premiumpremium 07.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 No dokładnie... Zmykam spać, po dzisiejszej wyprawie do IKEI padam na twarz. DOBRANOC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Pa Kochani. Idę oglądać "Gotowe na wszystko" Dobranoc http://img125.imageshack.us/img125/5605/magicznekrainy9up0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Przyszłam powiedzieć dobranoc do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Przyszłam powiedzieć dobranoc do jutra Ja też Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 a Wy gdzie ? do spania poszłyście ? a fe ...tak wcześnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 dobry wieczor ooooo ....Frosia kluski były na obiad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 byly i modro kapusta i rolady i rosol zostalo jeszcze na jutro zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Froszka -Ty masz dobre serduszko ,ale ja na odchudzaniu jestem gotuje na parze całkiem nieźle smkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 dla uśmiechu ....wierszyk Tuwima -------------------------------------------------------------------------------- Karta z dziejów ludzkości Spotkali się w święto o piątej przed kinem Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem. Tutejsza idiotko! - rzekł kretyn miejscowy - Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła - Z ochotą, Albowiem cię kocham, tutejszy idioto. Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko I poszedł do kina z tutejsza idiotką. Na miłym macaniu spłynęła godzinka I była szczęśliwa miejscowa kretynka. Aż wreszcie szepnęła: - kretynie tutejszy! Ten film, mam wrażenie, jest coraz nudniejszy. Więc poszli na sznycel, na melbe, na winko, Miejscowy idiota z tutejszą kretynką. Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym. W ten sposób dorobią się córki lub syna: Idioty, idiotki, kretynki, kretyna. By znowu się mogli spotykać przed kinem Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Froszka -Ty masz dobre serduszko ,ale ja na odchudzaniu jestem gotuje na parze całkiem nieźle smkuje ja zawsze mam pare do gotowania wiem , wiem ...niemodna jestem fajny wierszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 froszka -ty masz dobre serduszko ,ale ja na odchudzaniu jestem Gotuje na parze całkiem nieźle smkuje ja zawsze mam pare do gotowania wiem , wiem ...niemodna jestem Fajny wierszyk witaj frosiu a mnie już do gotowania nie dopuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Froszka -Ty masz dobre serduszko ,ale ja na odchudzaniu jestem gotuje na parze całkiem nieźle smkuje ja zawsze mam pare do gotowania wiem , wiem ...niemodna jestem fajny wierszyk WITAJ FROSIU A MNIE JUŻ DO GOTOWANIA NIE DOPUSZCZAJĄ dlaczego? co im zrobilas? znacyz ...co ugotowalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.10.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 hej mosz klej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.10.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 hej mosz klej ? nie ale przyszłam po przepis na roladę i modra kapuste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 hej mosz klej ? nie ale przyszłam po przepis na roladę i modra kapuste A ja myślałem, że przyszłaś stronkę ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Miko sie pojawiła,to zaraz koniec stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Miko sie pojawiła,to zaraz koniec stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts