mikopiko 09.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jak ty mi maxiuniu z tym grzybkiem do tych wszystkich pieknych wierszykow pasujesz no naprawde ja tez mam wierszyk specjalnie dla jea Długie uszy i ogonek. Śliczny nosek, biała sierść. Czarne plamki, wąsik czarny. Oto ja! Kochany Keks! Skacze sobie tu i tam, bobki sadze wszędzie. Pięknie fukam, jem i śpie. Moja pani kocha mnie! http://dl2.glitter-graphics.net/pub/288/288382rr03iitd0d.gif naprawdę nie mogę szczególnie te bobki mi się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 mam wiecej tych wierszykow miko tylko , nie wiem czy tak moge sie na forum uzewnetrzniac co taam...najwyzej bana dostane Oczka czujne, futro miękkie Czeka az wystawie reke By pogłaskac i podrapac Uszyc słodki sen pedraka Uszka małe, słodki nosek Wacha wszystko dookoła... Moze marchew znalesc zdoła? Pazureczki, ciałko małe On ma wszystko doskonałe ! http://forum.kroliki.com/images/avatars/133314721346bc36c135195.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Maxi, brazunia, ullerka, zabciu dziękuję, kochane jesteście Dziękuję również za miłe telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jak ty mi maxiuniu z tym grzybkiem do tych wszystkich pieknych wierszykow pasujesz no naprawde Co tam ja , Twoje wierszyki są superanckie Już widzę jak dygasz grzecznie na środku sali i je pięknie recytujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ale czad Dziękuję za wierszyki Frosia z tym ogonkiem i bobkami, to przesadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ale czad Dziękuję za wierszyki Frosia z tym ogonkiem i bobkami, to przesadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 co macie na obiad? bo ja zrobiłam fasolkę po bretońsku dla mojego chorego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Jea, no co Ty! Bobki są rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja dziś robię makaron z pesto i kurczakiem, a młody będzie jadł makaron z indykiem i groszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 co macie na obiad? bo ja zrobiłam fasolkę po bretońsku dla mojego chorego A kto jest u Ciebie chory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 co macie na obiad? bo ja zrobiłam fasolkę po bretońsku dla mojego chorego A kto jest u Ciebie chory? mąż ..dorobił sie przy tym robieniu poddasza..i ma temp 39 st , trzyma go tak od 2 dni i niczym nie da się tego zbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja dziś robię makaron z pesto i kurczakiem, a młody będzie jadł makaron z indykiem i groszkiem makaron z pesto ...to podstawa mojego Mikołaja. pRZYCHODZI ZE SZKOŁY I MÓWI mama, głodny jestem.... ja: chcesz to..., chceszsz tamto... on: eeeee wole pesto i tak może być codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 MikoZaległe gaciorki! http://www.gorset.pl/zdjecia/czekolada.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja dziś robię makaron z pesto i kurczakiem, a młody będzie jadł makaron z indykiem i groszkiem makaron z pesto ...to podstawa mojego Mikołaja. pRZYCHODZI ZE SZKOŁY I MÓWI mama, głodny jestem.... ja: chcesz to..., chceszsz tamto... on: eeeee wole pesto i tak może być codziennie Wie co dobre Ja tak mogę z makaronem w każdej postaci i barszczem ukraińskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Niestety znowu nie poklikam z Wami, bo full roboty mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Hej Beti! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ale czad Dziękuję za wierszyki Frosia z tym ogonkiem i bobkami, to przesadzone no cos ty !!! nie wstydz sie dobra , nie bede juz takich wierszykow pisala (ale nie przysiegam ) a to powazny wierszyk dyktandzki o kroliku : Leży królik nad rzeczką i marzy, o ogrodzie, o bukiecie z jarzyn. W koszu z kwiatów żonkili i róż, przesiąkniętych zapachem mórz. To marzenia, a może z nas drwi? Spójrz! Nasz królik po prostu śni. czesc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Hejka! Jea WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE 100 LAT, 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.wina-mp.pl/ofe/ko2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Monika dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts