Anna Wiśniewska 06.10.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cześć Brygado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Pepitka, lepiej już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cześć Brygado! Łoł!!!! Witaj Aniu Brygadzistko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cześć Brygado! Łoł!!!! Witaj Aniu Brygadzistko Brazunia, a jakbym Cię na kawę zaprosiła to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cześć Brygado! czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Pepitka, lepiej już? Chyba tak, chociaż od czasu do czasu mnie jeszcze złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 a na jak długo wystarczają Ci te jednorazowe majteczki ? Sądząc po Rankingu na niecałe pół roku Cztery miechy Witam Te co nie witałem same kobitki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja to się chyba już niestety pożegnam Zmęczona bardzo jestem. Byłam z Pawłem na meczu koszykarek Naganialiśmy się co najmniej tak, jak koszykarki Ale baaardzo mu sie podobało, nawet trąbki i bębenki go nie przestraszyły tylko tupał i klaskał wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja to się chyba już niestety pożegnam Zmęczona bardzo jestem. Byłam z Pawłem na meczu koszykarek Naganialiśmy się co najmniej tak, jak koszykarki Ale baaardzo mu sie podobało, nawet trąbki i bębenki go nie przestraszyły tylko tupał i klaskał wtedy A koszykarki mu się podobały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cześć jea! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 O strychu trochę było, użytkowanym na kolanach sieci, która się rwie sushi nie tylko u chińczyka panice na końskich plecach walka też była o mysz i klupanie mięcha ty nie za mondry jestes? masz klupaczu http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/074/picb/soft/95148a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cześć Brygado! Łoł!!!! Witaj Aniu Brygadzistko Brazunia, a jakbym Cię na kawę zaprosiła to co? To wrzasnęłabym z radością: leeeeecęęęęę!!!! Dawaj tę kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Zmykam spać. Dobrej nocki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja to się chyba już niestety pożegnam Zmęczona bardzo jestem. Byłam z Pawłem na meczu koszykarek Naganialiśmy się co najmniej tak, jak koszykarki Ale baaardzo mu sie podobało, nawet trąbki i bębenki go nie przestraszyły tylko tupał i klaskał wtedy A koszykarki mu się podobały? Hmmm, trudne pytanie Całował i namiętnie przytulał na tym meczu tylko mnie Ale mi się podobały jak grały Chociaż ja to kocham siatkówkę (trenowałam 8 lat, kiedyś... ) Bardzo się cieszę, że już Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cześć Brygado! Łoł!!!! Witaj Aniu Brygadzistko Brazunia, a jakbym Cię na kawę zaprosiła to co? To wrzasnęłabym z radością: leeeeecęęęęę!!!! Dawaj tę kawę Ale to na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.10.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dzięki frosia fajne gumiaczki masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Papa Pepe Ja też mówię DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dzięki frosia fajne gumiaczki masz wszyscy widzom moje szczewiki a paryzola to zodyn ida sie kompac przyjc mi plecy umyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Cześć Brygado! Łoł!!!! Witaj Aniu Brygadzistko Brazunia, a jakbym Cię na kawę zaprosiła to co? To wrzasnęłabym z radością: leeeeecęęęęę!!!! Dawaj tę kawę Ale to na żywo O rany, Aniu jest mi niezmiernie miło Oczywiście, że tak!!! Ja nie pracuję, mam czas. Dziękuję Ci bardzo. Powiedz tylko, kiedy by Ci pasowało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Braza, zerknij na priv, a ja już zmykam do łóżka. Pogadamy jutro Papa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts