Maxtorka 10.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mamoniu , ale Ci zazdroszczę Wrzuć jeszcze jakieś fajne zdjęcie , w tym roku nie pochodziłam tak jak chciałam . Zima mnie złapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Zdjęcia misia nie są powalające bo zrobiłem je teleobiektywem na statywie, a odległość wynosiła około 200 metrów. No i jeszcze pozdrowienia dla bywalców RW. To ja na tle grani Baszt (ten zakrzywiony to Szatan - najwyższy szczyt w tej grani) http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/DSC03030m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mamoniu , ale Ci zazdroszczę Wrzuć jeszcze jakieś fajne zdjęcie , w tym roku nie pochodziłam tak jak chciałam . Zima mnie złapała Witaj Maxi Ja też miałem zimowe warunki. Tutaj podejście na przełęcz Czerwona Ławka. Jak widać sporo śniegu przykrywa łańcuch. http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/DSC02869m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Wieczorne hej Rany, Mamoń, nie bałeś się tego misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam wszystkich hejka wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Super zdjęcia Mnie ta zima kompletnie zaskoczyła A wcześniej deszcz Na szczęście góry były , są i będą Mam już plany na przyszly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/DSC03030m.jpg Koszulka jakby znajoma Muszę zajrzeć na stronkę , na pewno coś wrzuciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Wieczorne hej Rany, Mamoń, nie bałeś się tego misia? Eeeee tam To było daleko, a on jakoś nie był zainteresowany ludźmi Taki zamyślony jakby na tym pierwszym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Super zdjęcia Mnie ta zima kompletnie zaskoczyła A wcześniej deszcz Na szczęście góry były , są i będą Mam już plany na przyszly rok Maxi - a jakie masz plany na przyszły rok? Jakieś konkretne szlaki czy tylko postanowienie żeby jechać? Aha - na stronie niestety nic nie ma. Zapuściłem ją kompletnie z braku czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Wieczorne hej Rany, Mamoń, nie bałeś się tego misia? Eeeee tam To było daleko, a on jakoś nie był zainteresowany ludźmi Taki zamyślony jakby na tym pierwszym zdjęciu Pewnie szykował się to zimy, ale ja to bym się bała że chce sobie zapasy na zimę zrobić w brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 I jeszcze jedno zdjęcie tym razem z lipca: http://tatromaniak.fr.pl/duze/2428.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ech, też bym połaziła po gorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Super zdjęcia Mnie ta zima kompletnie zaskoczyła A wcześniej deszcz Na szczęście góry były , są i będą Mam już plany na przyszly rok Maxi - a jakie masz plany na przyszły rok? Jakieś konkretne szlaki czy tylko postanowienie żeby jechać? Aha - na stronie niestety nic nie ma. Zapuściłem ją kompletnie z braku czasu. Że jechać to oczywista oczywistość Rok bez Tatr to rok stracony W tym roku chciałam przejść Świnicę , Zawrat i do 5-Stawów . Kierunek Rysy był brany pod uwagę . I Krywań Nie udało się , ale wola walki jest i za rok następne starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ech, też bym połaziła po gorach verka , za rok góry też będą stać Tylko zaplanować trzeba wcześniej [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 gacie Aniu http://diores.pl/images/abig/RISQUE/6863_roz.jpg Inżynierze ale piękne widoki echhhh.. ja to właśnie zeszłam z roweru i miałam widoki.... ścienne a wogóle to nie mam powiadomień i idę pod prysznic...bo zrobiłam na tym rowerze 20 km ..więc..rozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witaj miko to ja ide poszukac gatek dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 WITAJ MIKO TO JA IDE POSZUKAC GATEK DLA CIEBIE To chyba jeszcze nie tenczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 WITAJ MIKO TO JA IDE POSZUKAC GATEK DLA CIEBIE hahahha bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 witaj miko to ja ide poszukac gatek dla ciebie to chyba jeszcze nie tenczas ale to pierwszy sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 WITAJ MIKO TO JA IDE POSZUKAC GATEK DLA CIEBIE To chyba jeszcze nie tenczas ALE TO PIERWSZY SYGNAŁ no zaraz was no to jestem pachnąca...jeszcze gorąca ...gorącą wodą się lalam...no co i mogę pogawariat ...chyba to jakoś tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts