frosch 08.10.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 mayland wszystkiego najlepszego dla meza !!!! http://www.weinhaus-lengerich.de/webcenter/eigene_dateien/Geschenk05.jpg kup jakas dobra flaszke i ladna bielizne dla siebie , na pewno maz sie ucieszy milego wieczoru zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.10.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Czeeeeść wszystkim Mam troszke luźniej w pracy, to wpadłam do Was no wreszcie !!!!!!!!!!!!!hurrra !!!!!!!!!!!!!! jak samopoczucie ? właśnie Oj dziewczyny, zapeszyłam Jakie luźniej? A samopoczucie dobre Chociaż narzekam na ból pleców,karku, lędźwi.. Normalnie kości dupeczkowe mnie bolą laska jesteś na pewno , wiadomo czy chłopak czy dziewczyna Toć tu same laski są Ja też jestem, tylko trochę przytyta A podobno chłopak ma byc co by parka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.10.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej co tu taki marazm Normalnie żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 no to się wszyscy ładnie przywitali zgodnie z rytuałem tego żenującego wątku taa jak praca? szukam jej, ona szuka mnie ale jakoś nie możemy na siebie trafić jak na razie pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 no to się wszyscy ładnie przywitali zgodnie z rytuałem tego żenującego wątku taa jak praca? szukam jej, ona szuka mnie ale jakoś nie możemy na siebie trafić jak na razie pod górkę eee nie ma tego złego..przyjdzie czas wpadniecie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Czeeeeść wszystkim Mam troszke luźniej w pracy, to wpadłam do Was no wreszcie !!!!!!!!!!!!!hurrra !!!!!!!!!!!!!! jak samopoczucie ? właśnie Oj dziewczyny, zapeszyłam Jakie luźniej? A samopoczucie dobre Chociaż narzekam na ból pleców,karku, lędźwi.. Normalnie kości dupeczkowe mnie bolą laska jesteś na pewno , wiadomo czy chłopak czy dziewczyna Toć tu same laski są Ja też jestem, tylko trochę przytyta A podobno chłopak ma byc co by parka była super też tak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.10.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 sześć Siedem Kasia gacie http://www.garderoba.pl/zdjecia/male/2579.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 no to się wszyscy ładnie przywitali zgodnie z rytuałem tego żenującego wątku taa jak praca? szukam jej, ona szuka mnie ale jakoś nie możemy na siebie trafić jak na razie pod górkę eee nie ma tego złego..przyjdzie czas wpadniecie na siebie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej Monika co tam u cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.10.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Zmykam do domu. Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No i znowu cicho tu jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 08.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Jeszcze ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 OOOOOOOOOOOO wiecej nas jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... baaaaaaa 3 razy w tygodniu po 40 minut na klęczkach robi swoje, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca ja jutro idę ze swoim starszym, a właściwie obu muszę wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Zdrowas Maryjo !!! juz z wami nie pogadam kaska , nie narzekaj .....cwiczenia w pozycji kleczacej przydaja sie w roznych sytuacjach zyciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Zdrowas Maryjo !!! juz z wami nie pogadam kaska , nie narzekaj .....cwiczenia w pozycji kleczacej przydaja sie w roznych sytuacjach zyciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... baaaaaaa 3 razy w tygodniu po 40 minut na klęczkach robi swoje, nie?? u mnie wystarczy raz w tygodniu i trwa to 25 min a 5 min ksiądz dziekuje dzieciom że przyszły i daje naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts