braza 12.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ależ tu dzisiaj niemrawo Jakby nie RW Jestem , jestem , ale oglądam debatę . Tusk jest mocny Moje wahania "oglądać - nie oglądać" rozwiały się same - jestem wykończona i trudno mi w sobie wykrzesać odpowiednia ilość zainteresowania Ja sobie wzięłam górę prania do ułożenia żeby się tak nie zestresować . Na szczęście Tusk daje sobie radę To dobrze! Mam nadzieję, że pomoże to niezdecydowanym podjąć decyzję. Nie spodobała mi się tylko Jego chęć spotkania ze słuchaczami RM Tych ludzi raczej nic i nikt nie przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to kto daje sobie lepiej radę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Racuchy 2 szklanki mąki--gdy ciasto za rzadkie to więcej wsypać 1,5 szkl mleka 3 jaja 2,5 łyżki margaryny 1/3szkl cukru 2dzag drożdży ''50'' wódki aby racuchy nie chłonęły tłuszczu cukier puder do posypania tłuszcz do smażenia-ja na kujawskim smażę Z drożdży, łyżeczki cukru podgrzanego mleka i 2 łyżek mąki zrobic rozczyn. Ja podgrzewam mleko w garnku i do niego dodaję resztę składników. Jaja ubić z cukrem,dodać mąkę, roztopiony tłuszcz, podrośnięty rozczyn,alkohol, wyrobić i zostawić na ok 20 minut.Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Na koniec posypać pudrem. Racuchy naprawdę ''wychodzą''. _______ To już chyba 3 raz .... sądzę, że wszyscy zainteresowani już sobie ten przepis zapisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ech coś muszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ale juz nie będę tego przepisu powielac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to kto daje sobie lepiej radę?? Moim zdaniem Tusk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 może przepis na jakiś ajerkoniak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 może przepis na jakiś ajerkoniak?? Andzik Ilunia założyła wątek "kulinaria" i "słodkości" w dziale "Nie tylko budowa kącik zapaleńców". Jak Ją znam, to Cię uściska z radości jak wpiszesz tam swoje przepisy Od pewnego czasu trochę zaniedbałam ten wątek i muszę się jakoś zrehabilitować - możesz wspomnieć, że na moją prośbę przybywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 zupełnie zapomniałam,że dziś debata jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 zupełnie zapomniałam,że dziś debata jest Może to i lepiej - psychikę oszczędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dziękuję za podpowiedż. Nowa jestem i jeszcze wszystkich działów nie sprawdziłam... i nie omieszkam wspomniec,ze to Ty poleciłaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 własnie widzę ,że sąsiedzi zaczęli kopac fundamenty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 o tej godzinie.. jasno u nich jest jak w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Na chwilkę Was opuszczę , muszę zejsć na dół obejrzeć komentarze do debaty Niby ma gdzieś politykę ale przed tymi wyborami pełna mobilizacja Jeszcze wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Konec debaty - luuuuuudzieeeee wracajcie do żenady bo stronka się kończy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 zupełnie zapomniałam,że dziś debata jest Może to i lepiej - psychikę oszczędzisz ja tez nie ogladam nie chce mi sie słuchac ich kłótni i tego kto wiecej z robi tzn wiecej obieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jakoś tak dziwnie spokojna jestem, że wiele to się po tych wyborach nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Konec debaty - luuuuuudzieeeee wracajcie do żenady bo stronka się kończy!!!!!!! w krzakach się moze pochowali i wyjda na pierwszy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Na chwilkę Was opuszczę , muszę zejsć na dół obejrzeć komentarze do debaty Niby ma gdzieś politykę ale przed tymi wyborami pełna mobilizacja Jeszcze wrócę A spróbuj nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jakoś tak dziwnie spokojna jestem, że wiele to się po tych wyborach nie zmieni niestety ja tez juz straciłam nadzieje ze moze byc normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts