jea 06.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziewczyny, w czym sypiacie? Pytam zainspirowana tą piękną pidżamką wklejoną przez Maxi, nie podwija sie takie coś do pasa? Podwija Dawno dawno temu wypróbowałam i kicha!!! Mało się nie udusiłam!!! Ja sypiam w krótkich pidżamkach (czy piżamkach ) I dobrze, że się podwija Każdy facet śpiący obok, to potwierdzi nawet mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Froszka na jaki kolor te pazurki masz zrobione?jak zwykle czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ Uśmiechnij się , jutro będzie lepiej Gaciorki WITAJ MAXI JUTRO BEDZIE GORZEJ WLAŁAM W SIEBIE HERBATKĘ Z RUMEM , I SAM RUM TEŻ- A NADAL MI ZIMNO ALE JAK CIEBIE WIDZĘ TO ZAWSZE SIĘ UŚMIECHAM Jutro wyślę Ci moje słoneczka , dziś net mi coś nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziewczyny, w czym sypiacie? Pytam zainspirowana tą piękną pidżamką wklejoną przez Maxi, nie podwija sie takie coś do pasa? Podwija Dawno dawno temu wypróbowałam i kicha!!! Mało się nie udusiłam!!! Ja sypiam w krótkich pidżamkach (czy piżamkach ) I dobrze, że się podwija Każdy facet śpiący obok, to potwierdzi nawet mąż Nooo!!! Szczególnie dlatego, że gadać nie moge, bo mi koszulina gębę zatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Froszka na jaki kolor te pazurki masz zrobione?jak zwykle czerwone a jak Ci wychodzi prawa dłoń, bo ja mam z nią kłopoty co sprowadza sie do lakieru bezbarwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? Olu wybacz, ale ja chyba wiem, co odpowie Jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziewczyny, w czym sypiacie? Pytam zainspirowana tą piękną pidżamką wklejoną przez Maxi, nie podwija sie takie coś do pasa? Podwija Dawno dawno temu wypróbowałam i kicha!!! Mało się nie udusiłam!!! Ja sypiam w krótkich pidżamkach (czy piżamkach ) Ja też Ostatnio w koronkowych brązowych bokserkach i koszulce na ramiączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 hej i czego się marszczysz Gacie przyzwyczaiłam,że ty lub miko stronki strzelacie czuje się zażenowana A takie fajne gacie dla ciebie znalazlam to wklej eee - nie ! Naszukalam się - zostawie dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziewczyny, w czym sypiacie? Pytam zainspirowana tą piękną pidżamką wklejoną przez Maxi, nie podwija sie takie coś do pasa? Podwija Dawno dawno temu wypróbowałam i kicha!!! Mało się nie udusiłam!!! Ja sypiam w krótkich pidżamkach (czy piżamkach ) Ja też Ostatnio w koronkowych brązowych bokserkach i koszulce na ramiączkach W tym stylu, tyle że ciemnozielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Froszka na jaki kolor te pazurki masz zrobione?jak zwykle czerwone a jak Ci wychodzi prawa dłoń, bo ja mam z nią kłopoty co sprowadza sie do lakieru bezbarwnego prawa wychodzi tak jak lewa bezbarwny idzie pod spod jako baza potem 2x czerwony ( tuszujesz w ten sposob niedorobki ) na koniec utwardzacz tylko , ze to strasznie dluuuugo trwa ja musze miec lakiery szybkoschnace , bo nie mam cierpliwosci dobra , maluje drugi raz na nogach ...zaraz wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 dodam jeszcze , ze czasem maluje mi pazurki frosch bardzo to lubi ja zreszta tez to taka fajna gra ............. wstepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Pożegnam się Kochana Żenadko, bo jutro .... dzisiaj psia kostka .... kolejny trening i nie mam ochoty znowu się skompromitować Dobranoc, miłych snów i niedzieli http://img504.imageshack.us/img504/1886/magicznekrainy8pg7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic nie smiej sie on jest astmatykiem gada , ze ma uczulenie na koszule nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 dobranoc brazunia cmok, cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.10.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic Ja tam lubię jak coś jest niedookreślone, z nutą wyobraźni... Jak Wy śpicie, że Was dusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ?Od święta Papapa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts