jea 08.10.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ja lubie miec czysto ale bez przesady ....dom nie moze byc muzeum ani laboratorium za to mam fimla na punkcie porzadku w szafkach nienawidze miec w nich balaganu , tak samo w szufladach ....powiesilam sobie firanki ....tak inaczej ..bajerancko .... ...i zdjelam ... ......cos w nich mi nie pasowalo bede kombinowac dalej ale najpierfw zrelaksuje sie przy zelazku Taka ułożona jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 UDANEGO DNIA ŻYCZĘ ZNIKAM DO PRACY dzięki idę sprzątać co do sprzątania to zauważyłam u siebie syndrom "nowego gniazda" w starym mieszkaniu nie chce mi się sprzątać wiedząc, że już za jakiś czas będę sprzątać w nowych kątach mieliście też tak? MIAŁAM TAK Tak. Mi się nie chce sprzątać zarówno w mieszkaniu, jak i w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 UDANEGO DNIA ŻYCZĘ ZNIKAM DO PRACY dzięki idę sprzątać co do sprzątania to zauważyłam u siebie syndrom "nowego gniazda" w starym mieszkaniu nie chce mi się sprzątać wiedząc, że już za jakiś czas będę sprzątać w nowych kątach mieliście też tak? MIAŁAM TAK Tak. Mi się nie chce sprzątać zarówno w mieszkaniu, jak i w nowym domu a ja w nowym na razie lubie , jak długo? do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 moje nowe mieszkanko będzie czyściutkie, nie pozwolę mężowi i dzieciom do niego wchodzić. dobre ja się zastanawiam czy mój mąż nauczy sie wkładać buty do szafki bo jak nie, to go zaduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ja lubie miec czysto ale bez przesady ....dom nie moze byc muzeum ani laboratorium za to mam fimla na punkcie porzadku w szafkach nienawidze miec w nich balaganu , tak samo w szufladach ....powiesilam sobie firanki ....tak inaczej ..bajerancko .... ...i zdjelam ... ......cos w nich mi nie pasowalo bede kombinowac dalej ale najpierfw zrelaksuje sie przy zelazku Taka ułożona jesteś... wyprasowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.10.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Czeeeeść wszystkim Mam troszke luźniej w pracy, to wpadłam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Popołudniowe cześć wszystkim Gacie Miko. Jak tak dalej pójdzie to do Bożego Narodzenia 13-tej stronki nie strzelę http://www.kisskiss.pl/szablon/images_14/7j0h6mvwaueynv20rxvu.jpg nie próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ja lubie miec czysto ale bez przesady ....dom nie moze byc muzeum ani laboratorium za to mam fimla na punkcie porzadku w szafkach nienawidze miec w nich balaganu , tak samo w szufladach ....powiesilam sobie firanki ....tak inaczej ..bajerancko .... ...i zdjelam ... ......cos w nich mi nie pasowalo bede kombinowac dalej ale najpierfw zrelaksuje sie przy zelazku Taka ułożona jesteś... ale tylko od srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Czeeeeść wszystkim Mam troszke luźniej w pracy, to wpadłam do Was no wreszcie !!!!!!!!!!!!!hurrra !!!!!!!!!!!!!! jak samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Czeeeeść wszystkim Mam troszke luźniej w pracy, to wpadłam do Was no wreszcie !!!!!!!!!!!!!hurrra !!!!!!!!!!!!!! jak samopoczucie ? właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 halooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej chcesz klej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej chcesz klej ???? tak i torebke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej chcesz klej ???? tak i torebke prosze http://bullerschnaps.de/picture/upload/Image/content/tuete_nachwuchs.jpg http://www.preisvergleich.org/pimages/Glas-Kleber_275__37725_40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej chcesz klej ???? tak i torebke prosze http://bullerschnaps.de/picture/upload/Image/content/tuete_nachwuchs.jpg http://www.preisvergleich.org/pimages/Glas-Kleber_275__37725_40.jpg no dzęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 witajcie co sie tu dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 no widziałam właśnie, jakie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts