jea 09.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 no nie wierzę no i jak tu sie z jea spotkac , kiedy ta miko tak fiko a jea za nia lata , jakby to byla jakas malolata boscheee !!! ja chyba zwariuje co ty... on za mną nie lata on za Olką baaaaardzo mnie pocieszylas ja nie wiem , on zwyczajny babiarz chyba jest Ja za wszystkimi dziewczynami z forum latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witajcie Jea - najlepszego Proszę cos na zwilżenie gardła http://www.cityinfo.pl/upload/zalacznik_3979_Drinki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 no nie wierzę no i jak tu sie z jea spotkac , kiedy ta miko tak fiko a jea za nia lata , jakby to byla jakas malolata boscheee !!! ja chyba zwariuje co ty... on za mną nie lata on za Olką baaaaardzo mnie pocieszylas ja nie wiem , on zwyczajny babiarz chyba jest Ja za wszystkimi dziewczynami z forum latam nie no , jak forumowy babiarz , to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Majka dziękuję i donoszę http://www.kwiaty-alkohole.pl/images/alkohole_imgs.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 no nie wierzę no i jak tu sie z jea spotkac , kiedy ta miko tak fiko a jea za nia lata , jakby to byla jakas malolata boscheee !!! ja chyba zwariuje co ty... on za mną nie lata on za Olką baaaaardzo mnie pocieszylas ja nie wiem , on zwyczajny babiarz chyba jest Ja za wszystkimi dziewczynami z forum latam nie no , jak forumowy babiarz , to ok taki teoretyk wirtualny, gorzej w życiu ani be, ani me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Rany Julek jea urodzinki dzis ma... STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 no nie wierzę no i jak tu sie z jea spotkac , kiedy ta miko tak fiko a jea za nia lata , jakby to byla jakas malolata boscheee !!! ja chyba zwariuje co ty... on za mną nie lata on za Olką baaaaardzo mnie pocieszylas ja nie wiem , on zwyczajny babiarz chyba jest Ja za wszystkimi dziewczynami z forum latam nie no , jak forumowy babiarz , to ok taki teoretyk wirtualny, gorzej w życiu ani be, ani me widzisz ? to ta samo jak ja pasujemy jea do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Rany Julek jea urodzinki dzis ma... STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 no nie wierzę no i jak tu sie z jea spotkac , kiedy ta miko tak fiko a jea za nia lata , jakby to byla jakas malolata boscheee !!! ja chyba zwariuje co ty... on za mną nie lata on za Olką baaaaardzo mnie pocieszylas ja nie wiem , on zwyczajny babiarz chyba jest Ja za wszystkimi dziewczynami z forum latam nie no , jak forumowy babiarz , to ok taki teoretyk wirtualny, gorzej w życiu ani be, ani me widzisz ? to ta samo jak ja pasujemy jea do siebie zanim Cię poznałem, to już to czułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 no nie wierzę no i jak tu sie z jea spotkac , kiedy ta miko tak fiko a jea za nia lata , jakby to byla jakas malolata boscheee !!! ja chyba zwariuje co ty... on za mną nie lata on za Olką baaaaardzo mnie pocieszylas ja nie wiem , on zwyczajny babiarz chyba jest Ja za wszystkimi dziewczynami z forum latam nie no , jak forumowy babiarz , to ok taki teoretyk wirtualny, gorzej w życiu ani be, ani me widzisz ? to ta samo jak ja pasujemy jea do siebie zanim Cię poznałem, to już to czułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Majka dziękuję i donoszę http://www.kwiaty-alkohole.pl/images/alkohole_imgs.gif jea ...nie donoś ino stawiaj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA URODZINKI JEAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 To ja sobie doklikam do obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Tylko o czym tu gadać sama ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Miny robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Tylko o czym tu gadać sama ze sobą? pogadaj ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jesteśmy...zapilimy się i pospali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 miny robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jesteśmy...zapilimy się i pospali dobra ......... to ja spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts