jamles 08.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 dlaczego literki tak sie pwiększyły?? czy tylko u mnie???? tylko u Ciebie, przynajmniej tak to wygląda na moim monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 dlaczego literki tak sie pwiększyły?? czy tylko u mnie???? ja mam małe a ja duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 pwiem nieskromnie że ja z tych uporzadkowanych Sprzątam błyskawicznie poradź coś, jak nad wszystkim zapanować. Chodzisz i ciągle zbierasz wszystkie rzeczy czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 dlaczego literki tak sie pwiększyły?? czy tylko u mnie???? ja mam małe a ja duże tylko jeden post z Oławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 pwiem nieskromnie że ja z tych uporzadkowanych Sprzątam błyskawicznie poradź coś, jak nad wszystkim zapanować. Chodzisz i ciągle zbierasz wszystkie rzeczy czy jak? Sama nie wiem, kładę rzeczy na swoje miejsce i starm sie tego nauczyc swoje dzieci, z marnym skutkiem A samo sprzątanie nie zajmuje mi duzo czasu. Może dlatego że robię to systematycznie. Jak jest bałagan to sprzatam i nie czekam az zrobi sie syf. Takim sposobem u mnie zawsze ( no prawie )jest czysto .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No właśnie, a u mnie każdy coś weźnie i nie odkłada na miejsce. To walka z wiatrakami, tego chyba nie da się nauczyć dzieci a co dopiero chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 no właśnie, a u mnie każdy coś weźnie i nie odkłada na miejsce. To walka z wiatrakami, tego chyba nie da się nauczyć dzieci a co dopiero chłopa. witam wszystkich krys popieram ,to walka z wiatrakami mam dokładnie to samo w domu ,ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 MAM DOKŁADNIE TO SAMO W DOMU ,RĘCE OPADAJĄ Uf, ulżyło.....że nie tylko ja tak mam. ja mam chyba jakieś kompleksy i tak myślę, że to przez moją mamę, która zawsze miała posprzątane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 MAM DOKŁADNIE TO SAMO W DOMU ,RĘCE OPADAJĄ Uf, ulżyło.....że nie tylko ja tak mam. ja mam chyba jakieś kompleksy i tak myślę, że to przez moją mamę, która zawsze miała posprzątane. to mamy wiele wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 U mnie w domu, porządek to była bardzo ważna rzecz. Fajnie się przyjmowało znajomych, zawsze czyściutko. Można było patrząc na mnie regulować zegarek, bo co tydzień niemal o tej samej porze trzepałam chodniki i wszyscy przechodzący mówili, co to? juz piątek? Chyba mam toksycznych rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 U mnie w domu, porządek to była bardzo ważna rzecz. Fajnie się przyjmowało znajomych, zawsze czyściutko. Można było patrząc na mnie regulować zegarek, bo co tydzień niemal o tej samej porze trzepałam chodniki i wszyscy przechodzący mówili, co to? juz piątek? Chyba mam toksycznych rodziców to u mnie też tak bylo a teraz naskładam się,naukładam- a wieczorem jest tak samo widać źle nauczylam moich panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 UDANEGO DNIA ŻYCZĘ ZNIKAM DO PRACY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 UDANEGO DNIA ŻYCZĘ ZNIKAM DO PRACY dzięki idę sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 UDANEGO DNIA ŻYCZĘ ZNIKAM DO PRACY dzięki idę sprzątać co do sprzątania to zauważyłam u siebie syndrom "nowego gniazda" w starym mieszkaniu nie chce mi się sprzątać wiedząc, że już za jakiś czas będę sprzątać w nowych kątach mieliście też tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Popołudniowe cześć wszystkim Gacie Miko. Jak tak dalej pójdzie to do Bożego Narodzenia 13-tej stronki nie strzelę http://www.kisskiss.pl/szablon/images_14/7j0h6mvwaueynv20rxvu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 wiecie, co, syf mam w domu, nie chce mi się sprzątać. Fajnie, że mogę to komuś powiedzieć. A wy to jesteście te panujące nad wszystkim czy tak jak u mnie trudno określić gdzie jest koniec a gdzie początek sprzątania. Nenawidzę sprzątać i mam gdzieś, czy się to komuś podoba czy nie!!! Nie mam zamiaru być niewolnikiem swojego mieszkania, bo to akurat ono jest dla mnie nie ja dla niego A gdy zaczyna mi co nieco przeszkadzać nabieram weny twórczej, przechodzę przez chałupę jak tornado i ..... znowu nic nie robie przez tydzień na przykład I dobrze jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 To jeszcze Wam obiadek zostawię, cobyście głodni nie siedzieli, i lecę gotować w realu http://www.strykowski.net/hiszpania/61_Mieso_z_jarzynami_2_hiszpania_3175.jpg Mam smaka na potrawkę z piersi kurakowej w sosie śmietanowo-musztardowym i sobie zrobię. A jak córcia będzie pluła, to dam Jej zupki chińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.10.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 UDANEGO DNIA ŻYCZĘ ZNIKAM DO PRACY dzięki idę sprzątać co do sprzątania to zauważyłam u siebie syndrom "nowego gniazda" w starym mieszkaniu nie chce mi się sprzątać wiedząc, że już za jakiś czas będę sprzątać w nowych kątach mieliście też tak? MIAŁAM TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 moje nowe mieszkanko będzie czyściutkie, nie pozwolę mężowi i dzieciom do niego wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ja lubie miec czysto ale bez przesady ....dom nie moze byc muzeum ani laboratorium za to mam fimla na punkcie porzadku w szafkach nienawidze miec w nich balaganu , tak samo w szufladach ....powiesilam sobie firanki ....tak inaczej ..bajerancko .... ...i zdjelam ... ......cos w nich mi nie pasowalo bede kombinowac dalej ale najpierfw zrelaksuje sie przy zelazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts