Olkalybowa 06.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic nie smiej sie on jest astmatykiem gada , ze ma uczulenie na koszule nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic Ja tam lubię jak coś jest niedookreślone, z nutą wyobraźni... Jak Wy śpicie, że Was dusi wiercimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic nie smiej sie on jest astmatykiem gada , ze ma uczulenie na koszule nocne A co z piżamkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.10.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic Ja tam lubię jak coś jest niedookreślone, z nutą wyobraźni... Jak Wy śpicie, że Was dusi ty spisz w ubraniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic nie smiej sie on jest astmatykiem gada , ze ma uczulenie na koszule nocne A co z piżamkami ? ja mam uczulenie na kartki (metki) i szwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą bywam tajemnicza .... przykrywam sie koldra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.10.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic Ja tam lubię jak coś jest niedookreślone, z nutą wyobraźni... Jak Wy śpicie, że Was dusi ty spisz w ubraniu? w bokserkach, takich bardzo luzackich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jea dobrze,że jesteś bo mam pytanie do mężczyzny czy wolisz jak babeczka śpi w czymś czy na go ? frosch sie wtracil i mowi , ze w czyms to mozna sie udusic Ja tam lubię jak coś jest niedookreślone, z nutą wyobraźni... Jak Wy śpicie, że Was dusi ty spisz w ubraniu? w bokserkach, takich bardzo luzackich nie drapia cie ? ......luzackich .... ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą dzięki to muszę coś fajnego sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ja mam uczulenie na kartki (metki) i szwy No to nie masz wyjścia Tylko co dzieci na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.10.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą bywam tajemnicza .... przykrywam sie koldra To mało tej odkrywki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą dzięki to muszę coś fajnego sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą dzięki to muszę coś fajnego sobie kupić ja mam duzo takich...no fajnych ale zakladam je tylko w drodze z lazienki do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą dzięki to muszę coś fajnego sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą dzięki to muszę coś fajnego sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą bywam tajemnicza .... przykrywam sie koldra To mało tej odkrywki jest ty luzaku http://www.bigandtall.pl/bokserki2.jpeg maxi , dzieci spia w innych pokojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Pożegnam się juz . Morfeusz zaprasza w swe objęcia , chyba się skuszę Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bo się ostatnio zastanawiam czy sie mężczyźnie nie znudzi oglądac non stop takie nagie ciało, może lepiej odsłaniac je od święta ? Nudzi się, dlatego lepiej w czymś spać...coś się odsłoni, reszta jest tajemnicą dzięki to muszę coś fajnego sobie kupić olunia , ale cie jea zestresowal zamow cos zaraz przez internet , bo nie zasniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 sorki za duble, coś się pochrzaniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts