braza 08.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka, jesteś kochana, chociaż Ty będziesz spełniać moje zachcianki Też się przyłącze do tego spełniania Może sałatkę owocową Pani sobie życzy??? http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Salatka_owocowa_277.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Brazunia! Mniam!!! Tylko jakaś ta porcyjka mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka bardzo dziękuję Zobaczymy jak to będzie z tą dziewczynką, w sumie to chyba nieważne. Ma być zdrowe i piękne jak Paweł A za soczki dziękuje podwójnie, dziś piję jak smok bede ci podawac dziennie soczki z...dodatkami ale fajna nowina !!!! Kiszone ogóry? ten znowu z tymi ogorkami dobrales sie z froschem nie ma co musze jakis kawalek dzialki na pole ogorkowe zarezerwowac nie nadaze wam kisisc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 08.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 czesć -czy ktoś tu jeszcze jest o tak późnej porze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Miko, Ty nie wierz w żadne przesądy, 13 jest cudowna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Aniu gratuluję Fajnego masz synka więc kolejne dziecko zapowiada się równie udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka, mi ogórów nie musisz, daj wszystko chłopakom, ja mam dużo swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Sie porobiło W sumie to tak miało być, ale boję się mocno Ania W samo się nie porobiło GRATULACJE, będzie dobrze Ale mi ta nowina humor poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 panie Marchewka ..... masz pozdrowke od Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Aniu gratuluję Fajnego masz synka więc kolejne dziecko zapowiada się równie udane Ale będzie jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ide sie kapac potem kleczenie .......hmm....paciorek znaczy i spac milej nocy zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Froschka bardzo dziękuję Zobaczymy jak to będzie z tą dziewczynką, w sumie to chyba nieważne. Ma być zdrowe i piękne jak Paweł A za soczki dziękuje podwójnie, dziś piję jak smok bede ci podawac dziennie soczki z...dodatkami ale fajna nowina !!!! Kiszone ogóry? ten znowu z tymi ogorkami dobrales sie z froschem nie ma co musze jakis kawalek dzialki na pole ogorkowe zarezerwowac nie nadaze wam kisisc mój ma tak samo , moge nic nie sadzić ale ogórki musza byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 gratulki Ania ale podziwiam cię ja się zdecydowałam dopiero po 5 latach Ja po 12 się nie mogę zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Brazunia! Mniam!!! Tylko jakaś ta porcyjka mała To jeszcze jedną prosze http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Salatka_owocowa_257.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Sie porobiło W sumie to tak miało być, ale boję się mocno Ania W samo się nie porobiło GRATULACJE, będzie dobrze Ale mi ta nowina humor poprawiła Będę zasięgać rad doświadczonych mam z rodzin wielodzietnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Zmykam i ja Jak to mówią... obowiązki Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Miłego klęczenia froschka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Sie porobiło W sumie to tak miało być, ale boję się mocno Ania W samo się nie porobiło GRATULACJE, będzie dobrze Ale mi ta nowina humor poprawiła Będę zasięgać rad doświadczonych mam z rodzin wielodzietnych to niby o mnie , ale ja o dziewczynkach niewiele wiem, u mnie same chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Sie porobiło W sumie to tak miało być, ale boję się mocno Ania W samo się nie porobiło GRATULACJE, będzie dobrze Ale mi ta nowina humor poprawiła Będę zasięgać rad doświadczonych mam z rodzin wielodzietnych to niby o mnie , ale ja o dziewczynkach niewiele wiem, u mnie same chłopaki To tak, jak u mnie - na razie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts