marjucha 10.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej, gdzie jesteście Obecna , pani psorko noooo, w końcu ktoś przyszedł Skąd wiedziałaś, że przyszedłem Witam wieczornie i przelotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Właśnie kolacyjkę zajadam i rozmyślam co począć z tak pięknie rozpoczętym wieczorem a sama jesteś w domu??? Nooooo....prawie Ja , mój pierdolnik i moje....hmmmm , sama nie wiem czego mam najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej, gdzie jesteście Obecna , pani psorko noooo, w końcu ktoś przyszedł Skąd wiedziałaś, że przyszedłem Witam wieczornie i przelotnie. ma się te swoje sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej, gdzie jesteście Obecna , pani psorko noooo, w końcu ktoś przyszedł Skąd wiedziałaś, że przyszedłem Witam wieczornie i przelotnie. A gdzie lecisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.10.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej, gdzie jesteście Obecna , pani psorko noooo, w końcu ktoś przyszedł Skąd wiedziałaś, że przyszedłem Witam wieczornie i przelotnie. A gdzie lecisz ? w sumie wieczór spędzę przed kompem, ale net tak wolno działa, że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja już po kolacji i też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dobranoc Co dobranoc , jakie dobranoc ? Wrrrrrrróć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej, gdzie jesteście Obecna , pani psorko noooo, w końcu ktoś przyszedł Skąd wiedziałaś, że przyszedłem Witam wieczornie i przelotnie. A gdzie lecisz ? w sumie wieczór spędzę przed kompem, ale net tak wolno działa, że U mnie wczoraj była masakra Dziś , odpukać , śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja już po kolacji i też jestem Aniu teraz musisz się oszczędzać , nie pić z nami do późna i takie tam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja już po kolacji i też jestem Aniu teraz musisz się oszczędzać , nie pić z nami do późna i takie tam .... To gdzie ja mam pić do późna jak nie z Wami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dobranoc Co dobranoc , jakie dobranoc ? Wrrrrrrróć Chyba się zgrywa A może mąż w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dobranoc Co dobranoc , jakie dobranoc ? Wrrrrrrróć Chyba się zgrywa A może mąż w domu Będzie ćwiczyć klęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja już po kolacji i też jestem Aniu teraz musisz się oszczędzać , nie pić z nami do późna i takie tam .... To gdzie ja mam pić do późna jak nie z Wami????? Źle się wyraziłam Pić możesz , z nami rzecz jasna , do późna , rzecz jasna , tylko niekoniecznie to samo co my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja już po kolacji i też jestem Aniu teraz musisz się oszczędzać , nie pić z nami do późna i takie tam .... To gdzie ja mam pić do późna jak nie z Wami????? Źle się wyraziłam Pić możesz , z nami rzecz jasna , do późna , rzecz jasna , tylko niekoniecznie to samo co my Ale mi się Redd'sika chce!!!!!!!! Cytrusowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dobranoc Co dobranoc , jakie dobranoc ? Wrrrrrrróć Chyba się zgrywa A może mąż w domu Będzie ćwiczyć klęczenie Taaaaa , sport to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja już po kolacji i też jestem Aniu teraz musisz się oszczędzać , nie pić z nami do późna i takie tam .... To gdzie ja mam pić do późna jak nie z Wami????? Źle się wyraziłam Pić możesz , z nami rzecz jasna , do późna , rzecz jasna , tylko niekoniecznie to samo co my Ale mi się Redd'sika chce!!!!!!!! Cytrusowego Biedulko , chyba za wcześnie na Redd`sika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dobranoc Co dobranoc , jakie dobranoc ? Wrrrrrrróć Chyba się zgrywa A może mąż w domu Będzie ćwiczyć klęczenie Taaaaa , sport to zdrowie No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja już po kolacji i też jestem Aniu teraz musisz się oszczędzać , nie pić z nami do późna i takie tam .... To gdzie ja mam pić do późna jak nie z Wami????? Źle się wyraziłam Pić możesz , z nami rzecz jasna , do późna , rzecz jasna , tylko niekoniecznie to samo co my Ale mi się Redd'sika chce!!!!!!!! Cytrusowego Biedulko , chyba za wcześnie na Redd`sika No właśnie, teraz nie bo nie można, później nie, bo nie smakuje, a później znów nie, bo się karmi Wino mi już nie smakuje, sie porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ila gacie http://picture.yatego.com/images/4474761f8c7540.6/888326xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts