiadłbym Już mi lepiej A tam byś nie wsiadł!!!! Pomogłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Jak dzionek minął? Pracowałeś, czy może w końcu wolne? wolna sobota.....walczyło się o to O wiele innych rzeczy też i ..... kicha Znaczy się, wypoczęty Pan jesteś To dobrze, bo ja skonana po całym dniu w stajni. Nadmiar świeżego powietrza mnie zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ale ten koń .....nie podskoczyłby ....nadbagaż by miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Skompromitowałam się dzisiaj - nie przejechałam parkuru bo spanikowałam po pomyleniu kolejności przeszkód Proszę o jakieś słowa pocieszenia to na pewno nie twoja wina tylko.............konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ide klupac miecho na rolady ale mi nieeeeeeee chce wolöabym posiedziec z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Jak dzionek minął? Pracowałeś, czy może w końcu wolne? wolna sobota.....walczyło się o to O wiele innych rzeczy też i ..... kicha Znaczy się, wypoczęty Pan jesteś To dobrze, bo ja skonana po całym dniu w stajni. Nadmiar świeżego powietrza mnie zabija TV ...kłamie, przecież 10 godz przy rozszałowywaniu fundamentu i myciu auta spędziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ide klupac miecho na rolady ale mi nieeeeeeee chce wolöabym posiedziec z wami Froszowi daj tłuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ide klupac miecho na rolady ale mi nieeeeeeee chce wolöabym posiedziec z wami A Frosiu co - ręcę Mu przyrosły do ..... ??? Zostań jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ale ten koń .....nie podskoczyłby ....nadbagaż by miał Nie z takimi nadbagażami ponoszą Ja tam byłabym o to spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ide klupac miecho na rolady ale mi nieeeeeeee chce wolöabym posiedziec z wami A Frosiu co - ręcę Mu przyrosły do ..... ??? Zostań jeszcze trochę froschek zmeczony niestety pikal 2 tygodnie po 12h (fizycznie ) mowi , ze raczki chetnie wsadzi ale w.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 podalam froschkowi kawe , drinka i straciatelle i ide klupac .... wroce do was obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 mysz mi odbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 mysz mi odbierają Nie oddawaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 kurnia mowa o myszach? ja się myszy boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 kurnia mowa o myszach? ja się myszy boje Komputerowe podobno nieszkodliwe, chociaż badań nie przeprowadzano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts