jamles 08.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Popołudniowe cześć wszystkim Gacie Miko. Jak tak dalej pójdzie to do Bożego Narodzenia 13-tej stronki nie strzelę http://www.kisskiss.pl/szablon/images_14/7j0h6mvwaueynv20rxvu.jpg nie próbuj Bo co??? dobrze mi z Tobą na dwunastym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Popołudniowe cześć wszystkim Gacie Miko. Jak tak dalej pójdzie to do Bożego Narodzenia 13-tej stronki nie strzelę http://www.kisskiss.pl/szablon/images_14/7j0h6mvwaueynv20rxvu.jpg nie próbuj Bo co??? dobrze mi z Tobą na dwunastym Tak sobie myślę, że mi z Tobą i Depeesią też dobrze Poza tym 13 ponoć pechowa jest Nigdzie nie lezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj Aniu , jak tam brzdąc się chowa? Rozrabia pewnie za dwóch Jakbyś go widział Gada cały czas ale po swojemu, pomaga ile wlezie, odkurza, kosi trawniki, wyrzuca śmieci, zanosi puste talerzyki i kubki do kuchni (nic nie może postać, po kim on to ma? ), wyprowadza psa na spacer, wpuszcza kota do domu, wypuszcza kota na dwór, bardzo hccejuż sam rozpalać w kominku, na razie nosi do domu małę szczapki i gniecie gazety w kulki, biega, ma energii za czworo i ogólnie kochany jest Chętnie bym się z tobą zamieniła na 16 letnią pannicę , ktora nic w domu nie robi, no chyba że huknę To ja dorzucę gratis - promocja taka - 11-letnia o identycznym profilu Hmmm, nie jestem taka pewna, czy byłybyście zadowolone z takiej zamiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Aniu jeśli dobrze zrozumiałam czytając Twój dziennik to ......GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Popołudniowe cześć wszystkim Gacie Miko. Jak tak dalej pójdzie to do Bożego Narodzenia 13-tej stronki nie strzelę http://www.kisskiss.pl/szablon/images_14/7j0h6mvwaueynv20rxvu.jpg nie próbuj Bo co??? dobrze mi z Tobą na dwunastym Tak sobie myślę, że mi z Tobą i Depeesią też dobrze Poza tym 13 ponoć pechowa jest Nigdzie nie lezę eeee to pomówienia 13 jest fajowa ...będę pod nią mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! tak bardzo sie ciesze i zycze upragnionej dziewczynki ale jak bedzie chlopak to tez bede sie cieszyc trzymam kciuki za wasze zdrowko to dla ciebie zamiast gaci http://sn.tradepress.com.pl/graphics/pictures/4884_full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 gratulki Ania ale podziwiam cię ja się zdecydowałam dopiero po 5 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Aniu jeśli dobrze zrozumiałam czytając Twój dziennik to ...... GRATULACJE!!!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka bardzo dziękuję Zobaczymy jak to będzie z tą dziewczynką, w sumie to chyba nieważne. Ma być zdrowe i piękne jak Paweł A za soczki dziękuje podwójnie, dziś piję jak smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No Aniu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Miko To głos rozsądku, miała być mała różnica to i będzie I jakoś to będzie, z odwagą nie ma to wiele wspólnego, raczej brawura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No Aniu gratuluję fenkju wery macz jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka bardzo dziękuję Zobaczymy jak to będzie z tą dziewczynką, w sumie to chyba nieważne. Ma być zdrowe i piękne jak Paweł A za soczki dziękuje podwójnie, dziś piję jak smok bede ci podawac dziennie soczki z...dodatkami ale fajna nowina !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Żeby nie było... W strawie tych urodzin... Kupiłam tego torta (cytrynowo-śmietankowy) a i na prezent kasy starczyło Bedzie teraz pachniał moimi ulubionymi perfumami więc nie wiem czy to prezent tylko dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka Twój prezent też sie mu spodobał Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Żeby nie było... W strawie tych urodzin... Kupiłam tego torta (cytrynowo-śmietankowy) a i na prezent kasy starczyło Bedzie teraz pachniał moimi ulubionymi perfumami więc nie wiem czy to prezent tylko dla niego bielizne tez sobie kupilas? to by byl dla meza prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka Twój prezent też sie mu spodobał Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka, jesteś kochana, chociaż Ty będziesz spełniać moje zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Tak sobie myślę, że mi z Tobą i Depeesią też dobrze Poza tym 13 ponoć pechowa jest Nigdzie nie lezę eeee to pomówienia 13 jest fajowa ...będę pod nią mieszkać No toć mówiłam, że ponoć Dla Ciebie będzie szczęśliwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka bardzo dziękuję Zobaczymy jak to będzie z tą dziewczynką, w sumie to chyba nieważne. Ma być zdrowe i piękne jak Paweł A za soczki dziękuje podwójnie, dziś piję jak smok bede ci podawac dziennie soczki z...dodatkami ale fajna nowina !!!! Kiszone ogóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts