andzik.78 12.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Racuchy 2 szklanki mąki--gdy ciasto za rzadkie to więcej wsypać1,5 szkl mleka3 jaja2,5 łyżki margaryny1/3szkl cukru2dzag drożdży''50'' wódki aby racuchy nie chłonęły tłuszczucukier puder do posypaniatłuszcz do smażenia-ja na kujawskim smażę Z drożdży, łyżeczki cukru podgrzanego mleka i 2 łyżek mąki zrobic rozczyn.Ja podgrzewam mleko w garnku i do niego dodaję resztę składników.Jaja ubić z cukrem,dodać mąkę, roztopiony tłuszcz, podrośnięty rozczyn,alkohol, wyrobić i zostawić na ok 20 minut.Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Na koniec posypać pudrem. Racuchy naprawdę ''wychodzą''._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Brunetka ( aktualnie obecnie ruda ) wieczorową porą wita Witaj Maxi Ten rudy to ciemny czy jasny? Hejka Ten rudy to taka ognista czerwień O rany, chyba będziemy Cię teraz nazywać "Ogoniok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 RANKINGUM RECORDUM a dlaczego mnie tutaj nie ma?????? W Rankingu ujęte są osoby, które rozpoczęły (pyknęły) nową stronkę Jedni mają tych stronek ponad 300, inni po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 RANKINGUM RECORDUM ... a dlaczego mnie tutaj nie ma?????? znajdziesz się jak otworzysz nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ależ tu dzisiaj niemrawo Jakby nie RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.10.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Nie ma się co dziwić, peleton daleko z tyłu został mamy druzgocącą przewagę nad innymi wątkami z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Może by tak zsiąść z rowerów i poczekać chwilę na resztę? Jakąś oranżadę przez ten czas wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.10.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.10.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Może by tak zsiąść z rowerów i poczekać chwilę na resztę? Jakąś oranżadę przez ten czas wypijemy kusisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Może by tak zsiąść z rowerów i poczekać chwilę na resztę? Jakąś oranżadę przez ten czas wypijemy kusisz???? Cześć Ullerciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Brunetka ( aktualnie obecnie ruda ) wieczorową porą wita Witaj Maxi Ten rudy to ciemny czy jasny? Hejka Ten rudy to taka ognista czerwień O rany, chyba będziemy Cię teraz nazywać "Ogoniok" Tylko warkoczyk sobie muszę sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Może by tak zsiąść z rowerów i poczekać chwilę na resztę? Jakąś oranżadę przez ten czas wypijemy kusisz???? Cześć Ullerciu hi, ja popijam dzisiaj soczek marchewkowo-bananowy a tak mnie naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ależ tu dzisiaj niemrawo Jakby nie RW Jestem , jestem , ale oglądam debatę . Tusk jest mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ależ tu dzisiaj niemrawo Jakby nie RW Jestem , jestem , ale oglądam debatę . Tusk jest mocny Moje wahania "oglądać - nie oglądać" rozwiały się same - jestem wykończona i trudno mi w sobie wykrzesać odpowiednia ilość zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 aaaa to juz wiem o co biega. Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to teraz będę pisać żeby otworzyć następna stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ależ tu dzisiaj niemrawo Jakby nie RW Jestem , jestem , ale oglądam debatę . Tusk jest mocny Moje wahania "oglądać - nie oglądać" rozwiały się same - jestem wykończona i trudno mi w sobie wykrzesać odpowiednia ilość zainteresowania Ja sobie wzięłam górę prania do ułożenia żeby się tak nie zestresować . Na szczęście Tusk daje sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 mam nadzieję,ze w końcu mi sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 jak nie dzisiaj to kiedyś na pewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Racuchy 2 szklanki mąki--gdy ciasto za rzadkie to więcej wsypać1,5 szkl mleka3 jaja2,5 łyżki margaryny1/3szkl cukru2dzag drożdży''50'' wódki aby racuchy nie chłonęły tłuszczucukier puder do posypaniatłuszcz do smażenia-ja na kujawskim smażę Z drożdży, łyżeczki cukru podgrzanego mleka i 2 łyżek mąki zrobic rozczyn.Ja podgrzewam mleko w garnku i do niego dodaję resztę składników.Jaja ubić z cukrem,dodać mąkę, roztopiony tłuszcz, podrośnięty rozczyn,alkohol, wyrobić i zostawić na ok 20 minut.Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Na koniec posypać pudrem. Racuchy naprawdę ''wychodzą''._______ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts