ila66 11.10.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 wzruszenie odebrało mi głos przeczytaliśmy z heniem wasze życzenia - jesteśmy bardzo wzruszeni a szczególnie heniek - nie miał pojęcia ,że tu na rw jest taka rodzinna atmosfera -był mile zaskoczony i ...... Szczęśliwy podziekował za wszystkie życzenia i przepiękne prezenty .....wszystkie przypadły mu do gustu !!!!! Ps ......dziekuje wam - piekna niespodzianka cała przyjemność po naszej stronie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 wzruszenie odebrało mi głos przeczytaliśmy z Heniem WASZE życzenia - jesteśmy bardzo wzruszeni a szczególnie Heniek - nie miał pojęcia ,że tu na RW jest taka rodzinna atmosfera -był mile zaskoczony i ...... szczęśliwy Podziekował za wszystkie życzenia i przepiękne prezenty .....WSZYSTKIE PRZYPADŁY MU DO GUSTU !!!!! ps ......dziekuje Wam - piekna niespodzianka My też się zruszyliśmy...i pamiętamy Pozdrowienia od RW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 jak kcesz, to ci podeśle, mulatora ale uwaga, on się potęguje za przeproszeniem się mnożą posty jak króliki nooo...można 6stronek strzelić przerażasz mnie czemu, miko zna połowę programu, ja drugą czyli zero szans dla innych ? Buuuuu pytałaś?...a tak...myślenie ma przyszłość nooooo, ale fajnie sie patrzy jak strzelacie hihihi,ciekawe ktore teraz ??? No bo komu gaci szukać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 mnie nie, idę spać w gaciach ..............na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 mnie nie, idę spać w gaciach ..............na razie Ja bez gaci komara tnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 dobry wieczor jest tu ktoś jeszcze? goście już poszli ......poczytam co tu się dzisiaj działo Hej Ewcia Jak się udał wieczór ? przednie ....tylko jak zwykle przesadziłam z ilościa jeszcze przez 3 dni bedziemy zjadać a potem wyrzucać jedzenie ..... illa -wódeczki smakowały i to bardzo ( najbardzej moja porzeczkowka i wiśniowka ) jednak naleweczki w karafce prezentuja sie przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jak kcesz, to Ci podeśle, mulatora ale uwaga, on się potęguje Za przeproszeniem się mnożą posty jak króliki Nooo...można 6stronek strzelić PRZERAŻASZ MNIE Czemu, Miko zna połowę programu, ja drugą CZYLI ZERO SZANS DLA INNYCH ? BUUUUU Pytałaś?...a tak...myślenie ma przyszłość NOOOOO, ALE FAJNIE SIE PATRZY JAK STRZELACIE HIHIHI,CIEKAWE KTORE TERAZ ??? NO BO KOMU GACI SZUKAĆ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 podeślij motory to przyjedziemy i nic nie wyrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 już piątek.........gasimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 podeślij motory to przyjedziemy i nic nie wyrzucisz Piszmy się na płyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 podeślij motory to przyjedziemy i nic nie wyrzucisz kierowca wstawiony - dzisiaj nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 podeślij motory to przyjedziemy i nic nie wyrzucisz kierowca wstawiony - dzisiaj nie da rady jutro też jest dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 moje karafki a w oddali na oknie obraz Henia na motorze http://images22.fotosik.pl/177/92a7607ec9f2b254m.jpg w każdej jest inna nalewka -chociaż wyglądaja podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 podeślij motory to przyjedziemy i nic nie wyrzucisz kierowca wstawiony - dzisiaj nie da rady jutro też jest dzień z taxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.10.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 DOBRA KOŁIK WKLEJAM CI GACIE BO NASTEPNEJ STRONKI JUŻ NIE DOTRZYMAM TAKICH OEWNIE JESZCZE NIE MASZ http://flaneriaa.blox.pl/resource/suknia3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.10.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 wszystkich życzę spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 podeślij motory to przyjedziemy i nic nie wyrzucisz Piszmy się na płyny mam nadzieje ,że na wyskokowe no ...chyba że sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 podeślij motory to przyjedziemy i nic nie wyrzucisz Piszmy się na płyny mam nadzieje ,że na wyskokowe no ...chyba że sie myle Jamles nie może, to ja będę nadrabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 DOBRA KOŁIK WKLEJAM CI GACIE BO NASTEPNEJ STRONKI JUŻ NIE DOTRZYMAM TAKICH OEWNIE JESZCZE NIE MASZ http://flaneriaa.blox.pl/resource/suknia3.jpg To ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a teraz ja sie grzecznie oddalę do mojego solenizanta .....ale On o tym nie wie ,bo slysze ze juz mocno zasnął milej nocki albo poranka .... nie wnikam w szczegóły papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts