jamles 07.10.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 mój małż ... teraz poluje na mysz w garażu z Winchesterem w ręce raczej z kabanosem zakłada w słapki błeeee...... szkoda kabanosa...... Pawlak ma kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 ... jedzisz na grzybki w moje okolice ? nie mam czasu od ....10 lat chyba jakbym był to bym wpadł po ...starter na emeryturze ponoć dopiero nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 mój małż ... teraz poluje na mysz w garażu z Winchesterem w ręce raczej z kabanosem zakłada w słapki błeeee...... szkoda kabanosa...... Pawlak ma kota A kot jest z miasta Łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 mój małż ... teraz poluje na mysz w garażu z Winchesterem w ręce raczej z kabanosem zakłada w słapki błeeee...... szkoda kabanosa...... Pawlak ma kota Witia wierzchem wraca ..........nie może być !!! na kocie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 mój małż ... teraz poluje na mysz w garażu z Winchesterem w ręce raczej z kabanosem zakłada w słapki błeeee...... szkoda kabanosa...... Pawlak ma kota Witia wierzchem wraca ..........nie może być !!! na kocie ???? na motocyklu ....chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.10.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 mój małż ... teraz poluje na mysz w garażu z Winchesterem w ręce raczej z kabanosem zakłada w słapki błeeee...... szkoda kabanosa...... Pawlak ma kota A kot jest z miasta Łodzi ? z centralnej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 mój małż ... teraz poluje na mysz w garażu z Winchesterem w ręce raczej z kabanosem zakłada w słapki błeeee...... szkoda kabanosa...... Pawlak ma kota A kot jest z miasta Łodzi ? kot ze środkowej Polski ....ale rower poniemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.10.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 My tu gadu gadu a na mnie gołąbki oczekują Zajrzę jak cos tam ulepię i do piekarnika wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 My tu gadu gadu a na mnie gołąbki oczekują Zajrzę jak cos tam ulepię i do piekarnika wstawię mniammmm ja dziś polędwiczkę i zapiekane ziemniaczki serwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 a ja zaraz wstaję z łóżka bo robie grzybki na obiad wg nowego przepisu .....z przecierem pomidorowym jedliśmy wczoraj na imieninach -pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 mój małż ... teraz poluje na mysz w garażu z Winchesterem w ręce raczej z kabanosem zakłada w słapki błeeee...... szkoda kabanosa...... Pawlak ma kota A kot jest z miasta Łodzi ? kot ze środkowej Polski ....ale rower poniemiecki a mysz z podwójnym obywatelstwem ...... gorol nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kaśka -tez mam poledwiczkę a po południu zabieramy rodziców i jedziemy na wieś odwiedzic moją ciocię ( tę ,ktorej w sierpniu odcięto nogę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kaśka -tez mam poledwiczkę to zapraszasz ....z okazji 11200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kaśka -tez mam poledwiczkę to zapraszasz ....z okazji 11200 Ty to umiesz namawiać a że do poledwiczki pasuje piwko ....prosiem sie czestować http://www.strykowski.net/zdjecia_wody_fotografia/haineken_heineken_65.jpg ps....11200......ja cie kręcę kiedy to minęło ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 teraz już spadammmmm...... miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kaśka -tez mam poledwiczkę to zapraszasz ....z okazji 11200 no właśnie, gratki Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kaśka -tez mam poledwiczkę to zapraszasz ....z okazji 11200 Ty to umiesz namawiać a że do poledwiczki pasuje piwko ....prosiem sie czestować http://www.strykowski.net/zdjecia_wody_fotografia/haineken_heineken_65.jpg ps....11200......ja cie kręcę kiedy to minęło ???? może nikt nie zajrzy i sam wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kaśka -tez mam poledwiczkę to zapraszasz ....z okazji 11200 no właśnie, gratki Ew-ka jednak się podzielę.....piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kaśka -tez mam poledwiczkę to zapraszasz ....z okazji 11200 no właśnie, gratki Ew-ka jednak się podzielę.....piwem to się przyłączę, mogę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kaśka -tez mam poledwiczkę to zapraszasz ....z okazji 11200 no właśnie, gratki Ew-ka jednak się podzielę.....piwem to się przyłączę, mogę?? możesz ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts