mikopiko 08.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... baaaaaaa 3 razy w tygodniu po 40 minut na klęczkach robi swoje, nie?? ja w środę z młodym pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Zdrowas Maryjo !!! juz z wami nie pogadam kaska , nie narzekaj .....cwiczenia w pozycji kleczacej przydaja sie w roznych sytuacjach zyciowych sie nie smiej swoje juz wykleczalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Zdrowas Maryjo !!! juz z wami nie pogadam kaska , nie narzekaj .....cwiczenia w pozycji kleczacej przydaja sie w roznych sytuacjach zyciowych ależ gdzieżbym śmiała nic takiego nie mówiłam przecież lubię sobie poklęczeć od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 a ja to ze wszystkich stacji najbardziej lubie ....................................TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... baaaaaaa 3 razy w tygodniu po 40 minut na klęczkach robi swoje, nie?? u mnie wystarczy raz w tygodniu i trwa to 25 min a 5 min ksiądz dziekuje dzieciom że przyszły i daje naklejki eee to ja idę może i nasz daje tylko ja też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 a ja to ze wszystkich stacji najbardziej lubie ....................................TVN frosia dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Zdrowas Maryjo !!! juz z wami nie pogadam kaska , nie narzekaj .....cwiczenia w pozycji kleczacej przydaja sie w roznych sytuacjach zyciowych ależ gdzieżbym śmiała nic takiego nie mówiłam przecież lubię sobie poklęczeć od czasu do czasu nie mogę z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... baaaaaaa 3 razy w tygodniu po 40 minut na klęczkach robi swoje, nie?? u mnie wystarczy raz w tygodniu i trwa to 25 min a 5 min ksiądz dziekuje dzieciom że przyszły i daje naklejki u mnie jest wersja full wypas: różaniec plus litania do NMP i naklejki też są, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... baaaaaaa 3 razy w tygodniu po 40 minut na klęczkach robi swoje, nie?? u mnie wystarczy raz w tygodniu i trwa to 25 min a 5 min ksiądz dziekuje dzieciom że przyszły i daje naklejki eee to ja idę może i nasz daje tylko ja też bym chciała jak nie dostaniesz to odbierzesz dzieciakowi ...............tak za kare ...cos wymyslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... baaaaaaa 3 razy w tygodniu po 40 minut na klęczkach robi swoje, nie?? u mnie wystarczy raz w tygodniu i trwa to 25 min a 5 min ksiądz dziekuje dzieciom że przyszły i daje naklejki u mnie jest wersja full wypas: różaniec plus litania do NMP i naklejki też są, a jakże pewnie waszego proboszcza gosposia jest jego wlasna siostra nie ma po co sie spieszyc do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 musze mykac narazie dziewczyny ide pokleczec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 I ja już jestem Wróciłam z różańca rozki ci maleja ...... baaaaaaa 3 razy w tygodniu po 40 minut na klęczkach robi swoje, nie?? u mnie wystarczy raz w tygodniu i trwa to 25 min a 5 min ksiądz dziekuje dzieciom że przyszły i daje naklejki eee to ja idę może i nasz daje tylko ja też bym chciała jak nie dostaniesz to odbierzesz dzieciakowi ...............tak za kare ...cos wymyslisz nie mogięęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 musze mykac narazie dziewczyny ide pokleczec gdzie ty mykasz klęczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 musze mykac narazie dziewczyny ide pokleczec gdzie ty mykasz klęczeć nie drążmy tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 musze mykac narazie dziewczyny ide pokleczec gdzie ty mykasz klęczeć nie drążmy tematu pewnie niech klęczy idę zdzieckiem się pobawić pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ale pobożne się towarzystwo zrobiło, fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 to może ja się też pójdę pobawić na klęcząco MIKO, niezła wymówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Teraz się śmieję, a za parę lat sama będę na różaniec ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 to może ja się też pójdę pobawić na klęcząco MIKO, niezła wymówka I tak Wam nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts